TgyI Termékek

Torok (30ml)

  • Erősíti a természetes immunvédelmet a megfázás és az influenza ellen.
  • Eltávolítja szervezetéből a káros mikroorganizmusokat, különösen a téli hónapokban.
  • A mandulák és a torok kelemesebb érzését segíti elő.

Összetevők: Bio Echinacea – Bíbor kasvirág (Echinacea Angustifolia gyökér és Echinacea Purpurea magvak), Bio fokhagymalé (Allium sativum), Bio erős paprika (Capsicium annuum), Bio menta (Mentha × piperita), Bio borsmenta illóolaj.

5,990 Ft

Hogyan hat?

Természetes immunvédelem! A torok-tinktúra a legjobb módszer a káros mikroorganizmusok elleni védekezésre. Azonnal lehűti és megnyugtatja a torokban és mandulákban az égető érzést! A szezonális influenza első jeleinél már használhatják a tinktúrát a tünetek enyhítésére, s teljes megszüntetésére!

MEGJEGYZÉS: A mandulák és az orrmandulák részei az immunrendszernek. A megduzzadt vagy gyulladt mandulák jelzik a káros mikroorganizmusok jelenlétét és beindítják az immunrendszer védekező képességét. A korszerű egészségügy hangsúlyozza a mandulák fontosságát az egészséges immunrendszer fenntartására, és ellenzi a torokmandula-műtétet (tonsillectomia).

Az orvosok egyetértenek abban, hogy az influenza és a megfázás a melléküregekben és a torokban kezdődik. A fertőzés ezután a tüdőre terjed ki és fellép a betegség. Ha elég korán megállítja a fertőzést, amíg még a torokban van, megkíméli önmagát a sok fájdalomtól és szenvedéstől. A torok-tinktúra a testének olyan erőt ad, ami által megvédi magát a megfázás és az influenza ellen.

Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot. A készítmény nem szolgál betegség kezelésére, gyógyítására. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Gyermek elől elzárva tartandó!