TgyI Termékek

Ötnapos béltisztító program

Miért szükséges megtisztítani a beleket?

Manapság a legtöbb ember úgy véli, hogy a rendkívül gyors élet megakadályozza őket abban, hogy legalább két percet feláldozzanak arra, hogy naponta többször kiürítsék testükből a hulladékokat. A béltisztítás elengedhetetlen az egészség szempontjából, mivel ma az átlagos ember olyan állati ételeket fogyaszt, amelyek nem tartalmaznak semmilyen rostot, és olyan feldolgozott élelmiszereket fogyasztanak, amelyek mérgeket és iszapot halmoznak fel a bélben, és megakadályozzák a normál szükségletek elvégzésében, még akkor is, ha van idejük.

Az ötnapos béltisztító program a következőket tartalmazza:

  1. Belek #1 formula kapszulákban (50 vegán kapszula)
  2. Belek #2 formula (230g por)
  3. SzuperÉtel Plusz (100g) (elhagyható)

Ajándék

  1. Vérkeringés tinktúra (2,5ml)
  2. Gyomor-tinktúra (2,5ml)
  3. Használati utasítás

18,590 Ft24,490 Ft

Törlés

Miért szükséges megtisztítani a beleket?

Belek1Manapság a legtöbb ember úgy véli, hogy a rendkívül gyors élet megakadályozza őket abban, hogy legalább két percet feláldozzanak arra, hogy naponta többször kiürítsék testükből a hulladékokat. Ma az átlagos ember olyan állati ételeket fogyaszt, amelyek nem tartalmaznak semmilyen rostot, és olyan feldolgozott élelmiszereket fogyasztanak, amelyek mérgeket és iszapot halmoznak fel a bélben, és megakadályozzák a normál szükségletek elvégzésében, még akkor is, ha van idejük.

Ha a vécén ülve szüksége van egy könyvtárra vagy egy csomó újságra, akkor Önnek igazából székrekedése van. Ha kávét iszik, majd abbahagyja, előfordulhat, hogy ideiglenesen leállítja a bélmozgást, de ez ne tántorítsa el Önt, sőt azt ajánljuk, hogy mihamarabb szokjon le a kávéról, és a bél újra működni fog. A mikroszkóp alatt bárki láthatja az állati élelmiszerekben élő parazitákat. 1000 parazitaféreg van két és fél köbcenti első osztályú borjúhúson. A hal a legrosszabb. A bennük lévő paraziták közül néhány olyan nagy, mint a földigiliszták. Sok parazita él a gyümölcsben és zöldségben is, de ha egy embernek napi két vagy három széklete van, ezek a paraziták nem tudnak szaporodni, és minden rendben lesz. Továbbá, ha Ön olyan mint én, és sok fokhagymát eszik, a bélben nem tudják túlélni a paraziták. De ha nincs rendszeres széklete, és hetente csak néhányszor ürítenek, akkor ezek a parazita férgek elszaporodnak, rátapadnak a bélre, és táplálkozni kezdenek a bélben levő maradványokkal, sőt még a szövetekkel is. Klinikámon minden beteg elvégzi az ötnapos béltisztító programot, amely valódi parazitairtás. Utána pedig férgekkel teli palackokat és üvegeket hoztak, amelyek közül néhány kígyó méretű volt.

És jegyezzék meg: a holt testből kifelé jönnek a férgek, nem pedig befelé.

Belek2Bármely tisztítóprogram elvégzésével olyan mérgektől szabadulunk meg, amelyek a zsírokban és az izmokban, valamint a különféle szervekben halmozódtak fel. A hatékony tisztítás során, a hulladékok a vastagbélben tárolódnak, hogy azokat gyorsan ki lehessen üríteni a testből. Ha székrekedése van vagy rendszertelen a széklete, akkor ezek a mérgek letelepednek és újra felszívódhatnak és Önök valóban megbetegedhetnek. Emiatt sokan anélkül, hogy előzetesen megbizonyosodtak volna arról, hogy vastagbélük jól működik, belekezdtek egy tisztítóprogram elvégzésébe, majd émelygést, remegést, hányingert, fejfájást érezékeltek, egyszóval szörnyen érzték magukat.

