TgyI Termékek

Idegek (60ml)

Az Idegek-tinktúra gyógynövénykészítmény az idegrendszer működésének javítására. Segít leküzdeni a fáradtságot és támogatja az érzelmi jólét érzését. Hatásos az éjszakai nyugtalanság kezelésében. Támogatja a természetes alvást, mellékhatások nélkül. Ellazítja és megnyugtatja mind az elmét, mind a testet!

Összetevők: Bio lobélia (Lobelia inflata), Orvosi macskagyökér (Valeriana officinalis) Golgotavirág (Passiflora incarnata), Vad rozmaring (Cimicifuga racemosa), Kék indiángyökér (Caulophyllum thalictroides), Virginiai csukóka (Scutellaria lateriflora), vadon szedett mexikói jamgyökér (Dioscorea villosa), vadon szedett komló (Humulus lupulus).

 

6,290 Ft

Hogyan hat?

Az orvosi és tudományos közösség nagy része végül elfogadta a golgotavirágot és az orvosi macskagyökért  gyógyászati növényekként. Még a tiszteletreméltó Merck Index is besorolja őket a terápiás kategóriába, mint hatékony nyugtatók.  A lobélia, a vadon élő rozmaring, a kék indiángyökér, a virginiai csukóka és a mexikói jamgyökér olyan növény, amelyet az amerikai természetgyógyászat nagyra becsül és tiszteletben tart, mint nyugtató és görcsoldó gyógynövényt, amely ellazítja az elmét és a testet. Noha ezeket a gyógynövényeket jelenleg nem használják, és ismeretlenek maradnak a modern amerikai orvosok számára, még mindig széles körben ismertek az egész világon. Láthatják, hogy a lobéliát, a golgotavirágot és a komlót a világ minden gyógyszertárában megtalálhatják. Számos nemzetközi orvos (akik még közel sem természetgyógyászok) egyébként használja ezeket a gyógynövényeket.

Miért van szüksége rá?

Az Idegek-tinktúrában található gyógynövények arról ismertek, hogy elősegítik a lazítást és az alvást. Ki tudja pihenni magát, enyhíti a stresszt és az idegfeszültséget, valamint az izomgörcsöket. Ezenkívül nagyon hatékonyak a nyugtalanság leküzdésében és a nyugodt alvás biztosításában. Noha ezek a gyógynövények nem tartalmaznak kábítószer-összetevőket, hatékonyságuk kiterjed testük ellazítására és megkönnyítik nyugtalan idegeiket.

VIGYÁZAT: Az Idegek-tinktúra tartalmazza a természetben előforduló nagyon erős lobelin alkaloidot. Terhesség, szoptatás vagy más súlyos betegség esetén ne alakalmazza!

Az álmatlanság és a stressz megfizethetetlen ára.

TÉNY:

Az év bizonyos periódusában az amerikaiak 80% -a álmatlanságban szenved. Az álmatlanság közvetlenül kapcsolódik a munkahelyi feszültségekhez, motorkerékpár-balesetekhez, csökkent munkaképességhez, csökkent termékenységhez, megnövekedett betegségekhez, depresszióhoz és alkoholizmushoz.

TÉNY:

Stressz kapcsolódik a 6 fő haláltokozó betegséghez világszerte: szívbetegségek, rák, tüdőbetegségek, balesetek, cirrózis (májzsugor) és öngyilkosság, valamint immunhiány, memóriavesztés és elhízás.

Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot. A készítmény nem szolgál betegség kezelésére, gyógyítására. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Gyermek elől elzárva tartandó!