TgyI Termékek

Néhány tapasztalat

Lomha bélműködés, puffadás és emésztési problémák

Nagy lelkesedéssel tudok beszélni az általam használt összes termékről. Elsősorban a Belek #1 és #2 készítményeket említeném, amelyekkel a lomha bélműködést, a puffadtságot és az emésztési problémáimat oldottam meg.
Tizennyolc évig az egyedüli módja a reggeli székletüritésemnek az volt, hogy meg kellett innom egy kávét és elszívnom egy cigarettát. Bármit próbáltam, a természetes készítményektől a nehéz szintetikus hashajtókig, semmi sem tudott segíteni. Úgy éreztem, hogy rabja lettem az egészségtelen szokásoknak, amelyek elvették az összes energiámat, bár abbahagytam a dohányzást, reggel mégis meg kellett tennem. Már az első Belek #1 készítmény alkalmazásától kezdve mind a mai napig, 6 hónap elteltével, naponta két székletem van, a belek tökéletesen működnek. Végre tele vagyok energiával, és azt is észrevettem, hogy a megfelelő emésztés miatt már nem vagyok puffadt és lassú. A termék annyira lenyűgözött, hogy az ajánlásomra a körülöttem lévő emberek is kipróbálták és mindenki elégedett vele.
Szívből köszönöm,
Sanja Radjenovic

Candida-fertőzés és viszértágulat

Meg kell osztanom tapasztalataimat Önökkel is. Az elmúlt 20 napban Dr. Schulze tisztítási módszerét végeztem. Először a béltisztítást végeztem el, majd a májtisztító programot és a vesetisztító programot, végül pedig ismét elvégeztem a béltisztítást. Úgy érzem, újjászülettem. Egészségügyi problémáim nagy részét megoldottam. A Candida tünetei a második napon eltűntek. A tisztító kúra megkezdése előtt a bal lábam ujja állandóan elzsibbadt, hideg volt és hosszú ideig fájt is. 15 nap után ezek a tünetek is eltűntek. A lábamon lévő kapillárisok már nem lila színűek, alig észrevehetőek. A viszértágulat a felére csökkent. A tisztítási programok és a nyers táplálkozás mellett a hideg-meleg zuhanyt is alkalmazom. Bátorítani szeretném Önöket is, mert tapasztalataim szerint azt tudom mondani, hogy megéri. Köszönök Istennek mindent, és nagyon köszönöm.

A gyerek műtétje és sugárzása vagy a Belek #1 készítmény?

A 6 hónapos csecsemőmnél az első pépes étel után megszűnt a székletürítés. Megpróbáltam különféle gyógyszertári készítményekkel helyreállítani. Eleinte természetes szirupokkal, utána erősebb hashajtókkal, de a probléma egyre csak növekedett. Majdnem négy évig nem tudta önállóan elvégezni a székletürítést. Ez a 4 év szörnyű fájdalomban és sírásban telt el. A gyermek egészsége súlyos veszélyben volt, mivel a széklet több mint 7 napig a bélrendszerében volt. Az ürítés pedig rossz és hiányos volt. Az utolsó lépés az irigrográfia és végül a vastagbél műtét volt. A beöntési folyamatot Szplitben a KBC-ben kezdtük el. A műtétet Zágrábban tervezték elvégezni. A három napos beöntés után a gyerekből semmi sem jött ki. A röntgen azt mutatta, hogy a felszálló- haránt- és leszállóvastagbél tele van széklettel. Már nem tudtam, hogyan tovább. A sugárterápia és a műtét volt a legrosszabb lehetősége a már sérült immunrendszernek, de a kezeim meg voltak kötve. A végső döntés meghozatala előtti napon hallottam az utolsó reménnyel eltöltő esélyről – az Önök termékéről, a Belek #1 készítményről. Az első használat meglehetősen zavaros volt, mivel nem tudtam még, hogyan kell adagolni, ezért a felnőttek számára használt adagot alkalmaztam. A készítményt három hónapig használtuk. A probléma teljesen megoldódott. Ma, hála Istennek, boldog gyermekként éli mindennapjait. Többé nem volt probléma az emésztésében. És csak vészhelyzet esetére tartjuk otthon az új Belek #3 formulát. Csak annyit mondhatok, hogy SZÍVBŐL KÖSZÖNJÜK mindazt, amit tesznek.
M. CS.

