TgyI Termékek

Itt az idő, hogy megszabaduljon az allergiától

Allergy

Legyen szó pollenallergiáról, ételallergiáról, vagy lehet allergiás a napra, a porra, az atkákra…, ezek mind csak TÜNETEK, a szervezet belső állapotának mutatói, és ha csak a tünetekre reagálunk, akkor nem oldjuk meg az OKOKAT.

Nem oldjuk meg a kérdést azzal, ha kidobjuk a házból a szőnyegeket és függönyöket. És nem is mentjük meg magunkat azzal, hogy egy életen át elrejtőzünk a nap elől, vagy egy bizonyos ételt egész életen át kerülünk. Így NEM oldottuk meg a problémát, csak azt gondoljuk, hogy tettünk valamit önmagunkért.

A probléma (ebben az esetben az allergia) tartós megoldása érdekében meg kell szüntetni az okot, az ok pedig a túl sok toxin és/vagy parazita a szervezetben. Tehát a „normálissá”, szabaddá és tehermentessé válás módja a MÉREGTELENÍTÉS (az egész szervezet megtisztítása, detoxikálása).

„Az allergiák nem azért jelentkeznek, mert „allergiásak” vagyunk az allergénekre, hanem azért, mert a testünk szűrői (tisztító szervek) eltömődtek a túl sok elfogyasztott káros étel miatt, az egészségtelen életmód miatt és a tisztító szervek nem tudnak mindent kiszűrni.

Senkinek nem lehet allergiája vagy bármilyen más betegsége, aki betartja az „Egészség törvényeit”:

  1. ELEGENDŐ TISZTA VÍZ FOGYASZTÁSA (testtömeg kg/30)
  2. EGÉSZSÉGES TÁPLÁLKOZÁS, MINÉL TÖBB NYERS NÖVÉNYI ÉLELMISZER
  3. MEGFELELŐ FIZIKAI AKTIVITÁS (izzadjon naponta legalább egyszer)
  4. ELEGENDŐ PIHENÉS (7-8 óra éjszakai alvás) és IDŐBEN VALÓ LEFEKVÉS (legkésőbb 22 óráig)
  5. NAPFÜRDŐZÉS (minden nap kint lenni a napon)
  6. MINDEN NAP FRISS LEVEGŐT LÉLEGEZNI (kint lenni a szabadban)
  7. MINDEN TOXIN-MÉREGANYAG BEVITELÉNEK MEGSZÜNTETÉSE (kávé, cigaretta, drog, vegyszer stb.)
  8. ÁTADNI ÉLETÜNKET ISTEN KÉZÉBE (Ne terhelje magát olyan dolgokkal, amelyekre nincs befolyása, és szenteljen időt Istenre hálaadás és imádság formájában.)

 

Végezze el a béltisztítást, máj- és epetisztítást, vese- és húgyhólyagtisztítást, szabadítsa meg vérét, bőrét, s egész testét a lerakódásoktól, a méreganyagoktól és az allergiától – és mindezek eltűnnek. Személyes tapasztalatokból levont következtetések.

Nemrég közzétett

Magnéziumhiány

Ha rosszul alszik, vagy túlzott stressz alatt áll, akkor a teste magnéziumhiányban szenvedhet. Mivel a testünk nem termeli ezt az ásványi anyagot, az étrend által

Még több »

A KÁVÉ

A KÁVÉ Becslések szerint Horvátországban a lakosság több mint 50%-a rendszeresen iszik kávét. A barna italokat fogyasztók útja megegyezik a Titanik útjával, amely mint tudjuk,

Még több »
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: email