Az erőteljes egészség elérésének első lépése és a betegségek megelőzésének legjobb módja a vastagbél rendszeres tisztítása. Fontos az is, hogy a beleket kiképezzék a rendszeresen ürítsre, és minden egyes fő étkezés után 30–60 perccel, napi kétszer vagy háromszor kiürüljenek. Az ötnapos béltisztító programunk segít elérni ezeket a célokat.

A modern életmód az emésztő- és kiválasztó szerveinken is átveszi az irányítást. A magas zsírtartalmú és alacsony rosttartalmú feldolgozott élelmiszerek, a magas koleszterinszintű állati zsírok, a testmozgás hiánya, a fokozott mérgező szennyezés és a fokozott stressz, mind hozzájárulnak a jelenlegi emésztőrendszeri problémákhoz.

Belek3A BELEINK a legnagyobb kiválasztó szerveink. Ez a fő módja annak, hogy a hulladék kiürüljön a testből. Ha a belek nem működnek megfelelően, felhalmazódik a széklethulladék, és előbb vagy utóbb dehidrál a szervezet és a vastagbélben székrekedés alakul ki. Végül a széklethulladék bélsárrá alakul, amit a test újra felszív, ezzel megmérgezve a szervezetet.

Minden egészségügyi program ELSŐ LÉPÉSE a béltisztítás és méregtelenítés. A lassú, zárt és duzzadt bél elfoglalhatja a körülötte lévő területet, megszorítva azt, így fájdalmat, elzáródást, gyulladást, betegséget vagy fertőzést okozhat és méreganyagokat bocsáthat ki, amelyek a test bármely részét érinthetik. Ezzel magyarázható, hogy Dr. Schulze ötnapos béltisztító programja után a betegeinek 80% -a többé már nem tapasztalta ezeket a jelenségeket.

A székrekedés előidézhet többféle tüneteggyüttest és betegséget, például hasi kellemetlenséget, allergiákat, szorongást, asztmát, hátfájást, székrekedést, görcsöket, depressziót, fáradtságot, élelem utáni sóvárgást, fejfájást, aranyeret, emésztési zavarokat, álmatlanságot, ingerlékenységet, a szexuális vágy hiányát, koncentráció és memória elvesztését, menstruációs problémákat, émelygést, rossz étvágyat, prosztataproblémákat, bőrproblémákat, súlygyarapodást.

Világszerte mára már százezrek próbálták ki ezt a nagyon egyszerű és hatékony módszert a székrekedés megszüntetésére, a belek megtisztítására és a szervezet méregtelenítésére, egészségesebbé téve azokat. A bél tisztítása a széklethulladék eltávolításának hatékony módszere. Ez az eljárás nem csak tisztán tartja a testrészeinket, hanem megvédi őket az esetlegesen kialakuló betegségektől is.

Attól függetlenül, hogy nincsennek működési zavarai a vastagbélben, végezze el a béltisztítást és nézze meg mi történik. Dr. Schulze betegeihez hasonlóan, örömmel fogja tapasztalni az eredményeket. Tegyen megelőző lépéseket teste egészségéért, amit megkezdhet Dr. Schulze ötnapos béltisztító programjával. Ez csak 5 nap a 365-ből! Néhány gyógynövény használatával megváltozik a bélműködése és az élete is. Ezt Dr. Schulze garantálja Önnek!

BelekA megrázó végeredmény a következő: emberek százezrei halnak meg, mert székrekedés miatt a vastagbél szó szerint tele van felhalmozódott ürülékkel, ami fájdalomhoz vezet. Sokan még csak elképzelni sem tudják, hogy mennyi minden halmozódott fel bennük. Végezze el a béltisztítást még ma, és meg fogja látni, hogy nagyszerűen fogja érezni magát, hosszabb ideig és egészségesebben fog élni! Mára már százezrek próbálták ki ezt az egyszerű és hatékony programot világszerte. A megszüntetett székrekedésnek, a vastagbéltisztításnak és a test méregtelenítésének köszönhetően, ma egészségesen és minőségesen élnek.

A belek alapos tisztítása és méregtelenítése az első és legfontosabb lépés mindazok számára, akik egészségesek szeretnének lenni és maradni.

Tisztítsa meg a beleit és élje meg a csodát!

Belek #1 kapszulák (50db)

A Belek #1 kapszulák –  Gyógynövénykészítmény a bélmozgás javítására.

