TgyI Termékek

Tüdő (60ml)

A tüdő-tinktúra ideális:

  • Az immunitás fokozására, megfázás és influenza megelőzésére, könnyebb légzés elérésére és a tüdő egészséges állapotának fenntartására.
  • A légutak megnyitásával könnyebbé teszi a légzést.
  • Támogatja a köhögéssel történő tisztítás szükségességét.
  • Erősíti az immunrendszert, így megvédi természetes úton a szervezetet a légzőszervi támadásokkal és szennyeződésekkel szemben.

Összetevők: Lobélia (Lobelia inflata), Örménygyökér (Inula helenium), Martilapu (Tussilago farfara), Orvosi pemetefű (Marrubium vulgare), Édesgyökér (Glycyrrhiza glabra), Kóladió (Cola acuminata), Kávé (Coffea), Kései meggy (Prunus serotina), Kerti kakukkfű (Thymus vulgaris), Édeskömény (Foeniculum vulgare), Borsmenta (Mentha piperita), Borsmenta illóolaj.

6,290 Ft

Hogyan hat?

A Tüdő-tinktúra két fő dologra van nagy hatással. Először is segíti a légzést. Másodszor, amíg a legtöbb orvos arra törekszik, hogy megállítsa a köhögését, Dr. Schulze hozzátette formulájához a köhögést kiváltó növényeket. Ennek oka az, hogy igenis szükség van köhögésre a javuláshoz. Plusz, ha elfojtják a köhögést, az csak meghosszabítja ezt a kellemetlen érzést sokkal tovább. A Tüdő-tinktúra továbbá segít a testének megvédeni önmagát, ahelyett, hogy a vegyi anyagokra támaszkodna, így hetek vagy hónapok helyett néhány nap alatt létrehozza a várt eredményt.

Míg az orvosok a köhögés elleni gyógyszereket tervezték a köhögés megakadályozására, én ezt a gyógynövény alapú tinktúrát készítettem el, hogy még inkább tudjon köhögni. A Tüdő-tinktúrával lehet, hogy pár órával tovább fog köhögni, de inkább ez, mint hogy elfojtsa a köhögését és elhúzza a betegségét akár egy teljes hónapig.

Bármely tüdőfertőzés során (a Tüdő-tinktúrámmal) kétféleképpen fejthetünk ki gyógyító hatást a sokkal gyorsabb fejlődés elérésében. Először hagyja abba az összes tejtermék fogyasztását. Közismertek a tüdő és a melléküregek elzásáról. Csak tiszta vizet, friss gyümölcsleveket és gyógyteákat ihat, amíg meg nem gyógyul.

Másodszor, használja az „Immunoszuper-tonikot” és az „Echinacea +” tinktúrákat. Az „Immunoszuper-tonik” erőteljes kiegészítés a Tüdő-tinktúrámhoz, mert könyörtelenül támadja meg a külső betolakodókat, akik a szájon keresztül jutnak el az mandulákhoz és a tüdőhöz. Az „Echinacea +” belülről kifelé erősíti immunrendszerét és javítja a szervezet védelmezési képességét.

Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot. A készítmény nem szolgál betegség kezelésére, gyógyítására. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Gyermek elől elzárva tartandó!