TgyI Termékek

Női formula (60ml)

Női formula – Gyógynövény alapú formula a női nemi szervek működésének javítására.

  • Szabályozza a normál és egészséges havi ciklusokat!
  • Kiegyensúlyozza és szabályozza a női test kémiai összetételét a havi ciklus során.
  • Segít csökkenteni a női test változó kémiai összetétele okozta stresszt a továbbiakban.
  • Érezze fizikailag és érzelmileg is kiegyensúlyozottnak magát!

Összetevők: Kender (Vitex agnus-castus), Komló (Humulus lupulus), Édesgyökér (Glycyrrhiza glabra), Dong quai, Mexikói jamgyökér (Dioscorea villosa), Molyhos ökörfarkkóró (Verbascum thapsus).

6,990 Ft

Hogyan hat?

A minden nővel megtörténő egészségügyi állapot manapság világszerte olyan alacsony szintre esett, hogy szinte átkozottá vált, ahelyett, hogy természetes és egészséges esemény lenne. Az első dolog, amit a klinikámon elértem, a Női formulám.

Kezdje 70 cseppel napi háromszor. Súlyosabb esetekben vegyen be további 70–105 cseppet lefekvés előtt. A Női formula segít a testének kiegyensúlyozottnak és egészségesnek maradni, ahelyett, hogy kezdetét venné a „nagy összeomlás”. Ezen felül kevesebb stresszt fog érezni a változás ideje alatt, és állandóbbá válik a hangulata is.

A formulában használt gyógynövényeket már a történelem során is használták a test biokémiai egyensúlyhiányának kezelésére és szinte minden más ismert női egészségügyi problémára.

Az orvosi angyalgyökér, a kender és a vadon élő mexikói jamgyökér a nők betegségeinek három legnépszerűbb gyógynövénye a hagyományos kínai, európai és amerikai gyógyászatban. Világszerte több mint egymilliárd nő használta a kínai angyalgyökért, és megmentőként dicséri a biokémiai egyensúlyhiány helyreállítása miatt.

Klinikai vizsgálatok támasztották alá, hogy a kender támogatja a női hormonok természetes egyensúlyát. A mexikói jamgyökér valójában növényi szteroid-forrást tartalmaz.

Úgy gondolják, hogy e három növényben lévő összes kémiai vegyület pozitív hatással van az agy egészséges hipofízisére és a hipotalamusz működésére, amelyek az anyagcsere-kémiai vegyületek felszabadításával szabályozzák a hormonok termelését és a petefészekből történő felszabadulását.

A molyhos ökörfarkkóró levél erős nemi vágyfokozó növény. Az édesgyökér és a komlóvirágot a történelem során használták a női hormonok optimális szintjének fenntartására és az általános egészség elősegítésére.

Miért van szüksége rá?

Dr. Schulze a Női formulát úgy tervezte meg, hogy egyensúlyba tudja hozni vele a hormonokat, amelyek szinte minden nő számára problémát, panaszokat és válságot okoznak, a pubertástól a klimaxig és azt követően.

Növelje libidóját!

A természetes jólét és a Női formula kiegyensúlyozása szintén növeli a libidót. A Női formulában szereplő molyhos ökörfarkkóró levél a történelem egyik legszélesebb körben alkalmazott növénye. Ez a növény a női vágyfokozó, mint a férfinél a ginzeng. Emelett a legjobb módja a szexuális élet felélénkítésének, hogy egészségesebbek lesznek, igazán egészségesek, ami Dr. Schulze programjaival el is érhető.

Dr. Schulze klinikai tapasztalata

Miközben Dr. Schulze klinikáján dolgozott, azt látta, hogy sok nő a testükön bekövetkezett természetes változások miatt nem képes normális életet élni (mind fizikailag, mind érzelmileg). Nem voltak betegek, csak nem voltak önmaguk, vagy legalábbis nem érezték jól magukat a bőrükben. A Női formula megmentette őket. A hormonok kiegyensúlyozásának nyilvánvaló egészségügyi előnyein túlmenően, sokan a házasságukat is megmentették, családjukat, karrierjüket és józanságukat is megtartották, ennek a formulának köszönhetően. Mert szabályozza és kiegyensúlyozza azokat a komplex változásokat, amelyek a nőkkel a pubertás koruktól kezdődően a klimaxig elkisérik őket. A Női formula szabályozza és normalizálja a női ciklusokat. Emellett növeli a libidót.

Egyensúlyban tartja a test kémiai összetételét

Dr. Schulze Női formulája szabályozza és kiegyensúlyozza a nő egészségét és fenntartja a jó közérzetét. Ez lehetővé teszi a nők számára, hogy fiatalabbá és természetesebbé váljanak. Ezen kívül kényelmesebbé válik a pubertásból és a klimaxból való átmenet is.

Segítsen a testének elviselni a terhességet

A természetes orvoslásban a terhességi problémák csupán a test által alkalmazott védőintézkedések. A teste tudja mikor van egészségtelen állapotban és ekkor lehet, hogy nem élné túl a terhességet, és ha mégis, akkor fenn áll az esély, hogy gyermekei egészségtelennek szülhetnek. Dr. Schulze klinikáján azoknak a pároknak, akik készen álltak egészségesebbé válni, könnyebb volt a gyermekvállalás is. Mint a legtöbb helyzetben (és különösen teherbeesés esetén), Dr. Schulze általános programjainak követésével és a Női formula használatával a lehető legjobb eredmények érhetők el.

A klimaxba való átmenet

Életmódjától függetlenül, minden nő előbb vagy utóbb megtapasztalja a klimaxba való átlépést. Ha Ön nő és átlépett már az idősebb korszakába, akkor nem tud elmenekülni előle. Az egyetlen ésszerű megközelítés a természetes megközelítés. Támogassa a testét, hagyja abba az egészségtelen szokásait, folytasson egy új, egészségesebb életmódot, és használja a Női formulát, aminek segítségével hagyja, hogy a teste tegye, amit tenni szándékozik – gyógyítani és végigvezetni Önt az élet természetes átmenetein.

Hatása:

Javítja a belső elválasztású mirigyek, az agy és a petefészek közötti kommunikációt, természetes módon lassítja a nők öregedését, segít eltávolítani a hőérzet ingadozását, egyensúlyba hozza a női hormonokat, serkenti a normál menstruációs ciklust.

Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot. A készítmény nem szolgál betegség kezelésére, gyógyítására. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Gyermek elől elzárva tartandó!