TgyI Termékek

Mélyszöveti kenőcs (30g)

Csökkenti az izomfájdalmat, a duzzadást és a zsibbadást!

  • A Mélyszöveti olaj alkalmazható: edzés utáni helyreállításra, helyi kezelésre, a vérkeringés javítására, a fájdalom és a gyulladás csökkentésére.
  • A csodálatos és mélyreható formula nyugtatja izmait.
  • Serkenti a vérkeringést az izmok, inak, ízületek és csontok fájdalmának enyhítésére.
  • Csökkenti a fájdalmat és a gyulladást.

A krém összetevői: Kúszó fajdbogyó (Gaultheria procumbens), Gyömbér (Zigiber officinale), Erős paprika (Capsicium annuum), Mentol, Körömvirág (Calendula officinalis), Orbáncfű (Hypericum perforatum), Fekete nadálytő (Symphytum officinale), szűz olívaolaj, méhviasz.

5,990 Ft

Hogyan hat?

A mélyszöveti kenőccsel dörzsölje be a halántékát fejfájás esetén, vagy a fejét vagy mellkasát székrekedés esetén. Használhatja szúnyogcsípés vagy méhcsípés okozta viszketés és fájdalom megakadályozása esetén is. A felhasználási lista végtelen. Csak annyit mondhatunk, hogy próbálja ki, és látni fogja, mire értettük az előbbieket. A kéthetes gyógyulás helyett néhány napra lesz csak szüksége. Másnap reggel már látni is fogja a hihetetlen gyógyulás jeleit.

A kúszó fajdbogyó olaj, a botanikai mentol és a habanero paprika híres a gyulladáscsökkentésről, a fájdalom csökkentéséről és a vérkeringés serkentéséről, amelyek mindegyike elősegíti a gyorsabb gyógyulást.

Az árnika, a körömvirág és az orbáncfű arról ismertek, hogy jelentősen felgyorsítják a zúzódások, ütések vagy a test és a csontok esetleges sérüléseit.

Ez a csodás olaj Dr. Schulze két klinikai receptjének elképesztő keveréke

Az egyik részét képezi a mélyrehatoló melegítő olaj – egy erős, áthatoló olaj, amely felmelegíti az adott testrészt és tízszer hatékonyabb, mint bármi más. Ezt az olajat használta a vérkeringés fokozására és a merevség csökkentésére, az izmok, inak, ínszalagok és ízületek esetleges sérülései esetén. A fizikai sérülésektől, nyújtástól, rándulásoktól és csontsérülésektől kezdve az ízületi gyulladásig és nyáktömlő-gyulladásig ez a formula Isten ajándéka.

A második része a regeneráló olaj (más néven Trauma Oil) – növényi olajok kombinációja, amelyek arról váltak világhírűvé, hogy nagymértékben felgyorsítják a sérülések, zúzódások vagy a test vagy a csontok sérüléseinek helyrehozását.A