TgyI Termékek

Légtisztító formula (30ml)

  • Azonnal megöli a levegőben levő baktériumokat, vírusokat, kórokozókat és antigéneket.
  • A kellemes eukaliptusz/citrus illat felfrissíti a testét.

100% tiszta illóolaj keverék!

3,490 Ft

Az eukaliptuszolaj, citromolaj, grapefruitolaj, mandarinolaj és narancsolaj nagyon erős illóolajokkal rendelkezik. Ezeket az olajokat széles körben vizsgálták és tesztelték, és bebizonyították, hogy teljes értékű antimikrobiális készítmények. Szélekörűen hatékony baktériumölők, gombaölők, vírusellenes és parazitaellenes szerek. Ezt a Légtisztító formulát Dr. Schulze fejlesztette ki annak érdekében, hogy klinikáján fertőtlenítse a levegőt. A rengeteg súlyos beteg miatt (akik közül néhányan szó szerint úgy másztak be az ajtón), a klinikán időnként borzasztó volt a levegő, tele baktériumokkal és más mérgező anyagokkal.

A légtisztítás rendkívül fontos része az életünknek, hiszen olyan világban élünk, ahol minden lélegzetvétellel több száz baktériumot és más mérgező anyagot is bevihetünk szervezetünkbe. Óvjuk meg tüdőnket a kellemetlen betolakodóktól, használjon természetes, növényi alapú légtisztítókat, amelyekkel minden lélegzetvétel tiszta és oxigéndús. 

Csak a tiszta, hígítatlan és 100% -os illóolajok képesek a levegőt fertőtleníteni és a baktériumokat, vírusokat és gombákat elpusztítani, különösen a fürdőszobában. Otthon az Air Detox fertőtleníti a levegőt, beleértve a megfázást okozó baktériumok és az influenza okozta vírusok megölését. Ez alapvető fontosságú olyan háztartásban, ahol gyermekek, terhes nők és idősek tartózkodnak. A légtisztító formula nagyon erős illóolajok keveréke, amelyek elpusztítják a baktériumokat, vírusokat, gombákat, fertőzéseket, kórokozókat, antigéneket és a káros mikroorganizmusokat.