TgyI Termékek

Immuno Shot (50ml)

Az Immuno Shot – Gyógynövény formula az immunitás fokozására (50ml) 48 órán belül elnyomja a vírust, a megfázást és az influenzát!

Összetevők: Echinacea – Bíbor kasvirág (Echinacea Angustifolia gyökér és Echinacea Purpurea magvak), Fokhagymalé (Allium sativum), Erős paprika (Capsicium annuum), Hagyma (Allium cepa), Gyömbér (Zingiber officinale), Torma (Armoracia rusticana), Lobelia – Indiai dohány (Lobelia inflata), Kóladió (Cola acuminata), Édeskömény (Foeniculum vulgare), Vadszeder (Rubus fruticosus), Örménygyökér (Inula helenium), Martilapu (Tussilago farfara), Orvosi pemetefű (Marrubium vulgare), Igazi édesgyökér (Glycyrrhiza glabra), Kávé (Coffea), Kései meggy (Prunus serotina), Kerti kakukkfű (Thymus vulgaris), Fekete bodza (Sambucus nigra), Bio almaecet (Apple cider vinegar).

6,290 Ft

Hogyan hat?

Tudományosan bizonyították, hogy az echinacea jelentős mértékben növeli a szervezet immunsejtjeinek számát, például a makrofágokat, a T-sejtek számát, a B-sejteket, a granulocitákat és más fontos vegyületeket, amelyek küzdenek a fertőzésekkel és a betegségekkel szemben. Az echinacea serkenti az immunsejtek aktív működését. Az echinacea jelentősen növeli a fagocitózist is – a fehérvérsejtek azon képességét, hogy a káros mikroorganizmusokat (baktériumok, vírusok és gombák) elpusztítsa. Ezek a folyamatok hatékonyan segítik a fertőzések és betegségek elleni küzdelmet, és megóvják Önt a jövőbeni „támadásoktól” és a betegségektől is.

A friss bio tormalé a tonikot egyenesen a fejébe, az orrmelléküregébe, a torokba és a tüdőbe juttatja, ahol éppen szüksége is van rá. A bio fokhagymalé és a legközelebbi rokona, a bio lilahagyma a leghatékonyabbnak bizonyult gyógynövények, amelyek eltávolítják a szervezetben lévő mikoorganizmusokat. A bio gyömbér és az erős paprika úgy serkentik a vér és a nyirkok áramlását, ahogy egyik más gyógynövény sem teszi, így elősegítik az immunsejtek lehető leggyorsabb hatékonyságát. A bio almaecet tartalmazza ezeket a növényi leveket és tisztítja a testet. Természetes antibiotikum, amely serkenti az immunitást, különösen megfázás esetén.

A Dr. Schulze receptje által elkészített gyógynövény tonik igen átfogó és korlátlan a felhasználási ideje. Páciensei nemcsak a „megfázás gyógyítójának” nevezték, hanem gyakran azt is mondták, hogy  „mindent meggyógyít”, és ezerféle módon alkalmazták.

Az Immuno Shot elpusztítja a káros mikroorganizmusokat a bőrrel való érintkezéskor. Természetes úton elnyomja az orrmelléküregek és a tüdő irritációját, és elősegíti az egészséges és szabad légzést.

Tapasztalatok az Immuno Shot formula fogyasztásáról

Mint egészségügyi alkalmazott látom, hogy a klasszikus „gyógyszereknek” nincs sok értelmük.

Tegnap a gyerekem fél üveg Immuno Shot-ot ivott meg, és ma a torkában lévő fehér foltok a felére csökkentek, amit a klasszikus gyógyszerészeti „gyógyszerekkel” már egy hete sehogyan sem tudunk megvalósítani.
S. B.

Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot. A készítmény nem szolgál betegség kezelésére, gyógyítására. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Gyermek elől elzárva tartandó!