TgyI Termékek

Immunoszuper – tonik (60ml)

Csoda-tonik, amely már a bőrhöz való érintéssel is megöl minden mikroorganizmust!

  • Már a bőrrel való érintkezés során elpusztítja a káros mikroorganizmusokat, különösen a téli hónapokban.
  • Természetes úton támogatja, tisztítja és felszabadítja az orrmelléküregeket és a tüdőt.
  • Hatása azonnal érezhető!

Összetevők: Fokhagyma (Allium sativum), Hagyma (Allium cepa), Gyömbér (Zingiber officinale), Torma (Armoracia rusticana), Erős paprika (Capsicium annuum), Bio almaecet (Apple cider vinegar).

6,290 Ft

Hogyan hat?

Immunerősítés természetesen! A friss bio tormalé a tonikot egyenesen a fejébe, az orrmelléküregébe, a torokba és a tüdőbe juttatja, ahol éppen szüksége is van rá. A bio fokhagymalé és a legközelebbi rokona, a bio lilahagyma a leghatékonyabbnak bizonyult gyógynövények, amelyek eltávolítják a szervezetben lévő mikoorganizmusokat. A bio gyömbér és az erős paprika úgy serkentik a vér és a nyirkok áramlását, ahogy egyik más gyógynövény sem teszi, így elősegítik az immunsejtek  lehető leggyorsabb hatékonyságát. A bio almaecet tartalmazza ezeket a növényi leveket és tisztítja a testet. Természetes antibiotikum, amely serkenti az immunitást, különösen megfázás esetén.

Miért van szüksége rá?

A Dr. Schulze receptje által elkészített gyógynövény tonik igen átfogó és korlátlan a felhasználási ideje. Páciensei nemcsak a „megfázás gyógyítójának” nevezték, hanem gyakran azt is mondták, hogy  „mindent meggyógyít”, és ezerféle módon alkalmazták.

Az Immunoszuper – tonik elpusztítja a káros mikroorganizmusokat a bőrrel való érintkezéskor. Természetes úton elnyomja az orrmelléküregek és a tüdő irritációját, és elősegíti az egészséges és szabad légzést.

Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot. A készítmény nem szolgál betegség kezelésére, gyógyítására. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Gyermek elől elzárva tartandó!