MEGJEGYZÉS: 50 db vegán kapszula olyan emberek számára alkalmas, akiknek egy székletük van napjában, de szeretnék elvégezni az ötnapos béltisztító programot. A 100 darabos vegán gyógynövénykészítményt azoknak ajánljuk, akiknek nincs napi egy székletürítésük sem.

Erőteljesen elősegíti a teljes és rendszeres bél ürítését!

A legjobb béltisztító gyógynövénykészítmény.

Stimulálja és erősíti a bélizmok mozgását.

Tisztítsa meg és távolítsa el testéből a felhalmozódott lerakódásokat!

Összetevők: Szúrós aloé levél (Aloe Ferox), Gyömbér (Zingiber officinale), Közönséges kutyabenge kérge (Frangula alnus, korábban Rhamnus frangula), Fokhagyma gerezd (Allium sativum), Egyiptomi szenna hüvelyek és levél (Senna alexandrina), Erős paprika (Capsicium annum), Közönséges mahónia (Mahonia aqufolium), növényi kapszula.

Aloe

Aloe ferox

„A bolygó legerősebb és leghatékonyabb béltisztítója!”

Az aloé egy erős fitokémiai (növényi vegyi anyagot) azaz Emodint tartalmaz. Az Emodin nagyon erős stimuláló hatást gyakorol a simaizmokra a bél környékén. Amikor ez a vegyi anyag érintkezésbe kerül a bél felületével, azonnali és intenzív izom-összehúzódásokat okoz, bár ritkán lehet érezni ezt. Az Emodin olyan erős gyógynövény, amely bélösszehúzódásokat vált ki, függetlenül attól, hogy székrekedése van valakinek vagy sem, mit evett korábban és hogy milyen bélbetegsége van. Az Aloé Emodin nevű anyaga minden esetnél 100% -ban elvégezte feladatát.

GyömbérGyömbér

„Az egyik legjobb emésztési segédanyag!”

A gyömbérből készült orvosi fitokémiai szer a világ egyik legjobb szélhajtója és segíti az emésztést is. A szélhajtó tevékenysége lehetővé teszi a gázok mozgását és felszabadítását. Ez a képessége miatt vált a formula nagyon fontos alkotóelemévé. Ennek oka az, hogy a bél méregtelenítése során (amikor eltávolítja a régi, felhalmozódott ürüléket a bélből), ezek az anyagok keveredhetnek az emésztő folyadékokkal és gázokat képezhetnek. Ennek a hatásos szélhajtónak a jelenléte semlegesíti a gázokat, és eltávolítja azokat az emésztőrendszerből.

FokhagymaFokhagyma

„A fokhagyma a természet csodája több mint 4000 éve!”

A fokhagyma megvédi az egész emésztőrendszert és kiválszató szervrendszert a káros és mérgező baktériumoktól. Bármely méregtelenítő és béltisztító művelettel eltávolíthatják a régi lerakódásokat. A fokhagyma megöli a bélbe került betolakodókat, amelyek akár évekig is ott tartózkodnak. A fokhagymában található allicin megnehezíti a támadók szaporodását, ami különösen akkor fordulhat elő, ha az étrendben magas az egyszerű cukrok mennyisége.

Közönséges mahónia gyökérKözönséges mahónia gyökér

 „Ez a keserű gyógynövény megtisztítja a májat és a bélt!”

A mahónia gyökér természetes módon, káros mellékhatások nélkül megszabadítja Önt a baktériumoktól és gombáktól, például a giardia-tól, a candida-tól, a vírusos hasmenéstől, sőt a kolerától és az E.coli-tól. Az emésztőrendszer folyamatosan találkozik ezekkel az ellenséges vírusokkal, baktériumokkal és gombákkal.

Erős paprikaErős paprika

„Minél erősebb a paprika, annál egészségesebb!”

Az erős paprika serkenti a vérkeringést, hogy a bélszövetek és a nyálkahártyák helyreállhassanak. Megnövelik a perisztaltikát, az izom összehúzódásokat, amelyek feloszlatják a székrekedést, és elősegítik a rendszeres bél ürítését. A normál, egészséges bél naponta néhány teáskanálnyi vért bocsát ki. Ha azonban a belek eldugultak és erősen szennyezettek, akkor meglehetősen nagyobb mértékben fognak vérezni tisztítás közben. A formulában szereplő erős paprika egyik orvosi tevékenysége az, hogy megakadályozza, hogy ez bekövetkezzen a bélben.

