TgyI Termékek

Prosztata (60ml)

  • Elősegíti a prosztata egészségét és csökkenti a nyomást.
  • Megszünteti a húgycsőre kiterjedő nemkívánatos nyomást és növeli a vizeletáramlást.
  • Csökkenti az éjszakai vizelés gyakoriságát, ezzel lehetővé teszi, hogy újra aludni tudjon éjszaka.

Összetevők: Fűrészpálma (Serenoa repens), Orvosi medveszőlő (Arctostaphylos uva-ursi), Boróka (Juniperus communis), Afrikai szilvafa (Prunus africana), Nagy csalán (Urtica dioica), Kukorica selyem (Zea mays).

6,990 Ft

Hogyan hat?

Javítja a prosztata egészségét és csökkenti a feszülő nyomást!

A klinikán a Prosztata-tinktúra sosem hagyta cserben Dr. Schulze férfi betegeit. Hozzásegítette őket az egészséges prosztatához, és lehetővé tette számukra, hogy szabadon tudjanak vizelni, de az éjszakát át tudják aludni.

Átlagban azok az emberek, akik prosztata problémákkal érkezett a klinikára, éjszaka két-három alkalommal keltek fel vizelni. A vizelés nem volt olyan erős, mint régen, és problémákat tapasztaltak a vizeletkiáramlás szempontjából. Dr. Schulze a klinikán használt programja egyszerű volt és működött, mert minden hasonló gonddal küzdő páciensén alkalmazta. Támogassa a prosztata természetes egészségét!
Dr. Schulze három szintje a prosztata ápolásában:

1. Az első és legfontosabb az egészséges prosztata fenntartása

Minden 40 évnél idősebb férfinek, aki egészséges prosztatát szeretne, 35 csepp Prosztata-tinktúrát kell bevennie napi háromszor, amíg el nem fogyasztja a teljes üveggel. A hónap elején érdemes megkezdeni, majd az egymást követő három hónapban folytatni, évente egyszer. Ezenkívül próbáljon meg kevesebb húst fogyasztani. Ossza meg partnerével a húsadagját, sőt még ettől is jobb, ha vegetáriánus étrendre vált át. A prosztata és az általános egészség szempontjából is jobb, ha húsmentes étrendet folytat. 

2. Ha a prosztata az alulműködés jeleit mutatja

Bárki, akinek prosztata alulműködési tünetei vannak (rossz vizeletáramlás vagy gyakori éjszakai vizelési inger) napi háromszor, folyamatosan három hónapon át 35-70 cseppet vegyen be. A teljes három hónap alatt csak vegetáriánus ételeket fogyasszon. Azt is javaslom, hogy a három hónapos időszakon belül végezzen el legalább egy ötnapos béltisztítást.

3. Ha látható duzzanat tapasztalható

Szélsőségesebb esetekben a Prosztata-tinktúrából 70 cseppre van szükség, háromszor naponta, esetleg további 70 vagy 105 cseppre lefekvés előtt. És ezt folyamatosan, minden nap legalább három hónapig vagy tovább kell alkalmaznia. 

Minden hús és hústermék idegen a test számára, és a vizsgálatok kimutatták, hogy fogyasztásuk egészségtelen prosztata növekedést és prosztata daganatot is okoz. Az egészséges életmód és étrend kulcsfontosságú ezen betegség megelőzésében. Azt is javaslom, hogy a három hónap alatt, havonta egyszer végezze el az ötnapos béltisztító programot. Klinikám összes férfi nemű betegénél, akiknek súlyos, orvos által diagnosztizált problémái voltak, ezt a harmadik szintű programot alkalmaztam. Bebizonyosodott, hogy azok, akik követték ezeket a gyógynövény alapú programokat, a testük természetes úton teljesen meggyógyult. A lényeg: ha éjjelente felébred a vizelési inger miatt, ne várjon, amíg túl késő lesz. Jobb, ha természetes módon tesz valamit prosztatája egészségéért.

Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot. A készítmény nem szolgál betegség kezelésére, gyógyítására. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Gyermek elől elzárva tartandó!