TgyI Termékek

Száj (30ml)

Száj – gyógynövényekből előállított tinktúra az ínykorhadás megelőzésére.

A fogak és az íny csodatevője!

  • Fertőtleníti és megöli a szájüregben tartozkodó baktériumokat.
  • Javítja a fogak és az íny vérkeringését és csökkenti a gyulladást.
  • Friss leheletet biztosít és csökkenti a fogfájást.

Összetevők: Echinacea – Bíbor kasvirág (Echinacea Angustifolia), Bio teafaolaj (Melaleuca Alternifolia), Amerikai viaszbokor (Myrica cerifera), Fehér tölgy  (Quercus alba), Erős paprika (Capsicium annuum), Borsmenta illóolaj.

7,390 Ft

Használata

A teafaolajat a fogászatban világszerte gomba- és baktériumellenes gyógyszerként használják. A fertőzések kezelésére és megelőzésére alkalmazható. Az echinacea gyökere hasonló hatású, mint a teafaolaj, és orális fertőtlenítőként használatos.

Az amerikai viaszbokor (Myrica cerifera) és a tölgyfa kéreg a ma ismert két leghatékonyabb vérzéscsillapító növények. A növényi vérzéscsillapítók megállítják az íny vérzését, csökkentik a gyulladást, megkötik és megfeszesítik a szövetet. Évszázadok óta használják őket a foghúzás utáni vérzés megakadályozására, valamint a lyuk könnyed bezárására.

Az erős paprika serkenti a fogak és az íny egészséges vérkeringését, ami elősegíti a gyorsabb gyógyulást. A teafaolaj olyan hatást kelt, mint az erős paprika, de a hatása mégsem fogható hozzá.

Miért van szükség rá?

Dr. Schulze úgy tervezte meg ezt a formulát, hogy serkenteni tudja vele a fogak és az íny vérkeringését, ezzel megmentve Önt a szükségtelen foghúzástól.

A modern táplálkozás, a gyorsételek, a cukor és a teljes kiőrlésű gabona hiánya vette át az irányítást, amikor a fogainkról van szó…

A Száj – tinktúra rendszeres alkalmazása meggyógyítja és megerősíti a fogakat az íny megfeszítésével, csökkentve a gyulladást és megállítva a vérzést. Antibakteriális és gombaellenes tinktúráról beszélünk, ami már az érintkezéskor elpusztítja az orális fertőzéseket.

Hatása: Csökkenti a fogak fájdalmát, fertőtleníti a szájüreget, megfeszíti az ínyt és segíti az előrehaladott stádiumban levő parodontális betegség gyógyulását.

Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot. A készítmény nem szolgál betegség kezelésére, gyógyítására. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Gyermek elől elzárva tartandó!