Szenna hüvelyek és levélSzenna hüvelyek és levél 

„Nagyon megbízható székletlágyító és béltisztító!”

Manapság a legtöbb vállalat a legolcsóbb és leggyakoribb szenna leveleket  a szennyezett országokból, például Indiából és Kínából szerzi be, ahol az importálás előtt mérgező és rákkeltő baktériumölő szerekkel permetezik őket. – „Nem kérek belőle, köszönöm.”
Ezenkívül csak a leveleket használják fel, holott őseink mind a leveleket, mind a hüvelyeket felhasználták, amelyek erőteljes gyógyító hatásúak. Az őseinkhez hasonlóan magam is használom egyaránt a leveleket és hüvelyeket, mivel rájöttem, hogy sokkal jobban működnek közösen, mint a szenna levelek egymagukban. A szenna serkenti a bél gyorsabb mozgását, lehetővé téve, hogy több víz maradjon a székletben, ahelyett, hogy felszívódna újból a testbe. Ezáltal könnyebb és lágyabb lesz a széklet és a bél is gyorsabban működik.

Közönséges kutyabenge kéregKözönséges kutyabenge kéreg

„A természetben ritkán talál olyan dolgot, amely ilyen gyors megkönnyebbülést és megbízható eredményeket nyújt!”

A közönséges kutyabenge stimulálja a bél természetes ritmikus összehúzódásait, melyeket perisztaltikus mozgásként emlegetünk. Ezenkívül erősíti az izomfalakat, miközben hatékonyan megerősítik a bélizomokat. Ritkán találhatunk más megoldást, amellyel gyors megkönnyebbülést és megbízható eredményeket kaphatunk. A közönséges kutyabenge  rendszeres és kielégítő bélmozgást eredményez, amelyet manapság kevés ember ér el naponta, pontos kiszámíthatósággal.

Hogyan hat?

Szabaduljon meg a lerakódásoktól

Az emberi test anyagcsere-motor. Minden rendszere, minden szerve és sejtje a testnek üzemanyagot használt fel a munkavégzéshez és a hulladék eltávolításához. Ennek a hulladéknak a nagy része a bélben tárolódik. Sőt, az átlag ember 5-6 kilónyi ürüléket tárol a belében. Ha ezt a felhalmozott mérgező hulladékot nem ürítik rendszeresen, akkor a test mérgekkel tömődhet el, ezáltal lassúvá és egészségtelenné válik.

A székrekedés sok problémát okoz

Testünknek csodálatos építésze volt. Mindennek megvan a helye, és nincs felesleges hely. A szervek nem működnek jól, ha meg vannak törve, mert a keringés megszakad. Minden szervnek megfelelő keringésre van szüksége, hogy tápanyagokat és hulladékot szállítson az egészséges lét fennmaradásáért. A belek annyira nagyok, hogy összekapcsolódtak vagy érintőleges közelségben állnak a test minden nagyobb szervével, kivéve az aggyal. Továbbá érintkezésben állnak a legtöbb véredénnyel és ideggel is. A székrekedés miatt a bél megduzzad és ekkor eltömítheti a tüdőt, a szívet, a májat, az epehólyagot, a hasnyálmirigyet, a veséket, a mellékveséket, a méhet vagy a prosztatát. Az eldugult bél szinte végtelen számú látszólag független betegséget és problémát okozhat. Belek #1 kiküszöböli a székrekedést és elősegíti a rendszeres és teljes bélürítést.

Legyen Ön is egészséges! Végezzen béltisztítást!

A lomha bél eltömítheti a körülötte levő közeli szerveket, ezzel betegségeket és fertőzéseket okozva a test bármely részén. Ez magyarázza azt, hogy a betegek 80% -ánál, akik a Belek #1 gyógynövénykészítményt alkalmazták az ötnapos méregtelenítés alatt, egészségesebb szív, normalizálódott vérnyomás és cukortartalom, kiegyensúlyozottabb hormonok jellemezték őket. Nem voltak termékenységi- és májproblémáik, normalizálódott a koleszterinszintjük, egészséges immunrendszer alakult ki náluk. A húgyműködésük is normális lett, a mellékvesék is megerősödtek, megnövekedett az energiájuk, egészségesebb lett a prosztatájuk, megtisztult az emésztőrendszerük, a deréktájuk is megerősödött és a lábakban is normalizálódott a vérkeringésük. Nem számít, milyen messze található a probléma a béltől, először tisztítsa meg a beleket, majd nézze meg mi történik.

