TgyI Termékek

Szem (30ml)

Szem-tinktúra gyógynövény alapú formula a látás javítására!

  • Támogatja a szem egészséges vérkeringését.
  • Csökkenti a szemirritációt.
  • Megtisztítja a szemet az ártalmas és káros szennyeződésektől.
  • A tisztább, élesebb és ragyogóbb szemért!

Összetevők: Bio szemvidítófű  (Euphrasia officinalis), vadon szedett kanadai aranygyökér (Hydrastis canadensis), vadon szedett málna levél (Rubus idaeus), vadon szedett édeskömény (Foeniculum vulgare), vadon szedett szöszös ökörfarkkóró  (Verbascum thapsus), Bio erős paprika (Capsicium annuum).

5,990 Ft

Hogyan hat?

A sóskaborbolya gyökere enyhe, de nagyon hatékony tisztító növény. A hydrastin és berberin alkaloidjait, valamint illóolajakat és gyantákat tartalmaz. Az első két összetevőt az orvosi tisztítószerek közé sorolják be.

A szemvidítófűnek és az édesköménynek hosszú története van a szem gyógyításában. A szöszös ökörfarkkóró különösen megnyugtatóan hat az érzékeny nyálkahártyákra. A málna enyhe összehúzó hatású.
Mindezen növények együttes működése garantálja a tisztább, élesebb és ragyogóbb szemet.

Miért van szüksége rá?

A Szem-tinktúra a klasszikus szemöblítő növényeken alapszik, amelyeket évszázadok óta használnak erre a célra. Nagyon hasznos az érzékeny területek tisztítására, mint amilyen a szem, a szinuszüreg és a nyálkahártya.

A Szem-tinktúrám rendkívül hatékony a szem tisztítására, öblítésére és fertőtlenítésére.

Dr. Schulze

Hatása:

Javítja a szem véráramlását, csökkenti a szemirritációt, eltávolítja a szemből a toxikus anyagokat és sikeresen eltávolítja a ráncokat is.

A készítmény nem szolgál betegség kezelésére, gyógyítására. Gyermek elől elzárva tartandó!