TgyI Termékek

Máj és epe (60ml)

Gyógynövénykészítmény a máj és az epehólyag tisztítására és erősítésére. Kiüríti és méregteleníti a májat és az epehólyagot. Védelmezi és bevonja a májsejteket. Tisztítja az epehólyagot és eltávolítja a megkeményedett lerakódásokat. Az egészséges máj segít a vér tisztításában és megakadályozza a betegségek kialakulását.

Ürítse ki, méregtelenítse és védje meg a májat és az epehólyagot!

Összetevők: Máriatövis (Silybum marianum), Sárga tárnics  (Gentiana lutea), Gyermekláncfűgyökér (Taraxacum officinale), Édeskömény (Foeniculum vulgare), Fehér üröm (Artemisia absinthium), Fokhagyma (Allium sativum), Gyömbér (Zigiber officinale), Fekete dió (Juglans nigra), Articsóka (Cynara cardunculus), Pusztai kreozot-Chaparral (Larrea tridentata), Közönséges mahónia (Mahonia aquifolium).

6,990 Ft

Hogyan hat?

A Máj és epe tinktúrában szereplő növényekről ismert, hogy megvédik, stimulálják és megtisztítják a májat és az epehólyagot. A máriatövis olyan kémiai anyagokat tartalmaz, amelyek megkötik és bevonják a májsejteket, elősegítve ezzel a máj gyógyulását, miközben megvédik a jövőbeni károsodásoktól is. A közönséges bio mahónia gyökér, az articsóka levél, a sárga tárnics gyökér, a fehér üröm levél és a gyermekláncfű gyökér klasszikus keserű gyógynövény tonik a máj számára. Stimulálják az emésztést és arra ösztönzik a májat, hogy több epét termeljen, amely által megtisztul a máj és az epehólyag. A fekete dió héja, a fehér üröm és a fokhagyma hatékony növények, amelyek megtisztítják és eltávolítják a káros és veszélyes szennyeződéseket, amelyek nap mint nap körülvesznek bennünket.

Miért van szüksége rá?

Az ember nap, mint nap több ezer fertőzésnek van kitéve. Az egyetlen védelem az erős és egészséges máj. A máj egészsége és erőteljes működése megőrzésének legjobb módja a rendszeres méregtelenítés.

A máj az Ön vérszűrője. Minden nap másodpercenként leszűri, semlegesíti, megöli és eltávolítja azokat a mérgeket, amelyeket belélegez, elfogyaszt és felszív. Az otthoni, munkahelyi vagy akár a tányéron lévő szokásos mérgező vegyi anyagoktól kezdve a vényköteles gyógyszerek maradványainak lerakódásáig, a levegőszennyezésig és az elhasznált vérsejtekig szó szerint több millió mérgező hulladék kering a testében, amelyektől májának védelmeznie kell Önt. Manapság szinte MINDEN rák közvetlenül kapcsolódik a körülvevő mérgező vegyi anyagokhoz. A májunk a legnagyobb védelmező bástyánk. De amikor a modern világ folyamatos kémiai vegyszerekkel támadja meg a májat, a máj meggyengül, és nem tudja elvégezni a legfőbb feladatát, hogy védelmezzen.

A máj az „első védelmi vonal”

Számos onkológus szerint jóval azelőtt, hogy valaknél kialakulna a rák, a máj szinte minden esetben gyenge ahhoz, hogy megvédje a beteget. Ez az oka annak, hogy a májat gyakran az „első védelmi vonalnak” nevezik.

A máj az Ön vértisztító szűrője

A májtisztítás megvédi Önt az élelmiszerekben, a vízben, a levegőben és a környezetben található mérgező vegyi anyagoktól és mérgektől. A modern életmód és a modern étrend szükségtelenül terheli a májat.

A betegség önmagában nem fordul elő

A betegség kialakítható és gyakran a betegségeket egy beteg, gyenge és túlhajszolt máj okozza. Mivel a máj túlzottan el van tömődve, nem tudja elvégezni a szűrés feladatát.

A tiszta és egészséges máj segítséget nyújt a szív számára is. A máj egyik fő funkciója az egyensúly fenntartása a vér zsír- és koleszterinszintje között. A vér a túl magas zsírtartalma miatt megsűrűsödik, ami magas vérnyomást eredményez. A máj tisztításával megnövelhetik a hatékonyságát, a zsír és a koleszterinszint visszatér az alapértékhez, enyhítve ezzel a szívre nehezedő nyomást. Ezért végezte el mindenki az ötnapos májtisztító programot, aki szívproblémával érkezett Dr. Schulze klinikájára.

Tapasztalat az bél- és májtisztító program alkalmazásáról

Tíznapos bél- és májprotokollt végeztem a krónikus betegségem miatt (étkezés nélkül), és el kell mondanom, hogy ebben az évben nem volt egyetlen tünete sem a szénanáthámnak, amely már 20 éve gyötör engem. Nagyon hálás vagyok érte!

B. S. 2017.

A legjobb eredmények érdekében az ötnapos májtisztító programmal együttesen alkalmazza.

Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot. A készítmény nem szolgál betegség kezelésére, gyógyítására. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Gyermek elől elzárva tartandó!