TgyI Termékek

Mélyszöveti olaj (30ml)

Csökkenti az izomfájdalmat, a duzzadást és a zsibbadást!

  • A Mélyszöveti olaj alkalmazható: edzés utáni helyreállításra, helyi kezelésre, a vérkeringés javítására, a fájdalom és a gyulladás csökkentésére.
  • A csodálatos és mélyreható formula nyugtatja izmait.
  • Serkenti a vérkeringést az izmok, inak, ízületek és csontok fájdalmának enyhítésére.
  • Csökkenti a fájdalmat és a gyulladást.

Olaj összetevői: Kúszó fajdbogyó (Gaultheria procumbens), Árnika (Arnica montana), Orbáncfű (Hypericum perforatum), Körömvirág (Calendula officinalis), Erős paprika (Capsicium annuum), hidegen sajtolt olívaolaj.

6,990 Ft

Hogyan hat?

Dörzsölje be a halántékát fejfájás esetén, vagy a fejét vagy mellkasát székrekedés esetén. Használhatja szúnyogcsípés vagy méhcsípés okozta viszketés és fájdalom megakadályozása esetén is. A felhasználási lista végtelen. Csak annyit mondhatunk, hogy próbálja ki, és látni fogja, mire értettük az előbbieket. A kéthetes gyógyulás helyett néhány napra lesz csak szüksége. Másnap reggel már látni is fogja a hihetetlen gyógyulás jeleit.

A kúszó fajdbogyó olaj, a botanikai mentol és a habanero paprika híres a gyulladáscsökkentésről, a fájdalom csökkentéséről és a vérkeringés serkentéséről, amelyek mindegyike elősegíti a gyorsabb gyógyulást.

Az árnika, a körömvirág és az orbáncfű arról ismertek, hogy jelentősen felgyorsítják a zúzódások, ütések vagy a test és a csontok esetleges sérüléseit.

Ez a csodás olaj Dr. Schulze két klinikai receptjének elképesztő keveréke

Az egyik részét képezi a mélyrehatoló melegítő olaj – egy erős, áthatoló olaj, amely felmelegíti az adott testrészt és tízszer hatékonyabb, mint bármi más. Ezt az olajat használta a vérkeringés fokozására és a merevség csökkentésére, az izmok, inak, ínszalagok és ízületek esetleges sérülései esetén. A fizikai sérülésektől, nyújtástól, rándulásoktól és csontsérülésektől kezdve az ízületi gyulladásig és nyáktömlő-gyulladásig ez a formula Isten ajándéka.

A második része a mélyszöveti regeneráló olaj (más néven Trauma Oil) – növényi olajok kombinációja, amelyek arról váltak világhírűvé, hogy nagymértékben felgyorsítják a sérülések, zúzódások vagy a test vagy a csontok sérüléseinek helyrehozását.

Tapasztalataim a SzuperÉtel Plusz fogyasztásáról és a Mélyszöveti olaj alkalmazásáról

65 kg a testsúlyom. Fő egészségügyi problémáim a következők: erőtlenség és légszomj általános tevékenységek során (lépcsőzés közben), csontfájdalom, migrén és súlycsökkenés. Nemrégiben úgy döntöttem, hogy kipróbálom a növényi alapú gyógymódokat Dr. Schulze receptje szerint, és kellemes csalódás ért. A SzuperÉtel Plusszal kezdtem a szervezetem megerősítése érdekében és a csontfájdalmamra pedig  a Mélyszöveti olajat kezdtem el használni. Az ajánlott adag SzuperÉtel Plusz fogyasztásának köszönhetően, többször is észrevettem, hogy már nem vesztem el a lélegzetem a lépcsőn és hogy gyorsabban és biztonságosabban tudok járni. Majd amikor a  várost hó borította és tisztítani kellett a járdát, mindig lebetegedtem, mert nagy megterhelést jelentett ez számomra és több napra is ágyba kerültem a kimerültségtől. De ezúttal a SzuperÉtel Plusz fogyasztásával és a Mélyszöveti olaj alkalmazásával örömmel hányom a havat több akár napig is. Egy egészséges fáradtságon kívül, amely eltűnt az étkezés és pihenés után, nem volt semmilyen más problémám, mint az eddigi deréfájdalom és hasonlók. A továbbiakban egy szervezet méregtelenítő programot szeretnék elvégezni a természetgyógyász orvos utasításai szerint.

R. M.