TgyI Termékek

Gyomor (60ml)

Helyreállít és kezel minden emésztési problémát!

  • Azonnal megállítja a szeleket és a gyomorpanaszokat.
  • Megakadályozza a kellemetlenségeket, amelyek időnként felmerülnek utazás és mozgás közben.
  • Friss leheletet biztosít.
  • Nagyszerű megoldás az emésztési zavarokkal rendelkező gyermekek számára is.

Összetevők: Gyömbér (Zigiber officinale), Édeskömény (Foeniculum vulgare), Borsmenta (Mint x piperita), Borsmenta illóolaj (Mint x piperita).

5,990 Ft

Hogyan hat?

Gyömbérgyökér, édesköménymag és menta illóolajokat tartalmaz, amelyek az orvosi szövegek és még a Merck Index szerint is terápiás gyulladáscsökkentő szerek. Ez azt jelenti, hogy stimulálják az emésztőrendszert és ellazítják a gyomrot, ezáltal serkentik az emésztést és elősegítik az emésztőrendszerben felszabaduló gázok enyhítését. A gyömbér azonnal mérsékli a gyomorpanaszokat és a kellemetlenségeket, míg a menta hatékony gyomor-lazító és nyugtató.

Miért van szüksége rá?

A Gyomor-tinktúra nagyszerű megoldás, ha az éjszaka közepén a gyomorsav, az emésztési zavarok és a gyomorégés felébreszti Önt. Vegyen be néhány cseppet a készítményből egy kis vízben elkeverve, és az emésztőrendszeri problémák 5 perc alatt eltűnnek, majd nyugodtan aludhat tovább.

Az éttermi étkezés sziklaként nehezedik rá a gyomrára, a Gyomor-tinktúra pedig Isten ajándéka lesz erre a megoldásra. Hozzáadhat pár cseppet egy csésze forró vízhez és finom emésztési teát készíthet. Utazás közben és a mozgáskorlátozás szempontjából is a legjobb formulának bizonyult.

Dr. Schulze tudja, mert mindenféle közlekedési eszközzel beutazta már a világot. Ő mindig magával viszi a Gyomor-tinktúrát és mosolyogva vág neki az útnak.

Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot. A készítmény nem szolgál betegség kezelésére, gyógyítására. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Gyermek elől elzárva tartandó!