Tapasztalatom a megoldott viszketegséggel

Kedves emberek, megosztom veletek a tapasztalatom, amely a tavalyi év végén történt meg velem.
Olyan ember vagyok, aki azt mondhatja, hogy egészségesen étkezem az elmúlt 9 év alatt, általában zöld turmixokat és növényi ételeket eszem…Ötvenszer elvégzem a béltisztítást, majd ismét megbetegszem!
A terhesség 9 hónapja során bekövetkezett nagy stressz után, amely engem és a családomat is sújtotta, – és ugyanazon stressz miatt következett be a koraszülés – egy újabb stressz ért…
Nem fogok beszélni arról, hogy miről van szó, de úgy gondolom, hogy ezek a történések az emberek csupán 2% -ánál történnek meg…
Ez az élet, az emberek és a körülmények, amelyek körülvesznek maguktól jönnek, akár szeretnénk, akár nem!
Azt akarom ezzel mondani, hogy az egészségesen táplálkozó emberek körében is tapaztalható stress, ahogyan betegségek is…
Miután megszültem, és miután nem voltam életveszélyben, megérkeztek az előzőleg ért stressz első jelei a bokámon, valamilyen rovarcsípéshez hasonló kiütések jelentek meg, három hétig lázban égtem, fájdalmat és viszketést éreztem az egész testemen. Hogyan történhet ez meg, amikor egészségesen táplálkozok, nem hiszem el…
Az összes lehetséges készítményt kipróbáltam, a zeolittól kezdve a liposomatikus vitaminig, Echinopsig, beöntésig, léböjtig,…de egyszerűen bármennyit fogyasztottam ezekből, nyers ételeket ettem, semi sem segített és a foltok csak egyre terjedtek a bokám alatt! A teljes böjt a szoptatás miatt lehetetlen volt.
Terhesség alatt (jövendőbeli várandós anyukák és várandós anyukák) rendszresen fogyasztottam a Belek #1-et, mivel ti is tudjátok, hogy mit tesz az emésztéssel a terhesség, és emiatt nem voltak emésztőrendszeri problémáim, vagy Isten ments aranyeres tüneteim…
A Belek #1-el biztos lehet benne, hogy minden nap normál szeklete lesz, anélkül, hogy kárt tenne a babája számára!
Szóval kétségbeesetten felhívtam a természetgyógyász orvost, aki azt mondta nekem, hogy a kiütésekre és a már kialakult nyílt sebekre tegyek Echinaceás borogatást és közben fogyasszam is az Echinacea tinktúrát, az immunitás fokozására… természetesen az egészséges táplálkozással kiegészítve, a szükséges és elegendő alvással és hálával tele…
És közben fogyasszam a Belek #2 port…
Tehát másnap reggel elkezdtem Belek #2 por fogyasztását, és a rá következő reggelre végreeeee a három hosszúúúú hétig tartó viszketés eltűnt, az immunitásom visszatért és átaludtam az egész éjjelt!
Ezt azért írom le, hogy megértsék, hogy a test emlékszik, emlékszik a jóra és a rosszra is!
A stressz végzetes gyilkos, ugyanolyan, sőt rosszabb, mint a táplálkozás!!
Ha bármilyen probléma merül fel, kezdje el csökkenteni a stresszt és szabaduljon meg a testében felhalmozódó mérgektől, imádkozzon, szeressen, legyen jó ember, segítsen másokon, és határozottan javaslom, hogy kérjen segítséget a megfelelő emberektől! 🙏🏼🙏🏼🙏🏼
Minden jót kedves emberek!
Sanja Maksan

Tapasztalataim az Immuno Shot használata folyamán

Mint egészségügyis, belátom, hogy a klasszikus „gyógyszerek” nem igazán segítenek. A gyermekem tegnap megivott fél üveg „Immuno shot”-ot, és mára a fehér foltok a torkában a felére csökkentek. A korábban alkalmazott 7 napos kúra gyógyszerészeti „gyógyszerekkel” kudarcot vallott, inkább csak súlyosbodott az állapota ez idő alatt.
S.B.

