TgyI Termékek

Női formula Plusz (60ml)

Kiegyensúlyozza a női hormonokat, enyhíti a puffadást és a hangulati ingadozást!

IDEÁLIS: A női egészség fenntartására, a stresszcsökkentésre és vízvisszatartásra.

  • Nincs tőbbé hangulati ingadozás, ingerlékenység és puffadás!
  • Hatékonyan nyugtatja az idegeket is!
  • Erősen ajánljuk, ha hasonló problémák állnak fenn Önnél is.

Összetevők: Kínai angyalgyökér (Angelica sinensis), Barátcserje (Vitex agnus-castus) Mexikói jamgyökér (Dioscorea villosa), Lobelia-Indiai dohány (Lobelia inflata), Észak-amerikai golgotavirág (Passiflora incarnata), Komló (Humulus lupulus), Orvosi medveszőlő  (Arctostaphylos uva ursi), Boróka (Juniperus communis), Kukorica selyem (Zea mays).

6,990 Ft

Elfogyott

Hatása:

Szabályozza és kiegyensúlyozza a női test kémiai összetételét a havi ciklus során. Segít a nőknek átvenni az irányítást, és megakadályozza a szörnyű hangulati ingadozásokat és ingerlékenységet. Csökkenti a puffadást, fenntartja a normál vízvisszatartást és megnyugtatja az idegeket.

Hogyan hat?

A HÓNAPOS CIKLUS FENNTARTÁSA

Ami a normális premenstruációs ciklus során további kellemetlenséget okoz, azt valójában nagyon egyszerű megérteni. A menstruáció előtt a fő hormonok csökkennek (az ösztrogén és a progeszteron).
Egy tipikus 28 napos menstruációs ciklus hormonszintjét mutatjuk be. Az 1. nap a menstruáció első napja. Kb. a 14. napra tehető az ovuláció. A 28. nap a ciklus utolsó napja, majd a ciklus újra kezdődik. Az ösztrogén és a progeszteron szintje az ovuláció előtti pillanatig meglehetősen alacsony. A 11. napra az ösztrogénszint drámaian emelkedik, egy-két nap alatt eléri a csúcsot, majd csökkenni kezd. A progeszteron szintje egy kicsit később, az ovuláció előtti 13. nap körül kezd el emelkedni, és csúcsát a ciklus későbbi szakaszában, a 20. nap körül érheti el. Az ösztrogén és a progeszteron szintje azonban a 20. és a 22. nap körül kezd csökkenni, és a 24. és a 28. nap között meglehetősen hirtelen lecsökken. A hormonoknak ez a normális, de drámai csökkenése közvetlenül a menstruáció előtti időszakban elegendő ahhoz, hogy a test tiltakozzon. Ez nem betegség és a tudatosság, illetve néhány életmódbeli változás azonnal egyensúlyba hozhatja.

AZ ELŐMENSTRUÁCIÓ KÖNNYÍTÉSÉNEK PROGRAMJA

Ajánlott felhasználás: Rendszeres 28 napos ciklusnál, a 18. napon vegyen be 1 pipetta Női formula Plus-ot („női egyensúly”) reggel és egyet este. A 19. napon vegyen be 1 pipetta Női formula Plusszot naponta háromszor. Ez a bevitel növelhető 2 pipettára napi három alkalommal, és szélsőséges esetekben alkalmanként 4 pipettára is megnövelheti. A menstruáció kezdete után hagyja abba a formula fogyasztását.

A TUDATOSSÁG KEZELÉSE

A premenstruációs viselkedésnek és életmódnak nagy jelentősége van. Ne enegdje meg magának a kudarc érzését! Először ne menjen ruhát vásárolni és főleg ne a barátaival. Minden szűk lesz a vízvisszatartás miatt, és gyűlölni fogja magát. Síró nők százai érkeztek a klinikámra és bálnának írták le magukat. Ne csinálja ezt magával! Ne indítson olyan megbeszéléseket a barátjával, férjével vagy főnökével, amelyekről tudja, hogy feszültek vagy intenzívek lesznek, különösen a jövőbeli projektekkel, a költségvetéssel, az otthon átalakításával kapcsolatos témákban, és főleg ne olyan témákban, ahol a házassága vagy a kapcsolata van a középpontban. Ez az időszak arra szolgál, hogy csendben megünnepeljék női mivoltukat. Ünnepelje meg, hogy nő! Szeresse és fogadja el önmagát. A forró kád, gyertya, illóolaj, nyugtató zene, nyújtó és légző gyakorlatok, testmozgás, hosszú séták, nyugágyak, kényelmes ruhák és takarók. Megrajzolódott Ön előtt is a kép? Persze, tisztában vagyok azzal, hogy továbbra is dolgoznia kell és élnie kell az életét, de tervezzen ki magának extra időt és ne menjen bele semmi nehézségbe. Nézze, már több ezer súlyos PMS-es nő kérte már ki a tanácsomat, akik be is tartották őket. Állítsa be magát a győzelemre! A Női formula Plusz elsősorban a nők hormonszintjének előmozdítására és fenntartására szolgál. A Női formula Plusz tartalmaz vizelethajtó, ideg- és görcsoldó gyógynövényeket. Ezeket a kiegészítő gyógynövényeket annak érdekében adtuk hozzá, hogy érzelmileg segítsenek a nőkön, csökkentsék a puffadást és fenntartsák a normál vízvisszatartást, valamint nyugodt idegeket biztosítsanak a számukra.

A Női formula Plusz szó szerint Isten ajándéka. Megmentett sok karriert, kapcsolatot és házasságot. Miben különbözik a Női formulától? Ugyanazon összetevők mellett ez a formula ideg- és vizelethajtó gyógynövényeket is tartalmaz. A hónap bizonyos időszakaiban a nők érzékenysége fokozódik – néha akár robbanásig is –, és a normál, mindennapi dolgok nagyon zavaróvá válnak. A készítményhez hozzáadott ideg- és görcsoldó gyógynövények kiküszöbölik a túlérzékenységet, amely általános a havi ciklus során, és még inkább a későbbi években bekövetkező változások során. Egy másik nagyon gyakori panasz a folyadék- és vízvisszatartás okozta puffadás. Emiatt Dr. Schulze számos vizelethajtó gyógynövényt adott hozzá ehhez a formulához, mint például orvosi medveszőlő leveleket, boróka bogyókat és kukorica selymet. A legjobb eredmény elérése érdekében minden hónapban használjon el egy üveg Női formula Plusszot,  legalább három hónapig. Folytathatja a formula használatát korlátlanul, negatív mellékhatások nélkül.

FIGYELEM: Csak az utasításoknak megfelelően használja. Használat előtt kérdezze meg kezelőorvosát, ha terhes, szoptat vagy egészségügyi problémái vannak. Ha bármilyen mellékhatást észlel, azonnal hagyja abba a fogyasztását.

Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot. A készítmény nem szolgál betegség kezelésére, gyógyítására. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Gyermek elől elzárva tartandó!