Miért van szüksége rá?

Belek #1 megszabadítja a székrekedéstől, és segíti a rendszeresebb és teljesebb bélmozgást. Ezenkívül a bél izmait természetes úton stimulálja és erősíti. Megállítja a rothadást, megnyugtatja, gyógyítja és javítja az emésztést, felszabadítja a gázokat és a görcsöket.

Növeli az epeáramlást, amely megtisztítja az epehólyagot, az epevezetéket és a májat, és ezzel elősegíti az egészséges bélflórát. Sőt megakadályozza azt is, hogy a bélben lévő kórokozók megmaradjanak.

Tapasztalat a Belek #1 formula alkalmazásáról

Ez a formula valóban áttörés, és ténylegesen segít, annak ellenére, hogy évek óta használtam a Dulcolax tabletták. Nélkülük nem is tudtam meglenni! Sajnos az én megboldogult édesanyám sem, aki 40 éven keresztül itta a Dulcolax-ot, és végül emésztőrendszeri rák és májrák alakult ki nála, és már mindenre kiterjedt a metasztázis. Az ő sorsa késztette engem arra, hogy megszüntessem a hashajtó függőségem és a természetben keressek segítséget. Véletlenszerűen hallottam egy kollégámtól az Belek #1 kapszulákról és a Belek #2-ről, amint a középiskola óta gyötrő problémámról panaszkodtam neki. Azt mondta, hogy nézzek utána az interneten a Belek #1 kapszuláknak, mert az emberek nagyon jó tapasztalatokról számoltak be róla, és ez valóban igaz! Ez segített rajtam is, hála Istennek. Volt, hogy 7 napig is székrekedésem volt, de most csak 2 kapszula használatával rendszeres székletürítésem van.  A kapszulák mellett 2,5 liter tiszta vizet kezdtem el fogyasztani és a belek rendkívül jól működnek. Úgy gondolom, hogy megmenekültem, mert ez tényleg működik, és nagyon örülök, hogy a Dulcolax tabletták már a múlt…végre megmenekültem, köszönöm!

L.V.

Kolitiszben, Crohn-betegségben és érzékeny bélrendszeri betegségben szenvedők számára nem ajánlott a Belek #1 formula használata, hanem inkább a Belek #2-t kezdjék el alkalmazni.

FIGYELEM: A gyógyszerhasználók kérjék ki kezelőorvosuk tanácsát, mielőtt alkalmazni kezdenék. Nem ajánlott bél obstrukció és stenosis, bélrendszeri atónia, vakbélgyulladás, fekélyes vastagbélgyulladás, Chron-kór, ismeretlen okú hasi fájdalom és dehidráció, emésztőrendszeri betegségben szenvedők számára, illetve terhes nők és szoptató anyák számára.

A Belek #1 kapszulák mellett, alkalmaznia kell a Belek #2 port – Béltisztító gyógynövénykészítmény (230g).

Kivonja a mérgező anyagokat és helyreállítja a bélrendszert!

Erőteljes vákuum, amely kivonja a toxinokat, mérgeket, baktériumokat, gyógyszermaradványokat, higanyt és ólmot.

Erős gyulladásgátló és nyugtató hatású.

Hatása: Ez a formula eltávolítja a régóta lerakódott hulladékanyagokat a vastagbél faláról. Emellett eltávolítja a mérgeket, toxinokat, nehézfémeket, például ólmot és higanyt, valamint a radioaktív anyagokat, például a Stroncium-90-et. Emellett eltávolít nagyjából 2000 ismert gyógyszerészeti vegyi anyag- és gyógyszer maradványát. Természetes lágyító hatása fellazítja a megszilárdult székletet, megkönnyítve ezzel az ürítést, valamint enyhíti a has és a belek gyulladását.

