TgyI Termékek

Lehetőség az allergiamentes életre

allergia

Függetlenül attól, hogy a pollenre, az ételekre, a napra, a porra, az atkákra „allergiás”, ezek csak mind TÜNETEK, a szervezet belső állapotának mutatói, és ha csak a tünetekre reagálunk, attól az OKOT még nem oldottuk meg.

Nem oldjuk meg a problémát azzal, hogy a házból kidobjuk a szőnyegeket és a függönyeket (mi van, ha elmegyünk a barátainkhoz?), és attól sem óvjuk meg magunkat, ha életünk végéig rejtőzünk a nap elől, vagy pedig egy bizonyos ételt sosem eszünk. Így NEM oldottuk meg a problémát, még ha azt gondoljuk először, hogy tettünk valamit magunkért.

A probléma (ebben az esetben az allergia) tartós megoldása érdekében meg kell szüntetni az okot, és az ok nem más, mint a testben lévő túl sok toxin és/vagy parazita. Tehát az, hogy ismét „normálissá” váljunk, szabadon és allergiamentesen éljünk, szükségünk van a DETOXIKÁCIÓRA – MÉREGTELENÍTÉSRE (az egész szervezet tisztítására).

Az „ALLERGIÁK” nem azért jönnek létre, mert érzékenyek vagyunk az allergénekre, hanem azért, mert testünk szűrői (tisztító szervek) eldugultak, mivel túl sok rossz (egészségtelen) ételt eszünk, és a szervek nem tudnak mindent kiszűrni.

Aki betartja az „egészség törvényeit” nem lehet allergiás és nem betegedhet meg más betegségektől sem!

Az „egészség törvényei”:

1. ELEGENDŐ FOLYADÉKOT FOGYASZTANI (testtömeg kg/30)

2. EGÉSZSÉGESEN TÁPLÁLKOZNI, A LEHETŐ LEGTÖBBSZÖR NYERS ÉTELT FOGYASZTANI

3. FIZIKAILAG AKTÍV LENNI (naponta legalább egyszer izzadjon aktivitás közben)

4. ELEGENDŐT PIHENNI (7-8 óra éjszakai alvás) IDŐBEN (legkésőbb 22 óra)

5. NAPONTA ÉRINTKEZNI A NAPFÉNNYEL (napozni)

6. NAPONTA KINT LENNI A FRISS LEVEGŐN

7. MINDEN TOXIN (kávé, cigaretta, drogok, vegyi anyagok stb.) ELTÁVOLÍTÁSA

8. ÁTADNI ÉLETÜNKET ISTEN KEZÉBE, ne terheljünk olyan dolgokkal magunkat, amelyekre nincs befolyásunk, és szenteljünk időt Istenre hálaadás és ima formájában.

Tisztítsa meg a beleket, a májat és epét, a veséket és a húgyhólyagot, a vért, a bőrt, az egész testet a lerakódásaitól, valamint a toxinoktól és az allergiáktól – és a tünetek okai eltűnnek. Személyes tapasztalatokból állítjuk ezeket!

30 napos detox program

Nemrég közzétett

A KÁVÉ

A KÁVÉ Becslések szerint Horvátországban a lakosság több mint 50%-a rendszeresen iszik kávét. A barna italokat fogyasztók útja megegyezik a Titanik útjával, amely mint tudjuk,

Még több »

Bőrtisztítás-száraz dörzsölés

Bőrtisztítás-száraz dörzsölés (angolul: dry brushing) olyan módszer, amely lehetővé teszi a bőr tisztítását, miközben méregteleníti a belső szerveket. A száraz dörzsölés módszerét Dr. Schulze egyik

Még több »

A teremtőbe vetett hitünk

Az egészség egyik alapszövete a bizalom. Ezért azt a következtetést vonhatjuk le, hogy bármely betegség mögöttes szövete a bizalmatlanság. – A bizalmatlanság a nyugtalanság, az

Még több »
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: email