TgyI Termékek

Szív (60ml)

Védi a szívsejteket és megelőzi a szívroham kialakulását!

  • Egy életmentő formula, amely erősíti és kiegyensúlyozottá teszi a szívet.
  • Fenntartja az egészséges vérnyomást és a koleszterinszintet.
  • Elősegíti a szív egészséges állapotát és a normális vérkeringést.

Összetevők: Galagonya-szirup (Crataegus oxyacantha), Szúrós gyöngyajak (Leonurus cardiaca), Vörös here (Trifolium pratense), Erős paprika (Capsicium annuum), Gyömbér (Zigiber officinale), Selenicereus grandiflorus kaktusz, Fokhagymalé (Allium sativum).

6,990 Ft

Hogyan hat?

A Szív-tinktúra a legerősebb bio galagonyából készült, amely őrzi, óvja és védi a szívsejteket. Számos kémiai anyagot tartalmaz még ezen kívül, amelyek hozzásegítik a szív könnyebb pumpálását, és nagyobb energiát is biztosítanak a szív számára. Ezenkívül elősegíti az egészséges vérkeringést és a rendszeres és egyenletes szívritmust, valamint fokozza az idősek élénk szívverését, aminek köszönhetően megnő az energiájuk.

Klinikailag bebizonyosodott, hogy a készítményben szereplő egyéb hatékony gyógynövények (például a vörös here és a fokhagyma) elősegítik az egészséges vérnyomás és a koleszterinszint fenntartását. A Selenicereus grandiflorus kaktusz szívglikozidokat tartalmaz, amelyek növelik a szívpumpa teljesítményét anélkül, hogy a szív oxigénszükséglete megnövekedne. A szúrós gyöngyajak (Leonurus cardiaca) erőteljesen befolyásolja a szívverés szabályosságát. Végül, de nem utolsó sorban, az erős paprikát és a gyömbért világszerte használják természetes szívgyógyszerként, és sok életet mentettek meg már velük. Míg az erős paprika először több vért vezet a szívbe, addig a gyömbér a végtagokra fejti ki hatását, ez teszi őket dinamikus duóvá a test keringésének fokozásban.

Miért van szüksége rá?

Mindenkinek óvnia kell a szívét, az agyát, az ereket, az artériákat és a kapillárisokat… Mindenkinek! A szívbetegségek okozta halálesetek csökkentése Dr. Schulze egyik legfontosabb törekvése. Azt mondta: „Gondoljon egy időzített bombára az autója alatt, de ahelyett, hogy kikapcsolná, mossa le és egy kicsit állítsa át. Mindezek révén az autója jobban néz ki és jól érzi magát, de a bomba másnap még mindig ketyeg. Segíthetek az időzített bomba kikapcsolásában a Szív-tinktúra segítségével.”

A koleszterin felhalmozódása blokkolja az artériát, ami szívrohamot és halált okoz.

A szív- és keringésrendszeri betegségek az elsőszámú betegségek a világon! Valójában a szívroham és az agyvérzés évente több mint egy millió embert öl meg! Ezenkívül világszerte több mint 96 millió ember szenved a magas vérnyomás miatt, amely a szívroham és az agyvérzés vezető oka. Óvja meg a szívét még ma!

Hatása:

Javítja a szívizomműködést, fenntartja a normál vérnyomást és a koleszterinszintet.

Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot. A készítmény nem szolgál betegség kezelésére, gyógyítására. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Gyermek elől elzárva tartandó!