TgyI Termékek

Echinacea vs. Korona-vírus

Echinacea

Az Echinacea angustifolie gyökér az Echinacea purpuree magvaival, fokhagyma juice-szal és erős paprikával együtt hatékonyabban növeli a T-sejtek számát, mint bármi más!

Korona virusPéldául az amerikai indiánok évszázadok óta használják különféle típusú problémákra, különösen a csörgőkígyók okozta sebekre és harapásokra. Tudták, hogy az Echinacea serkenti a test képességét a betegségből vagy sérülésből való felépüléshez, de megóvja azt a mérgektől és toxinoktól is.

A 18. század végén egy Joseph Mayer nevezetű ember élt Nebraska Pawnee városában. Különböző dolgokat értékesített a lakókocsijából, köztük egy alkoholos tonikot egy Kansas-i növény gyökeréből. A receptet indiai barátaitól kapta. Készített egy tonikot, beleöntötte egy üvegbe, és úgy árulta, mint minden betegség gyógyítására használt gyógyszert. Nyugat felé tartott a lakókocsival, miközben árulta a tonikot. Így vált híressé mind orvos, mind pedig szórakoztató. A termék hatékonyságának bizonyítására mindenki előtt hagyta, hogy egy csörgőkígyó megmarja. Soha nem mérgezte meg őt a kígyómarás. Ennélfogva a „kígyóolaj-eladó” kifejezéssel illeték őt. Azt állította, és úgy tűnt, hogy mindent meg tud vele gyógyítani, kezdve a veszett kutyaharapástól a különféle típusú fertőzésekig.

„A boltokban található legtöbb echinacea termék vízzel hígított, haszontalan készítmény. Tesztelje őket, és látni fogja, hogy igazam van.”

Világszerte több száz orvosi és tudományos kutatás kimutatta, hogy az Echinacea mindenféle módon javítja és erősíti az emberi immunitást. Segít a testnek a védekező vérsejtek létrehozásában, vagyis növeli a T-sejtek számát, fokozza a makrofágok termelését és aktivitását (idegen test elpusztításának képességét), serkenti az interferon és az interleukin I szekrécióját, és úgy tűnik, hogy megvédi a sejteket az idegen támadásoktól. Arról is értesültünk, hogy Németországban még injekciók formájában is alkalmazzák, gyengült immunrendszer és degeneratív betegségek ellen. Valójában a németek kipróbálták az echinaceát, amelynek gyenge kivonatai immunerősítő hatást mutattak, és csak képzeljék el annak az echinaceának a csodáit, amelyet Ön készít, vagy amikor minőséges echinacea terméket vásárol.

Echinacea vs Korona virusAz echinacea jó megfázás, influenza és láz, valamint mindenféle fertőzés, gyulladás és duzzadás ellen. Gyógyító hatással van minden mérgező harapásra. Külsőleg is alkalmazható.

Sokan gyógyultak ki a rákból, az AIDS-ból és más degeneratív betegségekből az Echinacea segítségével, mint a gyógyulás alapja. Egy alkalommal egy nő fájó és duzzadt torokkal jött be. 3,5 hónapig beteg volt, és az orvosok által adott gyógyszerek és antibiotikumok egyike sem működött. Echinacea 1Immunitása túl gyenge volt. Aztán vett egy Echinacea-tinktúrát, és két nap alatt megszűnt a problémája a torkával és azóta sincs vele semmi baja. Voltak olyan emberek, akik évek óta krónikus fertőzésekben szenvedtek, és amikor elkezdték az Echinaceát használni, néhány nap alatt felépültek.

„Az immunitás nem erősíthető azzal, ha pizzát, sört, fagylaltot és kávét fogyaszt.”

Mindenki szeretne egy gyors, egyszerű módszert, hogy hozzáadjon egy kis Echinaceát az egészségtelen étrendjéhez. De ez nem így megy! A teste nem épít védelmező sejteket sörből, pepperonis pizzából, fagylaltból és kávéból. Valójában az ilyen egészségtelen ételek és a cukor csak gyengítik az immunitást. A fehér és vörös vérsejtek kialakításának első lépése egy olyan étrend, amely hatalmas mennyiségű tápanyagot (különösen C-vitamint, ásványi anyagokat, enzimeket, aminosavakat) biztosít szervezete számára. Ez az, ami építi a vérét, ezért az étrend a fontos, nem pedig néhány tabletta.

„Az Echinacea serkenti az immunitást, de a fertőzésellenes hatások szempontjából még a fokhagymát sem tudja megközelíteni.”

echinaceaEzért az Echinacea tinktúra fokhagymával és erős paprikával egy igazi nyerő páros!!! Az echinaceát fogyasztó személynek legalább 3 gerezd fokhagymát kell fogyasztania naponta. A legtöbb kutatás kimutatta, hogy legalább 3 fokhagyma-gerezd az ajánlatos naponta, tehát ennyit kell fogyasztani.

