TgyI Termékek

Májtisztító tea (200g)

Összetevők: Gyermekláncfű gyökér (Taraxacum officinale), Kardamom (Elettaria cardamomum), Fekete bors (Piper nigrum), Édesgyökér (Glycyrrhiza glabra), Közönséges boróka (Juniperis monosperma), Gyömbér (Zigiber officinale), Fahéj (Cinnamomum zeylaniccta), Orvosi medveszőlő (Arctostaphylos uva-ursi), Szegfűszeg (Syzygium aromaticum), Édeskömény (Foeniculum vulgare), Bio narancskéreg, Mezei zsurló (Equisetum arvense), Bojtorján gyökér (Arctium lappa), Petrezselyemgyökér (Petroselinum crispum), Taheebo (Tabebuia impetiginosa).

6,990 Ft

Hatása:

A gyömbér, kardamom, édeskömény, fahéj, fekete bors és szegfűszeg klasszikus gyógynövényként ismertek az emésztés helyreállításában és évszázadok óta a természetgyógyászat részének tekinthetők. A kardamom, a gyermekláncfű gyökér, a bojtorján gyökér és a narancshéj stimulálják a májat és arra ösztönzik, hogy több epét válasszon ki. A gyermekláncfű, a bojtorján, a zsurló és a petrezselyem diuretikumoknak számítanak. A boróka és a medveszőlő a húgycső fertőtlenítésére is szolgál. A taheebo belső kérge immunstimuláns, az édesgyökér pedig megnyugtatja és gyógyítja az emésztőrendszert.

A tisztító tea számos egészségügyi előnnyel jár. A tea valódi értelmében többcélú gyógynövény tonik. Rendkívül erős stimuláns, különösen a gyomor, a máj és a hasnyálmirigy emésztési folyamatában, tisztítja a bőrt, tisztítja a vért, a májat és az epehólyagot. Tökéletes tea, amelyet a máj méregtelenítése után fogyaszthatnak, az ötnapos májtisztító program részeként. Serkenti a májat, hogy több epét termeljen, majd kiüríti az epét a zsírokkal együtt, amelyek eldugítják a májat és az epehólyagot.