TgyI Termékek

Szuper C-vitamin (56g)

  • Adagonként több mint 500% komplex C-vitamin!
  • Szigorúan aszkorbinsav nélkül!
  • Felhasznált, izolált vagy szintetikus vitaminok nélkül!
  • Gluténmentes, cukormentes, szójamentes és mesterséges kivonatok nélkül!

Összetevők: Bio Camu-camu bogyók, Bio Acerola, Bio málna, Bio eper, Bio csipkebogyó, Bio narancshéj, Bio citromhéj, Bio koriander levél, Bio petrezselyem levél, Bio  kelkáposztalevél, Bio erős paprika.

10,490 Ft

Hogyan hat?

A Camu-Camu bogyók a Föld leggazdagabb természetes C-vitamin forrásai. Akár 6000% -kal több koncentrált C-vitamint tartalmaznak, mint a citrusfélék. Az acerola a természetes C-vitamin második leggazdagabb forrása a bolygón –  akár 4000% -kal több C-vitaminnal, mint a citrusfélékben.

A vadon élő csipkebogyó, a narancshéj és a citrom adja a bioflavonoidokat, a hesperident, a rutinot, az enzimeket és koenzimeket, nyomelemeket, kalciumot és sok más szuper tápanyagot, amelyek a Szuper C-vitamint komplexé teszik.

A koriander ötször annyi C-vitamint tartalmaz, mint bármelyik másik növény, míg a petrezselyem a C-vitamin szempontjából a második leggazdagabb fűszer és ez teszi őt a flavonoidokban leggazdagabb C-vitaminná. Végül a kelkáposztalevél az egyik leggazdagabb C-vitamin és kalcium forrás – ez a dinamikus kettős szükséges a komplex C-vitamin felszívódásához.

Végül az eper és málna –  szuper gyümölcsök, amelyek C-vitamint tartalmaznak és nagyon kevés erős paprikával (Habanero) az egyik leggazdagabb növényi C-vitamin forrássá válnak, amellyel a formula nagy löketet kap.

A Szuper C-vitamin a bolygón ismert legjobb termések, gyógynövények, gyümölcsök és zöldségek keveréke, a természetes C-vitamin és a komplex C-vitamin tápanyagok abszolút forrása. A formulában szereplő összes C-vitamin természetes és kizárólag a teljesen ép növényekből származik. Semmi sem választódik ki, nem izolálódik és nem szintetizálódik. Ez a formula egy 100% -ban természetes gyógynövény alapú készítmény, amely rendkívül gazdag C-vitaminban. Vegyi anyagok és aszkorbinsav nélkül!

Ezeket a bogyókat, gyógynövényeket, gyümölcsöket és zöldségeket ökológiai módon termesztik vagy vadon betakarítják, megtisztítják, szárítják és lekeverik. Ennyi! Ez a formula élénk, tápanyagban gazdag, a legmagasabb és legteljesebb C-vitamin SuperFood komplex bárhol elérhető. Ezért hívják Szuper-C Plus-nak!

Hiszünk Istenben és a természetben! Tanulságos történet az étkezésről

Negyvenöt évvel ezelőtt, amikor elindultam az egészség felé vezető úton, mint a legtöbb ember, vitaminokat kezdtem el szedni. A C-vitamin bevitelem érdekében aszkorbinsavat kedztem el szedni. Körülbelül egy évvel később (a gyomorfekélyem kialakulása után) azt hallottam, hogy nem is asszimilálódhat az aszkorbinsav, így a szervezet sem tudja felhasználni, kivéve bioflavonoidok jelenlétében.

Semmi probléma, több évet töltöttem el ezzel a táplálkozási hozzáállással, de most már visszatértem a helyes útra. Elkezdtem bioflavonoidokkal szedni az aszkorbinsavat. Egy évvel később hallottam, hogy az aszkorbinsav nem asszimilálódik és nem használódik fel, hacsak nem tartalmaz bioflavonoidokat és kalciumot. Újra! Ismét nincs probléma. Azonnal elkezdtem bioflavonoidokkal és kalciummal szedni az aszkorbinsavat,…és aztán elgonlkodtam…MIT csinálok? Üldözöm a természetet?

Az egyszerű narancs számos természetes szerves savat tartalmaz, amelyek óriási mennyiségű C-vitamint, bioflavonoidot, kalciumot és minden más összetevőt tartalmaznak, amiről Isten tudta, hogy a C PLUS-vitamin asszimilálódásához és felhasználásához szüksége lesz – mindezt sosem fogjuk megtudni vagy felfedezni. Éveket töltöttem a természet felfedezésére, miközben költséges és mesterséges táplálkozási másolatokat készítettem, majd felfedeztem a NARANCSOT!

Barátaim, a vitamin sokkal több, és nem csupán egy vegyi anyag, hanem élő szervezet. Élő organikus tápanyag, amely enzimeket, koenzimeket, antioxidánsokat, nyomelemeket és magát az életet tartalmazza. Minden kísérlet, amellyel kivonni vagy elkülöníteni szeretnénk a C-vitamint, megöli és megsemmisíti azt! Minden utánozhatatlan laboratóriumi kísérlet őrültség. Bízzon Istenben!

Tárolás: Szobahőmérsékleten, sötét helyen, gyermekektől elzárva.

Felhasználási idő: 1 év.

Javasolt adag: 1/2 teáskanál Szuper C-vitamin port adhatunk hozzá vízhez, frissen facsart gyümölcsléhez vagy nyers ételekhez. Ez a napi C-vitamin-igény több mint 500% -a.

Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot. A készítmény nem szolgál betegség kezelésére, gyógyítására. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Gyermek elől elzárva tartandó!