Az echinacea az immunrendszer egyik legerősebb ismert stimulátora. Néhány napon belül megduplázhatja vagy megháromszorozhatja a véráramban lévő T-sejtek és makrofágok mennyiségét. Növeli az interferon, interleukinek, immunoglobulinok és más fontos természetes immunvegyületek mennyiségét a véráramában. Az echinacea úgy hat, hogy több immunsejtet és immunvegyületet termel, így ösztönzi ezek hatékonyabb aktivitását. Az ilyen immunstimuláció jó rövid távú megfázás és influenza esetén és/vagy a fertőzések megelőzésére. Emellett megkezdi és felgyorsítja a krónikus és hosszú távú betegségektől való felépülést az immunitás esése miatt.

fokhagymaA fokhagyma a baktériumok, vírusok és gombák, elsősorban az összes antigén/kórokozó legnagyobb gyilkosa, sokkal erőssebb, mint bármely más növény. Más szavakkal: az echinacea jobb, mint a fokhagyma, az immunitás fokozása terén (a klinikai kutatások szerint), de a kórokozók semlegesítése szempontjából még a fokhagymát sem képes megközelíteni. A fokhagyma szintén fokozhatja az immunitást, de leginkább arról ismert, hogy mindent megöl, ami árthat a szervezetnek. Ezért mondom, hogy az echinacea és a fokhagyma a legjobb nyerő párosítás.

Például a gyógyszerészeti antibiotikumok nem szelektívek a szervezetben lévő baktériumok elpusztításában; egyszerűen elpusztítják azokat. Ez további problémákat okoz, mivel több millió úgynevezett jó baktériumot is megsemmisítenek, amelyekre szükség van az anyagcseréhez. Ezért sok embernek problémái adódnak az emésztéssel, székrekedéssel és gombás fertőzésekkel ezen antibiotikumok szedése után. Még nagyobb probléma az, hogy az antibiotikumok nem pusztítják el a test rossz baktériumainak 100% -át. Általában 99% -ot pusztítanak el. A fennmaradó baktériumok ezután mutálódnak, halálosabbakká válnak és rezisztensek ugyanazon antibiotikumokkal szemben. Ez nagyon veszélyes és rezisztens baktériumokat hoz létre. Másrészt a fokhagyma teljesen szelektíven pusztítja el a baktériumokat, csak azokat öli meg, amelyek a testére károsak. Ezenkívül az is csodálatos, hogy ugyanakkor a fokhagyma serkenti a jó baktériumok fejlődését, javítja a bélflórát és az emésztést.

A fokhagyma elpusztít számos baktériumot, beleértve a sztreptokokusokat, sztafilokokkokat, tífuszt, diftériázt, kolerát, bakteriális dizentériát (turisták hasmenése), tuberkulózist, tetanuszt, reumás lázat és még sok mást okozó baktériumot. Ezenkívül a fokhagyma kiváló vírusellenes szer. A fokhagymát különféle típusú vírusok szempontjából tesztelték, és tudományosan bebizonyították, hogy elpusztítja mindazt, ami kanyarót, mumpszot, mononukleózist (Epstein-Barr vírus), bárányhimlőt, herpes simplex 1-et és 2-őt, övsömört  (herpes zoster), vírusos hepatitiszt, skarlátot, veszettséget stb. okoz.

És ez még nem minden! A fokhagyma a gombaölő hatásáról is ismert. Laboratóriumi vizsgálatok kimutatták, hogy a fokhagyma jobb, mint az összes létező gombaölő szer, beleértve a nystatin kenőcsöt is. A fokhagyma szabályozza a Candida albicans növekedését és megsemmisíti a gombás tinea-t.

„A fokhagyma bizonyítottan gyógyítja a rákot. Az összes fokhagymás vizsgálat körülbelül egyharmada a rák kezelésével kapcsolatos. A fokhagyma nem csak segít a fehérvérsejteknek megvédeni testünket a rák ellen, hanem javítja testünk képességét a daganatok elpusztítására is. Amikor a fokhagyma-összetevők jelen vannak a vérünkben, az immunrendszer sok szempont alapján javulni kezd. Ezenkívül serkenti az interferon termelését, a természetes T-sejtek számát, megakadályozza a daganatok kialakulását és enyhíti a rákos fájdalmat is.”

Nemrég közzétett

Echinacea vs. Korona-vírus

Az Echinacea angustifolie gyökér az Echinacea purpuree magvaival, fokhagyma juice-szal és erős paprikával együtt hatékonyabban növeli a T-sejtek számát, mint bármi más! Például az amerikai

Még több »

Bőrtisztítás-száraz dörzsölés

Bőrtisztítás-száraz dörzsölés (angolul: dry brushing) olyan módszer, amely lehetővé teszi a bőr tisztítását, miközben méregteleníti a belső szerveket. A száraz dörzsölés módszerét Dr. Schulze egyik

Még több »
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: email