TgyI Termékek

Lehetőség az allergiamentes életre

allergia

Függetlenül attól, hogy a pollenre, az ételekre, a napra, a porra, az atkákra „allergiás”, ezek csak mind TÜNETEK, a szervezet belső állapotának mutatói, és ha csak a tünetekre reagálunk, attól az OKOT még nem oldottuk meg.

Nem oldjuk meg a problémát azzal, hogy a házból kidobjuk a szőnyegeket és a függönyeket (mi van, ha elmegyünk a barátainkhoz?), és attól sem óvjuk meg magunkat, ha életünk végéig rejtőzünk a nap elől, vagy pedig egy bizonyos ételt sosem eszünk. Így NEM oldottuk meg a problémát, még ha azt gondoljuk először, hogy tettünk valamit magunkért.

A probléma (ebben az esetben az allergia) tartós megoldása érdekében meg kell szüntetni az okot, és az ok nem más, mint a testben lévő túl sok toxin és/vagy parazita. Tehát az, hogy ismét „normálissá” váljunk, szabadon és allergiamentesen éljünk, szükségünk van a DETOXIKÁCIÓRA – MÉREGTELENÍTÉSRE (az egész szervezet tisztítására).

Az „ALLERGIÁK” nem azért jönnek létre, mert érzékenyek vagyunk az allergénekre, hanem azért, mert testünk szűrői (tisztító szervek) eldugultak, mivel túl sok rossz (egészségtelen) ételt eszünk, és a szervek nem tudnak mindent kiszűrni.

Aki betartja az „egészség törvényeit” nem lehet allergiás és nem betegedhet meg más betegségektől sem!

Az „egészség törvényei”:

1. ELEGENDŐ FOLYADÉKOT FOGYASZTANI (testtömeg kg/30)

2. EGÉSZSÉGESEN TÁPLÁLKOZNI, A LEHETŐ LEGTÖBBSZÖR NYERS ÉTELT FOGYASZTANI

3. FIZIKAILAG AKTÍV LENNI (naponta legalább egyszer izzadjon aktivitás közben)

4. ELEGENDŐT PIHENNI (7-8 óra éjszakai alvás) IDŐBEN (legkésőbb 22 óra)

5. NAPONTA ÉRINTKEZNI A NAPFÉNNYEL (napozni)

6. NAPONTA KINT LENNI A FRISS LEVEGŐN

7. MINDEN TOXIN (kávé, cigaretta, drogok, vegyi anyagok stb.) ELTÁVOLÍTÁSA

8. ÁTADNI ÉLETÜNKET ISTEN KEZÉBE, ne terheljünk olyan dolgokkal magunkat, amelyekre nincs befolyásunk, és szenteljünk időt Istenre hálaadás és ima formájában.

Tisztítsa meg a beleket, a májat és epét, a veséket és a húgyhólyagot, a vért, a bőrt, az egész testet a lerakódásaitól, valamint a toxinoktól és az allergiáktól – és a tünetek okai eltűnnek. Személyes tapasztalatokból állítjuk ezeket!

30 napos detox program

Nemrég közzétett

Elsősegélynyújtás fejfájás esetén

Mindannyiunknál előfordulhatnak fejfájási problémák és sokan azonnal a gyógyszerek után nyúlnak, hogy megszabaduljanak a kínzó fájásoktól. Mielőtt ezt megtennék, próbáljanak ki néhány természetes módszert. A

Még több »

A vízbevitel fontossága

Víz Az általunk használt élelmiszerek értékét az úgynevezett „tápláltsűrűség” szerint osztályozzuk, ami az össz tápanyag és a kalória arányát veszi alapul. Ha ezt a vízre

Még több »
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: email