Tapasztalataim a puffadással és a gyomor-sérvvel

Ez az egyetlen termék, amely segített nekem. Bármit használtam, semi sem működött. Gyomor-sérv problémám volt és bármit megettem, mindig felpuffadtam. Ma van a 3. nap, amióta elkezdtem használni, és nem tudom szavakba önteni, hogy mennyire jól érzem magam. Nem puffadok fel, és ami a legjobban tetszik az az, hogy ez a tisztítási módszer egyáltalán nem agresszív. Szívből ajánlom mindenkinek, aki puffadtsággal és emésztési problémákkal küzd.
Köszönöm!
R. S.

Tapasztalatom a SzuperÉtel Plusszal

Pontosan egy hónapig használtam a SzuperÉtelt Pluszot és úgy éreztem, hogy több energiám van, a táplálkozásom teljesebb és bőséges. A bőröm kitisztult és az anyagcserém is felgyorsult. Biztosan folytatni fogom a fogyasztását.
F.G.

Tapasztalatom a Belek #1 készítménnyel

Azért ajánlottam a barátnőmnek a Belek #1 készítményt, mert olyan tünetei voltak, amelyek aggodalomra adtak okot, lassú anyagcsere és emésztési problémák. A formula használatával jelentősen javult az állapota, és jelenleg elégedett, mert eltűntek a korábbi tünetei.
A.T.

Krónikus gégegyulladás (laryngitis) és hangelvesztés

Dicséretet kell mondanom az Immuno-shot tinktúráról, amelynek segítségével megszabadultam a krónikus gégegyulladástól, ami teljesen elvette a hangomat. Orvosom Clavocin-terápiát írt fel, amelyet saját felelőségemre megtagadtam és saját magam kerestem megoldást. Majd a helyes étrend betartásával és az Immuno-shot használatával, mindent megtettem, ami a testem helyreállásához szükséges volt. Néhány napon belül visszatért a hangom és a hangszálaim felépültek. A fül-orr-gégész orvosnál végzett vizsgálat kimutatta, hogy tökéletesen egészségesek a hangszálaim, annak ellenére, hogy nem szedtem antibiotikumot.
Elégedett vagyok és biztos vagyok abban, hogy ki fogom próbálni az összes terméket, mert nagyon örülök annak, hogy megtaláltam a megoldást a problémámra.
Szívből köszönöm,
Sanja Radjenovic

A SzuperÉtel Plusz és a Mélyszöveti olaj használatáról szóló tapasztalat

65 éves vagyok. Alapvető egészségügyi problémáim a következők: erőtlenség és légszomj a leggyakoribb tevékenységek során (lépcsőzés), csontfájdalom, migrén és soványság. Nemrég úgy döntöttem, hogy kipróbálom a növényi termékek használatát, és kellemesen csalódtam. A SzuperÉtel Plusszal kezdtem, hogy megerősítsem az egész szervezetem, és csontfájdalomra pedig a Mélyszöveti olajat kedztem el használni Az ajánlott adag SzuperÉtel Plus fogyasztásának köszönhetően, többször is észrevettem, hogy már nem vesztem el a lélegzetem a lépcsőn és hogy gyorsabban és biztonságosabban tudok járni. Majd amikor a  várost hó borította és tisztítani kellett a járdát, mindig lebetegedtem, mert nagy megterhelést jelentett ez számomra és több napra is ágyba kerültem a kimerültségtől. De ezúttal a SzuperÉtel Plusz fogyasztásával és a Mélyszöveti olaj alkalmazásával örömmel hányom a havat több akár napig is. Egy egészséges fáradtságon kívül, amely eltűnt az étkezés és pihenés után, nem volt semmilyen más problémám, mint az eddigi deréfájdalom és hasonlók. A továbbiakban egy szervezet méregtelenítő programot szeretnék elvégezni a természetgyógyász orvos utasításai szerint.
Mladen Radić

