TgyI Termékek

Detox (60ml)

A szervezet és a vér tisztítására szolgáló gyógynövénykészítmény.

Összetevők: Vörös here (Trifolium pratense), Pusztai kreozot – Chaparral (Larrea tridentata), Kanadai aranygyökér (Hydrastis canadensis), Fokhagymalé (Allium sativum), Lobélia – Indiai dohány (Lobelia inflata), Erős paprika (Capsicium annuum), Közönséges mahónia (Mahonia

6,990 Ft

Hatása:

A farmakológiai irányelvek szerint a Chaparral nordihidro-guaaretinsavat tartalmaz. A Merck Index szerint (a világ egyik legelismertebb orvosi kémiai könyve) ez a Chapparralból származó sav, antioxidánsként szerepel a daganatkezelő terápiákban. A Detox olyan készítmény, amely megakadályozza a rosszindulatú sejtek fejlődését, növekedését és szaporodását. Ez a rendkívüli tinktúra megtisztítja a testet, a vért és a sejteket a felhalmozódott méreganyagoktól. Emelett a nyirokrendszert és a bőrt is méregteleníti, és a bőr új fényben tündökölhet.

Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot. A készítmény nem szolgál betegség kezelésére, gyógyítására. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Gyermek elől elzárva tartandó!