TgyI Termékek

Rólunk

A Természetgyógyászati Intézet Termékei

Természetesen az egészségért!

A modern életmód az emésztő- és kiválasztó szerveink működését is megváltoztatta, ugyanis átvette az irányítást felettük. A magas zsírtartalmú és alacsony rosttartalmú feldolgozott élelmiszerek, a magas koleszterinszintű állati zsírok, a testmozgás hiánya, a fokozott mérgező anyagok bevitele és a fokozott stressz hozzájárul emésztőrendszeri problémáinkhoz.

Tegye meg az első lépést – Tisztítsa meg a beleket

Minden egészségügyi program ELSŐ LÉPÉSE a béltisztítás és méregtelenítés. A lassú, elzáródott és duzzadt bél elfoglalhatja a körülötte lévő területet, megszorítva azt, így fájdalmat, elzáródást, gyulladást, betegséget vagy fertőzést okozhat és méreganyagokat bocsáthat ki, amelyek a test bármely részét érinthetik. Ezzel magyarázható, hogy Dr. Schulze ötnapos béltisztító programja után a betegeinek 80% -a többé már nem tapasztalta ezeket a jelenségeket.

Térjen át a vegán étrendre

 A testben a májnak le kell bontania és meg kell semmisítenie mindazt, ami növeli az ammóniát. Az ammónia létrejöttének fő okozója az állati eredetű élelmiszerek. Az állati eredetű élelmiszerek emésztésekor ammónia (lúgos gáz) termelődik, amelyet a bél felszív és a vérbe juttat, azért hogy a máj vizeletté alakítsa, s amit végül a vese kiürít. Az amerikaiak (abból a szempontól tekintve, hogy a Földön személyenként ők a legnagyobb fogyasztói az állati eredetű ételeknek) élen járnak abban, hogy felesleges ammóniát termeljenek a bélben, ami gyengíti a májat és májkómát vagy májbénulást okoz.

Tartsa fenn az egészségét, legyen aktívabb és szabaduljon meg a stressztől

Amikor testünk kiegyensúlyozatlan, számunkra semmi sem tűnik normálisnak. Az alvásról szóló és az egészséggel kapcsolatos több száz kísérlet elvégzése után a világ vezető tudósai felfedezték,  hogy az optimális egészség megőrzése érdekében az embernek este kell aludnia, 22 órától reggel napkeltéig. A test pihentetéséhez a legmegfelelőbb intervallum a 22:00–06:00 között eltelt idő. A 23 órakor, éjfélkor vagy 1:00-kor való lefekvés nagyon káros az emberi egészségre, és sok modern gyilkos betegség, például a szívbetegség és a rák közvetlen okozója.

2014 óta aktívan foglalkozunk konzultációkkal a szervezet regenerációjának természetes módszereivel kapcsolatosan

Fitoterapeutaként és természetgyógyász orvosként úgy gondoljuk, hogy ez a weboldal sok embert ösztönöz arra, hogy javítsanak egészségükön és szeretteik egészségén. 2014 óta aktívan foglalkozunk konzultációkkal a szervezet regenerációjának természetes módszereivel kapcsolatosan, évszázados tapasztalatok segítségével a szervezet méregtelenítésével kapcsolatban, és a világ legjobb szakértőinek, például Dr. Richard Schulze és Dr. John R. Christopher tevékenykedésével egyetemben. A gyakorlatban az embereket az öngyógyító módszerekről és technikákról oktatjuk, ahogyan azt a BellaVita, az Uchee Pines és a Back Garden egészségügyi oktatási központokban teszik.

Korábbi munkáink, valamint a világ nagyszámú szakértői bebizonyították, hogy nincs gyógyíthatatlan betegség, csak gyógyíthatatlan emberek, akik nem akarják elfogadni az egyszerű „Egészségügyi Törvényeket”, és megváltoztatni a betegséghez vezető rossz szokásaikat.

Megjegyzés: Nem a betegségek diagnosztizálásával, megelőzésével vagy kezelésével foglalkozunk, hanem az egészséges életmód előmozdítására alapozzuk tevékenységünket, és az itt található cikkekben szereplő információk nem helyettesíthetik a professzionális orvosi megállapításokat és tanácsokat. Senki sem használhatja fel a szövegben szereplő információkat betegségek diagnosztizálására, megelőzésére vagy kezelésére anélkül, hogy egy képzett szakértővel (orvossal) nem konzultálna.

A weboldalunkon olvasott információk és tartalmak nem szolgálnak független diagnózisok vagy független kezelések meghatározására és elvégzésére. A szerkesztőség ezt az ügyet a képzett egészségügyi dolgozókra hagyja. Ezért a lehetséges jelzések, mellékhatások vagy óvintézkedések stb. érdekében, illetve az itt olvasott kúrák, kezelések, receptek, készítmények, terápiás módszerek vagy bármilyen más eszköz alkalmazása következtében, amely befolyásolhatja egy személy fizikai vagy mentális egészségét, nem vállalunk felelősséget, és javasoljuk, hogy konzultáljon orvosával.

Felhívjuk figyelmét, hogy nem végzünk semmilyen gyógyító kúrát, kezelést vagy olyan módszert, amely az emberek vagy állatok fizikai vagy mentális egészségét befolyásolhatná.

Ön felelős (az Ön személyéért vagy harmadik fél személyéért) a weboldalon található bármely tipp, recept, módszer, termék stb. alkalmazásáért és bármily módú felhasználásáért.

Megjegyezzük azt is, hogy ez a weboldal nem vállal felelősséget semmilyen kárért vagy következményekért, amelyek a weboldalon található tartalmak használatából származnak.