TgyI Termékek

Ha rosszul érzik magukat, hagyják abba a kemény ételek fogyasztását

No food

A megbetegedett állat abba hagyja az evést. Ők maguk böjtölnek. Az emberek esetében is hasonló a helyzet, ha megbetegszünk, azonnal abba kell hagynunk az evést. Sok oka van ennek. Az emésztés rengeteg energiát igényel, azaz sok vért és energiát. Az emésztésben részt vevő szervek, többek között izmok és szövetek vérrel vannak feltöltődve. Amikor nem étkeznek, az emésztőszervek pihennek, és a nem használt vér és energia arra a helyre tud összpontosítani, ahol éppen szükség van a gyógyulásra. Az emberek azt kérdezik tőlem: „Mit tegyek, ha ez meg ez a betegségem van?” Azt válaszolom nekik, hogy tartsanak léböjtöt. „Hogyan kezeljem a degeneratív betegségeket?” Léböjt! „Mit tegyek szívprobléma esetén?” Léböjt!

Ha folytatják a kemény ételek fogyasztását, a testük csak fáradtabb lesz. A szervezetnek óriási mennyiségű ételt muszáj emésztenie, ami az ellenkezője annak, amit valójában tennie kellene. Egy volt páciensem egy műtét során nagy mennyiségű vért veszített el. Az orvosok átömlesztést javasoltak. Saját módszeremnek köszönhetően, gyümölcs-és zöldséglevekkel a páciensemnek sikerült 24 óra alatt visszanyerni a normális vérszintjét.

Milyen módon hatékony a léböjt?

A táplálék nagy mennyiségű tápanyagot tartalmaz, de sok idő szükséges azok lebontásához. A gyümölcs- és zöldséglevek majdnem olyan hatást érnek el, mintha vérátömlesztést végeznének. Egy pohár léhez elenyészően kis emésztésre van csak szükség, vagy egyáltalán nincs is rá szükség. Azonnal bekerül a véráramba. Számunkra ezek a levek olyan hatással vannak, mint a hagyományos orvoslásban az intravénás terápia. Az első pácienseim közül az egyik asszonynak műtéte volt. Az orvosok kivágták az artériát, ami súlyos vérzést eredményezett. Mire sikerült a problémát orvosolni, az asszony már az intenzív osztályon feküdt, nagy mennyiségű vérveszteség miatt. Az orvosok vérátömlesztést akartak elvégezni, de az asszony félt ettől a folyamattól. Az orvos azt mondta: „Ön súlyosan vérszegény, a hemoglobin szintje a lehető legalacsonyabb.” Majd az asszony hozzám fordult kérdésével. „Létezik-e valami megoldás, amit alkalmazhatok?” Erre a válaszom: „Természetesen!” Elővettem a gyümölcsléfacsaróm, sárgarépa- és céklalevet készítettem. Elvittem a kórházba és azt mondtam: „Az orvosok ezt adják Önnek, hogy egész nap kortyolgassa.” Meghallgatták a tanácsomat és 24 órán keresztül ezeken a leveken volt. Később azzal álltak elő az orvosok, hogy a hemoglobin szintje elérte a férfiknál mért legmagasabb szintet, ami magasabb a nőknél mért szintnél. Ez volt az én első gyümölcslé sikerem, amivel a vér összetételét javítani tudtam. Az orvosok ámultak és bámultak, korábban sosem találkoztak hasonló esettel. Sosem kellett vérátömlesztést végeznem a gyümölcsléfacsarom mellett. Sok esetben magammal vittem a kórházba a pácienseim kezelésére.

Meggyógyult a vastagbélráktól a léböjtnek köszönhetően

A rák a WC-csészében végezte. Egyszer megjelent nálam egy férfi azzal a panasszal, hogy vastagbélrákban szenved, és minennemű kezelést elutasít, de a léböjtöt meg szeretné próbálni. Az első tapasztalataim egyike volt ez az eset. Nagy mennyiségű gyümölcs- és zöldséglével kezdte. Emlékszem, egy hónap léböjt után, sikerült kidobni a rákot. Kb.45 cm nagyságú volt. Egy kötélhez hasonlított, amelyen mintha fügék lógtak volna. Láttam már korábban ilyet, de csak könyvekben. Élőben ez volt az első alkalom, hogy láthattam miként szabadul meg az emberi test a ráktól. Neki sikerült kízárólag a léböjtnek köszönhetően legyőzni a rákot. Semmilyen gyógynövényt nem alkalmazott; ezt ma már senkinek sem ajánlanám. A saját és az ő tapasztalata is azt támasztja alá, hogy a léböjt sokkal hatékonyabb a vízböjtnél. A gyümölcs- és zöldséglevek nem csak tápláló anyagokat tartalmaznak, hanem meg is tisztítják a testet a salakanyagoktól. Ha bizalmatlankodva olvassák ezt otthon, azt javaslom igyanak meg egy liter szilvalevet és kérem jelezzék a következményeket. A levek salaktalanítják az Önök szerveit.

Nemrég közzétett

Bőrtisztítás-száraz dörzsölés

Bőrtisztítás-száraz dörzsölés (angolul: dry brushing) olyan módszer, amely lehetővé teszi a bőr tisztítását, miközben méregteleníti a belső szerveket. A száraz dörzsölés módszerét Dr. Schulze egyik

Még több »
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: email