TgyI Termékek

Vese és húgyhólyag (60ml)

A vese és a húgyhólyag tisztítására és megerősítésére szolgáló gyógynövénykészítmény.

Összetevők: Orvosi medveszőlő (Arctostaphylos uva-ursi), Mezei zsurló (Equisetum arvense), Közönséges boróka (Juniperis monosperma), Bio bojtorján gyökér (Arctium lappa), Bio petrezselyem gyökér (Petroselinum hortense), Bio kukorica selyem (Zea mays).

6,990 Ft

A vese és húgyhólyag egészségéért!

A vese tisztításának öt legjobb módja:

A vesék sokkal több munkát végeznek, mint gondolnánk. A legtöbb ember úgy gondolja, hogy a vese csak a vér szűrését, illetve a vizelet előállításá végzi, de valójában ennél SOKKAL TÖBB feladatot lát el.

  1. Az Ön veséi ÓRÁNKÉNT tisztítják meg a testében áramló összes vért!
  2. Kiegyensúlyozzák a test folyadékszintjét, megállítva a vízvisszatartást és a kiszáradást.
  3. Amerikában a hypertonia az első számú ok, ami miatt sokan szívrohamban és stroke-ban halnak meg. A vesék szabályozzák a vérnyomást!
  4. A vese felelős a vitamin véráramban történő feloldódásáért.
  5. Vesék szabályozzák és ellenőrzik a vörösvértestek termelődését, amelyek a test minden sejtjébe oxigént szállítanak.

A vesék kiegyensúlyozott állapota elengedhetetlen tényezője az egészség megőrzésének. Minden egyes szerv jóléte a vesék működésének hatékonyságától függ. A test összes sejtje igényli a tápanyagbevitelt, ahogyan a salakanyagok eltávolítását is, ezért a vese lehetővé teszi ezt a szervezet számára. Az eldugult és lassú vesék a test minden rendszerét befolyásolják. A veséknek kulcsfontosságú szerepük van a vitaminok és oxigén sejtekbe történő szállításában, valamint a szervezetben lévő salakanyagok és méreganyagok kiválasztásában.

Az alábbiak közül előfordult-e Önöknél hasonló tünet vagy betegség?

Vesekő, inkontinencia, hólyagfertőzések, magas vérnyomás, hypoglykaemia, vérszegénység, cukorbetegség, gyakori fejfájás, fáradtság, álmosság, alacsony energiaszint, hirtelen súlygyarapodás vagy fogyás, krónikus ödéma, puffadás, vízvisszatartás, szemhéjduzzanat, boka vagy láb duzzanat, égő, csípő és gyakori éjszakai vizelés, sötét vizelet, véres vizelet, véraláfutások és vérzés, köszvény, gyakori hányinger, izomrángás, görcsök, ájulás, légszomj…

Ezeket az első pillantásra független problémákat, hogyan oldhatjuk meg a vese– és húgyhólyag tisztítással?

A vesebetegség, valamint a vese alulműködése végtelen számú tünetet és betegséget eredményezhet. Az egészséges vesék és az egészséges húgyhólyag segíti a többi szerv hatékony működését. Az egészséges vércukorszint fenntartása révén sokkal több vitamin és oxigén jut az agyba. Az egészséges és hatékonyan működő vese nem lehetőség, hanem elengedhetetlen tényezője az Ön egészségének.

A vese tömege mintegy 150 g, nagysága pedig körülbelül az öklének nagyságával egyezik meg, és mégis naponta leszűr 96 liter vért!

Dr. Schulze

Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot. A készítmény nem szolgál betegség kezelésére, gyógyítására. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Gyermek elől elzárva tartandó!