A Belek #1 használatáról szóló tapasztalat

Most már több mint egy éve fogyasztom a Belek #1 porkészítményt, minden este egy teáskanálnyi adagot a szokásos széklet eléréséhez. Nem akarom, hogy elfogyjon a készítmény, és amit biztosan állíthatok, hogy az egy évvel ezelőtti tüneteim teljesen eltűntek. Fáradtság és a lábak nehézkes felemelése, súlygyarapodás és a járás kiegyensúlyozatlansága miatt…a neurológus antitesteket talált a myasthenia gravis-on, és ezen kívül a pajzsmirigyen is… Mind a két helyen atipikus antitestekről volt szó, tehát más tüneteket nem produkáltak, csak a nagy lábizmokban, több mint 200 neuron. Abban az időben egyáltalán nem volt székletem. Nem éreztem magamat fenyegetve, hiszen vékony voltam, többnyire mediterrán ételekkel táplálkoztam…de nem volt székletem. Amint megkezdtem a Belek #1 készítmény alkalmazását, máris megtörtént az első székletürítésem. A tünetek még mindig többé kevésbé jelentkeztek, főleg a menstruációs ciklusomhoz kapcsolódóan…de most már hónapok óta semmi…nincs fáradtság, nincs gyengeség, mérföldeket tudok sétálni…és nem áll szándékomban abbahagyni a készítmény fogyasztását…majd talán egyszer… most még nem…Megosztottam Önökkel is a tapasztalatom, mert ha másnak is tudok segíteni, akkor az örömmel tölt el. Köszönöm! Lea Lazzarich

A bél-, máj- és epetisztítás tapasztalatai

A méregtelenítés előtt zavar állt be a menstruációs ciklusomban, problémáim voltak a pajzsmirigy működéssel, vagyis a pajzsmirigyhormonok enyhén megemelkedtek (enyhe hyperthyreosis), ezért gyakran rosszul érzem magam, ideges vagyok, kedvetlen vagyok, gyakran érzek fájdalmat a fejemben (nem migrénes fájdalom) szenvedek, bizsergést érzek a karjaimban, felpuffadok és állandóan fáradt vagyok, és mindez befolyásolja az önbizalmamat.

Elvégeztem egy 10 napos méregtelenítő programot, és pozitív hatásokat észleltem! A méregtelenítés fő pozitív változása a túlsúly elvesztése, 5 és 8 kg között. Egy másik jelentős változás az önbizalom növekedése és a napi feladatok elvégzésére való képesség, a kirppanó energia.
R.G. Zára

A Belek #1 kapszulával a székrekedés megoldásához

40 évig emésztési zavarokkal, székrekedéssel és bélmozgási zavarokkal küzdöttem. Unokám beszélt nekem a gyógynövénykészítményekről, ezért úgy döntöttem, hogy kipróbálom. Már az első napon beindult a bélmozgásom, gyors és bőséges székletürítésem volt, úgy éreztem, hogy kidobtam az évek során felhalmozódott összes mérget. Azóta újjászülettem, beveszek egy Belek #1 kapszulát és végtelenül hálás vagyok!
KATARÍNA

Mélyszöveti olaj

Tavaly két csípő műtétem volt kevesebb, mint két hónap alatt. Masszírozni kezdtem a mélyszöveti olajjal és a csont mentén lévő megfásult izmok lágyulni kezdtek. Az öltéseket is megmasszíroztam, az egyik nagyon nagy volt és nagyon kemény, elmondhatom, hogy a duzzadás enyhült és nagyon jól esik az olajjal való masszírozás.
Nagyon köszönöm a türelmét és tanácsát. Üdvözlet mindenkinek.
Mira Odak

Egy zágrábi lány tapasztalatai, akinél időszakosan a depresszió jelei mutatkoznak

Az Idegek tinktúra

3 hétig használtam a tinktúrát, főleg a depresszió miatt, amelyet az elmúlt évben éreztem. A kiváló hatása már néhány napon belül eredményt mutatott. Ez megnyugtatott, visszahozta az életkedvemet és az erőmet. Kombinálható az Idegek teával, amely által az eredmények még hatásosabbak.

SzuperÉtel Plusz

Kiváló vitamin- és ásványi anyag-kiegészítő. Naponta 1 evőkanállal fogyasztok friss gyümölcslébe keverve. Helyreállítja az energiát. Különösen azoknak ajánlom, akiknek bőr, haj és köröm problémáik vannak. A SzuperÉtel Plusz használatát követően biztos vagyok benne, hogy soha többé nem fog gyógyszertári multivitamin tablettát vásárolni.

