TgyI Termékek

Echinacea+ (60ml)

Továbbfejlesztett gyógynövényes formula az immunitás fokozására.

Erősítse meg természetesen az immunrendszerét!

  • Az Echinacea megerősíti immunrendszerét a baktériumok, vírusok és fertőzések leküzdése érdekében.
  • Növeli az immunsejtek számát a testben és a vérben.
  • A piacon elérhető legerősebb és leghatékonyabb Echinacea (Bíbor kasvirág) keverék.

Összetevők: Echinacea – Bíbor kasvirág (Echinacea angustifolia gyökér és Echinacea Purpurea magvak), Fokhagymalé (Allium sativum), Erős paprika (Capsicium annuum).

6,990 Ft

Az Ön immunrendszere:

A mandula és a mirigyek

Csecsemőmirigy, vagy timusz

Nyirokcsomók

Nyirokfolyadék (fehérvérsejtek)

Lép

Peyer-plakkok

Vakbél

Csontvelő

Az Echinacea + két módon működik. Először is, tudományosan bebizonyosodott, hogy az Echinacea jelentősen növeli a testben lévő immunsejtek, például a makrofágokat, a T-gyilkos-sejteket, a B-sejteket, a granulocitákat és más fontos kémiai vegyületeket, amelyek küzdenek a fertőzésekkel és a betegségekkel szemben. Másodszor, az Echinacea + serkenti az immunsejtek aktív működését. Az Echinacea jelentősen növeli a fagocitózist is – a fehérvérsejtek azon képességét, hogy a káros mikroorganizmusokat (baktériumok, vírusok és gombák) elpusztítsa. Ezek a folyamatok hatékonyan segítik a fertőzések és betegségek elleni küzdelmet, és megóvják Önt a jövőbeni „támadásoktól” és betegségektől.

A testünk egyik legjobb védelme

Az Echinacea hatékonysága egyértelműen megtalálható olyan híres orvosi könyvekben is, mint például a Merck Index és a „Physicians’ Desk Referencea” a megfázás, az influenza és a gyakori fertőzések sikeres kezelésének és megelőzésének érdekében.

Az Echinacea védi Önt

Egy kettős placebo-kontrollos vizsgálatban „a fertőzések statisztikailag szignifikáns csökkenését” figyelték meg.

Jelentősen csökkenti a tüneteket

Bebizonyított tény, hogy az Echinacea „biztonságosan és hatékonyan enyhíti a tüneteket” megfázás, influenza és fertőzések esetén.

Enyhíti a tünetek súlyosságát

Az Echinacea „szignifikáns csökkenést” mutatott mind a hét megfázási és influenzás tünetben a placebo csoportokhoz képest.

Gyorsan megállítja a megfázást és az influenzát

A „rendkívül gyors gyógyulást” a kettős placebo-kontrollos vizsgálatban támasztották alá, amelyben az Echinaceának köszönve a felfázás, az influenza és a fertőzések időtartama a felére csökkent.

Önnek miért van szüksége rá?

Az Echinacea + a piacon elérhető legerősebb és leghatékonyabb Echinacea keverék. Serkenti és javítja az immunrendszert és szó szerint növelheti az immunsejtek számát a testben.

„Két legyett egy csapásra”

Dr. Schulze két különféle Echinacea-t kombinál, hogy elkészítse az Echinacea +-ot. Az Echinacea javítja, serkenti és erősíti immunrendszerét az Ön védelme érdekében. A fokhagyma ellenséges környezetet teremt a betolakodók számára, és a laboratóriumi vizsgálat során kiderült, hogy erős védelmet nyújt a különféle típusú pusztító és halálos baktériumok, vírusok, gombák és kórokozók ellen.

10-szer nagyobb HATÉKONYSÁG

Az erős paprika elősegíti az egészséges vér- és nyirokkeringést. Ennek az összetevőnek a hozzáadása teszi a Dr. Schulze által elkészített Echinacea +-ot tízszer hatékonyabbá, a többi Echinacea termékhez képest.

Dr. Schulze klinikai tapasztalatai

Dr. Schulze klinikája három évtizedig működött, és több tízezer pácienst kezelt meggyengült immunrendszer miatt. Ez egy általános egészségi állapot, különösen a gyors tempójú társadalomban, ami tele van stressztel és toxinokkal. A meggyengült immunitás mindig veszélyes, de különösen a megfázás- és influenza-időszakában. Dr. Schulze személyes szemtanúja volt az Echinacea + csodálatos hatékonyságának, amely növeli a test védekezésének képességét.

Szó szerint több száz ismert és kutatott egészségügyi hatékonysága van az Echinacea-nak. Dr. Schulze évtizedek óta hatékonyan használja klinikáján a páciensek immunrendszerének megerősítésére, aminek köszönhetően több száz probléma leküzdése vált lehetővé.

Amerikában az Echinacea lett az első számú immunnövény és a legkeresettebb növény az ereje és hatékonysága révén. Fogyasszák azt, ami a legjobb!

Hatása:

Segít a testnek, hogy nagyobb számú védelemre szolgáló vérsejtet hozzon létre, vagyis növelje a T-sejtek számát, növelje a makrofágok termelését és aktivitását (idegen testek elpusztítására való képességét), serkenti az interferon és az interleukin I szekrécióját, védi a sejteket az idegen testek támadásaitól. Az Echinacea + a legjobb formula az immunitás fokozására, különösen a legsúlyosabb betegségek kezelése esetén. Az Echinacea jó a megfázás, az influenza és a láz, valamint mindenféle fertőzés, gyulladás és duzzanat leküzdésében. Gyógyító hatással van a  mérgező harapásokra, elpusztítja az összes parazitát, vírust, baktériumot, gombát, elpusztítja mind a Gram-pozitív, mind a Gram-negatív baktériumokat, valamint nagyon erős gombaölő és antivirális hatással rendelkezik. Külsőleg is alkalmazható. Daganatellenes gyógyszerként ismert, amelyet két hétig kell fogyasztani, majd egy hetes szünetet kell tartani.

Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot. A készítmény nem szolgál betegség kezelésére, gyógyítására. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Gyermek elől elzárva tartandó!