TgyI Termékek

Herbalmucil Plusz (200g)

Elősegíti a könnyebb és rendszeres emésztést!

Ideális: Napi rostbevitel, könnyebb székletürítés, jobb emésztés!

  • Eltávolítja a székrekedést és fenntartja a normál emésztést.
  • Méregteleníti és tisztítja a teljes emésztőrendszert.
  • Enyhíti a gyomor és a bél irritációját és gyulladását.
  • 100% organikus, növényi alapú, cukor- és vegyszermentes.

Összetevők: Szerves aloé vera, Indiai útifű mag (Lat.Plantago psyllium, Eng. Psyllium Seed), Indiai útifű maghéj (Psyllium Husk), Orvosi ziliz (Althaea officinalis, Marshmallow Root), Szilfakéreg (Ulmus rubra, Slippery Elm Bark).

12,290 Ft

Hogyan hat?

A Herbalmucil Plusz por teljesen semleges ízű. Kóstolja meg gyümölcs- vagy zöldséglevekkel kombinálva. A por a vastagbélben rostos nyálkahártya zselévé válik, amely kiváló emésztést tesz lehetővé! Olvassa el az alábbi négy működési módot, amely fokozza hatékonyságát:

1) Visszatartja a vizet

A Herbalmucil Plusz több vizet tart vissza a vastagbél hulladéktartalmában, azért, hogy megakadályozza annak kiszáradását és megkeményedését. A fölösleges folyadék könnyebb és normál emésztést tesz lehetővé.

2) Nyálkás és csúszós

A Herbalmucil Plusz nyálkás vagy „csúszós”, ami szintén segít a székletürítésben.

3) Rostban gazdag

A Herbalmucil Plusz nagy mennyiségű tiszta növényi rostot tartalmaz, amely lehetővé teszi a kényelmesebb és könnyebb emésztést.

4) Különleges kiegészítő

A Herbalmucil Plusz aloé vera leveleket tartalmaz, amelyek elősegítik a hulladékanyagok könnyebb és teljesebb ártalmatlanítását.

 

A Herbalmucil Plusz visszatartja a vizet a székletben, nyálkás és csúszós szerkezetű, rostokat tartalmaz, és további lendületet ad a hulladékkiürítésnek. Mindez garantálja a könnyű, kényelmes és teljes emésztést!

Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot. A készítmény nem szolgál betegség kezelésére, gyógyítására. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Gyermek elől elzárva tartandó!