TgyI Termékek

Az FDA (az amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerengedélyeztetési Hivatal) végül elismerte, hogy a fogászati tömések mérgezőek

FDA fogak

Több fogyasztói csoporttal kötött bírósági megállapodás részeként az FDA végül kénytelen volt nyilvánosan beismerni, hogy minden úgynevezett „ezüst” fogászati ​​tömés higannyal mérgezett. Ez körülbelül 30 éve ismert, de el volt rejtve a közönség elől: A fogászati ​​amalgám az agyat támadja, mert felszívódik a vérbe, és amíg az ember rágja az ételt, mérgező gőz szabadul fel.

FDA

Az FDA nyilatkozata így szól: „A fogászati ​​amalgám tömések higanyt tartalmaznak, amely neurotoxikus hatással lehet a születendő gyermekek, valamint a fejlődő gyermekek idegrendszerére. Amikor az ilyen töméseket a fogakba helyezik vagy eltávolítják onnan, higanygőz szabadul fel. Ez a gőz rágás közben is felszabadulhat. Terhes nőknek, valamint azoknak, akik egészségük miatt érzékenyebbek a higany expozícióra, és akiknek a higany magas biológiai terhelést okoz, orvosukkal egyetértésben mérlegelniük kell más lehetőségeket is.”
www.fda.gov Ezen a linken megtekinthetik [1], hogy hogyan lehet eltávolítani őket anélkül, hogy mérgező higanygőznek lennének kitéve.

A cikk közzététele után az FDA eltávolította a következő weboldalt: (http://www.fda.gov/cdrh/consumer/amalgams.html), ahonnan a fenti idézetek bekerültek a szövegbe, ami valószínűleg durván sérti a bírósági határozatot.

FDA1

 

A bíróság követelte ezen információk nyilvánosságra hozatalát

A bíróság döntése ellenére továbbra is azt írják, hogy a higany „neurotoxikus hatással lehet”, mintha a toxikológusok továbbra sem lennének biztosak benne; képmutatásukban olyan messzire jutottak, hogy kijelentették, hogy a higany mérgező hatása az agyra csak a gyermekeket veszélyezteti.

Természetesen ez csak egy a zavart és kétértelműséget keltő kísérletek közül, mivel a valódi probléma, amelyről megpróbálják elvonni figyelmünket, valójában ez: azoknál az időskorúaknál, akiknek fogászati ​​töméseik vannak, a higanygőz által alkul ki náluk az Alzheimer-kór.

Amit csinálnak, nagyon undorító: trükköket használnak, amikor az igazság veszélyezteti önző érdekeiket. A bíróság az FDA tisztviselőit arra kötelezte, hogy 2009-ben tegyenek lépéseket az „ezüst” tömések alkalmazása ellen, vagy ellenkező esetben azt kockáztatják, hogy bíróság elé kerülnek. Sajnos nyilvánvaló, hogy ez az illegitim ügynökség, amelyet az elnök a Szenátus jóváhagyásával nevez ki, továbbra is azt fogja tenni, amit mindig is tett: jogellenessen hoz döntéseket. Mindazok, akik a higany által veszélyeztetve vannak, szelént kell hozzáadniuk étrendjükhöz, amely természetes módon semlegesíti a higanyt.

Javasoljuk a szelént tartalmazó SzuperÉtel Plusz termékünket. A szelén semlegesít néhány mérgező nehézfémet, különösen a higanyt és az alumíniumot. Vizsgálatunk kimutatta, hogy kizárólag a szelén az, ami megakadályozza az úgynevezett „életkorral járó degeneratív agyi betegségeket”. Ezek a betegségek a legtöbb esetben ezeknek a toxinoknak egy egész életen át tartó felhalmozódásának az eredményei. Ez egy egyszerű toxikációs eset, de az áldozatok valójában nem betegek. Az agykárosodás megelőzése a szelén segítségével sokkal egyszerűbb. SzuperÉtel Plusz 400grTermészetesen mindenkinek, akinek van elég ideje és pénze, legjobb ha lecseréli az úgynevezett „ezüst” töméseket biztonságosabb anyagokra, és emellett végre kell hajtaniuk egy minőséges méregtelenítő programot a belek, a máj és a vesék tisztítása érdekében. Ironikus módon, ha az ezüst tömések valóban tiszta ezüstből készülnének, akkor ezek javítanák az egészségünket és nem hatnának mérgezően egészségünkre. „Fogak, amelyekből gőz árad.”

Tekintsék meg a calgary egyetem videóját, amely bemutatja, hogy a régi fogászati ​​tömésekből milyen mérgező gőzök jutnak ki; egy gyenge higanyoldat, amely mikroszkóp alatt nézve agyi neuronokat semmisít meg (emészt).

Itt olvashatnak többet a témáról: https://humansarefree.com/2018/12/all-silver-dental-filling-are-poisoned-with-mercury-and-it-was-covered-up-for-30-years.html

[1] https://humansarefree.com/2012/11/how-to-get-mercury-fillings-removed-without-exposing-yourself-to-toxic-mercury-vapor.html

A fogak és az íny megőrzése érdekében javasoljuk természetes fogkrémünket: Fogkrém

Nemrég közzétett

A stressz a halál csókja vagy?

A „stressz” és a „stresszor” megkülönböztetése A stressz kezelésében a legtöbbünk már előre két dologgal rendelkezünk saját magunk ellen. Az egyik a beszéd, amelyet általában

Még több »

Az emberek közti kapcsolat

Sokféle módon javíthatjuk a kommunikációt szeretteinkkel, de mindenki mással is, és megérthetjük a tartós öröm titkát, mivel a jó interperszonális kapcsolat előfeltétele a boldog életnek.

Még több »

A KÁVÉ

A KÁVÉ Becslések szerint Horvátországban a lakosság több mint 50%-a rendszeresen iszik kávét. A barna italokat fogyasztók útja megegyezik a Titanik útjával, amely mint tudjuk,

Még több »
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: email