Szinusz

A por segített megoldani az arcüreggyulladásos problémáimat, eldugult orrt, orrfolyást, légzést, akár megfázásról, akár allergiáról legyen szó. Az eredmények azonnal láthatók.

Belek #1 és #2

Két nappal a belek megtisztítása után könnyű és kényelmes érzésem volt a gyomromban,  megszabadultam a puffadástól és aranyértől.

Fogkrém

Tökéletesen tisztítja és csiszolja a fogakat.

Mindenkinek javaslom, hogy ha bármilyen problémája van és természetes úton akarja megoldani, ne késleltesse a szakértői tanácsadást. Sokat nyerhet anélkül, hogy bármit is veszítene. Az egészség a legnagyobb kincs, és az élete csak jobbá válhat.

Köszönet az egész csapat kemény munkájáért, türelméért és támogatásáért!
M.J.

Tapsztalat az alapos béltisztításról a Belek #1 és #2 formula segítségével és a SzuperÉtel Plusz fogyasztásával

Az Belek #1 segítségével másnap már meg is valósult az alapos béltisztítás, és be kell vallanom, hogy hosszú ideje nem volt ilyen székletürítésem. És anyukámnak is, aki életének tizedik évtizedébe lépett, hasonló tapasztalatai vannak, ő is fogyasztja a Belek #1 és #2-őt, illetve a SzuperÉtel Pluszot.  Amikor a második vagy harmadik Belek #2 adagot bevittem, azt éreztem, mintha valami valóban levált volna a bél belső faláról, és a Belek #1 formula segítségével örökre el is távozott onnan, mert nélküle akár egész nap székrekedésem lehetett volna.
Köszönöm!
E.K.

Öngyógyulás az 1-es típusú diabéteszből

Az egész ebben az évben kezdődött, amikor 1-es típusú cukorbetegséget diagnosztizáltak nálam. Az orvosok azt mondták, hogy ezentúl egész életemben inzulinon kell élnem. A természetes gyógyulást választottam, és megtaláltam ezt a kezelési módszert, amely magában foglalta a szervezet tisztítását, a gyümölcslevek programját a SzuperÉtel Plusz fogyasztásával kiegészítve és a testmozgás programját. Minden logikusnak tűnt, és elkezdtem. Két nap múlva abbahagytam az inzulin szedését, és két héttel a szervezettisztító program után az egészségi állapotom javult. Elértem a cukorszintem szabályozását. Amikor elkezdtem a terápiát, a cukormennyiség 12 volt és még annál is magasabb, és most 6-7. Remélem, hogy a tapasztalataim ösztönzésként hatnak a pozitív döntések meghozatalában, amelyek segítenek egészségi állapotának javításán.

Ezúton is szeretnék köszönetet mondani a segítségért, köszönöm!
J. S.

Öngyógyítás endometrózis esetén

A TgyI Termékek készítményei megváltoztatják az életét. Ha hajlandó elkötelezni magát és minimális pénzügyi befektetést és erőfeszítést fordítani egészségére, – akkor feltétlenül ki kell próbálnia ezeket a növényi készítményeket, mert csodálatosak és amit cserébe kapni fog, azt nem lehet mérni vagy szavakkal leírni. Az endmotriózis legelső diagnosztizálása után, 11 évvel ezelőtt, majd az első és egyetlen műtéti eljárás után úgy döntöttem, hogy elkötelezem magam a természetes öngyógyítás mellett. És sikerült is. Bár az endmoetriózis még háromszor visszajött – minden alkalommal sikerült legyőznöm egészséges életmóddal és a szervezetem méregtelenítésével. A Termékek nagy szerepet játszottak, mivel fizikai szinten segítették a testem méregtelenítését és az egyensúly megteremtését. A TgyI Termékek csapata alapos hozzáértésével és támogatásával a méregtelenítés és a készítmények használata nagyon egyszerű és szórakoztató volt – és ami a legfontosabb – végülis sikeres! Most rendszeresen ügyelek a fizikai egészségem fenntartására alkalmi méregtelenítésekkel (detoxikációval), mert azt hiszem, hogy jobb megelőzni a bajt, mint gyógyítani.

Maja

Instagram : happyandhealthybymaja