TgyI Termékek

Lobélia (60ml)

Gyógynövény alapú formula a tüdő működésének javítására.

Összetevők: Lobélia – Indiai dohány (Lobelia inflata).

5,990 Ft

Hogyan hat?

Nyugtató hatású. Megtisztítja a tüdejét a méreganyagoktól, elősegíti a nyál és váladékok eltávolítását, megszünteti az asztmát, a hörghurutot és a tüdőgyulladást. Ellazítja az izomgörcsöket és levezeti a feszültséget.

A lobélia először kiterjed a hörgőkre. Ez a lobélia legfőbb hatása. Másik hatását a tizedik agyidegre, azaz a bolygóidegre (vagus ideg) terjeszti ki oly mértékben, hogy annak stimulálása hányásra készteti a szervezetet. A folyadék hányás formájában kerül ki, aminek köszönhetően megtisztul a tüdő. Mindenkinek különböző mennyiségre van szüksége.

Megmutattam a lobélia hüvelyeket diákjaimnak, egyikük egy órán keresztül hányt, és két napig hasmenése volt, mindössze egyetlen egy hüvelytől. Tehát leszögezhető, hogy mindenkire másként hat a lobélia.

Az orvosok nagy port kavarnak a lobélia állítólagos mérgező hatása miatt.

Már akkor, amikor Samuel Thompson gyógynövényes (herbalista) gyógyszerként vezette be a lobéliát, azonnal a modern orvosok céltáblájává vált az állítólagos mérgezési hatása miatt. A jó gyógynövényesek tudják, hogy ez nem igaz.

Dr. Richard Schulze azt mondta: „Ezeknek az orvosoknak nagy képzeleterejük van, ha képesek voltak ilyesmit kitalálni.”

– Engem gyötört a modern orvosok lobélia félelme. És természetesen Amerikában tilos a lobélia szedése. Még Európában is csak olyan kevés mennyiség engedélyezett, amely nem elegendő a gyógyító hatás eléréséhez. Az osztályban voltak olyan diákjaim, akik szerint az általam ajánlott lobelia-adag életveszélyes. Az utolsó csepp volt a pohárban, amikor a közelmúltban arról olvastam, hogy az orvosok arra törekszenek, hogy az állam elismerje munkásságukat, annak ellenére is, hogy betegeik egészségét elhanyagolják, és csak ez a fontos számukra. Ez a legrosszabb dolog, ami csak történhet. Egy tanulóm ebből kifolyólag az osztályteremből a dékáni irodába ment, és azt mondta, hogy az általam ajánlott lobelia-adagok életveszélyesek. Csak így kommentáltam: „Igen, nagyszerű megfigyelés – olyan ember számára, aki még soha nem használt lobéliát. Honnan tudja? ”A lobélia rendkívüli gyógynövény a gyermekek számára. Kiterjeszti a hörgőket és lehetővé teszi számukra, hogy könnyebben lélegezzenek. Több ezer 2-3 éves gyermeknek adtam lobéliát, és később könnyebben tudtak lélegezni. Egyes országokban a következőket mondták: „Nos, ezek a növények veszélyesek is lehetnek, így tehát csak az előírt mennyiséget kell alkalmazni.” Az ilyen törvényes adagok olyan kicsik, hogy nem lesznek eredményesek. Én Dr. Christopher módszerét javaslom – 10 percenként vegyen be egy evőkanál lobéliát, amíg hányni nem kezd. Néhány hallgatónk 50 ml-t is meg tudott inni. Ez azonban veszélyes és tiltott adag az Egyesült Királyságban, bár megtisztítja az asztmások tüdejét. A lobélia ellazítja a testet, drasztikusan enyhíti a fájdalmat és megakadályozza a görcsök előfordulását, amelyek az egész testre kihatnak.

A híres gyógynövényes Samuel Thompson a gyógynövények közül leggyakrabban a lobéliát és az erős paprikát használta. Becslések szerint ez a két növény csak 3,5 millió embernek segített kigyógyulni betegségeikből. Az darált erős paprika serkenti a vérkeringést, a lobélia pedig megnyugtatja és ellazítja a testet. Közben hideg-meleg zuhanyt is alkalmazott betegein, amit én is szintén javaslok betegeimnek. Kicsit az egyiket, kicsit a másikat, majd méregtelenítést és a hányás után végül őrölt erős paprikát adott nekik, hogy visszatérjenek a normál állapotba. Két figyelemre méltó növényről van szó. Ha a lobélia használata az Ön számára túlságosan radikálisnak tűnik, akkor mit gondol a test megvágásáról, sebeket okozva a felületén, valamint olyan eszközök behelyezéséről, amelyeknek folyadékot kell kiszívniuk a tüdejéből? Én inkább a lobéliát választanám.

Olyat is láttam már, hogy az emberek egy egész 30 ml-es üveggel elfogyasztottak, mellékhatások nélkül.
Nem hánytak? És miért itták meg az egész üveget? Vészhelyzet állt fenn?

– Légzési problémák miatt itták meg, hogy kitáguljanak a hörgők. Természetesen ez a Lobélia-tinktúra meg is tette a hatását. Ezután sokkal könnyebben lélegeztek, mivel asztmás rohamaik voltak. Az emberek, akik nagyon érzékenyek, csak néhány cseppet vesznek be, és máris kipirulnak. Tehát magunknak kell megtalálni a tolerancia szintjét. Hangsúlyoznom kell, hogy a lobélia okozta hányás jó, mert eltávolítja az elhalt és fertőző anyagokat a tüdőből.

A lobélia egyidejűleg görcsoldó, nyugtató és idegstimuláló hatású. Tehát meg lehet fürödni a lobeliás tinktúrában?

– Igen.

Mennyi lobélia kerülhet a vízbe?

– Ó, csak egy kis lobélia szükséges. 150-300 csepp lobéliával kezdheti meg a fürdőzést. A legjobb dolog a lobélia esetében, ha a masszázsban is alkalmazzák. A görcsös izomra vittem fel először a lobélia tinktúrát, amely a dörzsölés után azonnal ellazult. Tehát erre is alkalmazható. De ha valakinek érzékeny a bőre, először mindig ellenőrizze kis mennyiséggel.

Forrás: Dr. Richard Schulze: There Are No Incurable Diseases – „Nincsennek gyógyíthatatlan betegségek” című könyve.

Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot. A készítmény nem szolgál betegség kezelésére, gyógyítására. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Gyermek elől elzárva tartandó!