A Belek #2 a három legerősebb és leghatékonyabb abszorbert és semlegesítőt tartalmazza: gyógyszerészeti bentonit agyagot, fehér fűzszenet és pektint. A bentonit agyag súlyának akár 40-szeresére is megnövekedhet, mert felszívja a bél ürülékét és hulladékát. Ezenkívül elfojtja és megsemmisíti az összes bélparazitát. A fehér fűzfa faszén az összes ismert toxin és méreg legnagyobb abszorbense. Több mint 3000 ismert gyógyszermaradékot, peszticidet, rovarirtót és szinte az összes ismert káros vegyszert ártalmatlanná teszi. Ez az oka annak, hogy ma szinte minden vízszűrő tartalmaz aktív alkotórészt. Az almapektin számos káros anyagot vonz be a bélből, különösen a nehézfémeket, például a higanyt és az ólmot, valamint a rákkeltő és radioaktív anyagokat. Az orvosi ziliz gyökér és a psyllium magvak (indiai útifű magvak) hozzáadásával ragacsos anyag alakul ki. Ez azt jelenti, hogy a víz és a gyógynövények keveréke „ráragadhat” a bélre, átitatva a vastagbél belső falait, meglágyítva és lebontva a régi, száraz és kemény ürülékből származó hulladékokat, amelyek évek óta ott heverhettek. A Belek #2 formula, egy erős tisztító- és bél-vákuum, amely kivonja a régi és elavult ürüléket és nyálkát a vastagbél és a divertikulum falából. Rendkívül fontos formula azok számára, akik érzékeny bélrendszeri betegségben, görcsös székletürítésben, kolitiszben, Crohn-betegségben, divertikulitiszben vagy bármilyen más betegségben szenvednek, amelyek hőemelkedést, izzadást, irritációt vagy vérzést, valamint hasmenést okoznak. Kiváló formula az ételmérgezés kezelésére is, mivel felszívja a káros baktériumokat és mérgeket. A Belek #2 megöli és megsemmisíti a parazitákat. Az egyik páciensünk megszabadult egy 1 méter hosszúságú féregtől a formula használatának segítségével, és több ezer páciens is megszabadult már a bélben lakozó összes bélparazitától.

Belek 2

ábra 1: 1,5 m hosszú bélsár (kádba helyezve) az ötnapos béltisztítító program alkalmazázásnak eredményeként

A Belek #1 és a Belek #2 formula az ötnapos béltisztító program alapja. Azt javasolják, hogy mindenki évente legalább kétszer végezzen vastagbéltisztítást – vagy akár még gyakrabban is, ha székrekedés vagy bélbetegség veszélyezteti Önt.

Összetevők: Lenmag (Lat.Linum usitatissimum, Ang.Flax Seed), Indiai útifű mag (Lat.Plantago psyllium, Ang. Psyllium Seed), Almapektin (Apple Pectin), Fehér fűz faszén (Lat.Salix alba, Ang.Willow Charcoal), Orvosi ziliz gyökér (Lat.Althaea officinalis, Ang.Marshmallow Root), Gyógyszerészeti bentonit agyag (Pharmaceutical-Grade Bentonite Clay), Szilfakéreg (Lat.Ulmus rubra, Ang.Slippery Elm Bark), Menta (Lat.Mint x piperita, Ang.Peppermint Leaf), Erős paprika (Capsicium annuum, Cayenne Pepper Blend).

A program nem elengedhetetlen része a SzuperÉtel Plusz, amelyet csak javasolni tudunk, viszont nélküle is elvégezhető a béltisztítás.

SzuperÉtel Plusz (100gr)

Hatása: A spirulina 70–80% természetes fehérjéből áll, és a világ egyik leggazdagabb béta-karotin-forrása. A Chlorella gazdag vitaminokat, ásványi anyagokat, karotinoidokat, esszenciális zsírsavakat, aminosavakat és több száz mikrotápanyagot, nyomelemet és tápanyagot tartalmaz. 38-szor több fehérjét tartalmaz, mint a szója. A cékla- és spenótlevelek keveréke nagyszerű módja annak, hogy koncentrált étrenddel táplálja a vért. Mindkettő regenerálja és újraaktiválja a vörösvértesteket, ellátva a testet friss oxigénnel, és ezzel erős vasban és tápanyagban gazdag vér termelődik. A lucernából, az árpából és a búzából álló gyógynövény- és fűösszetétel elképesztő mennyiségű vitamint és ásványi anyagot tartalmaz. Jelentősen növelik az energiaszintet, javítják az emésztést, és enyhe méregtelenítő hatással vannak a testére, és emelett gluténmentesek. Az Acerola – Barbadoszi cseresznye a 100%-ban természetes C-vitamin-komplexum egyik leggazdagabb forrása a világon, és bioflavonoidokat, heszperidint, rutinot, gyógynövényeket, antocianinokat és egyéb természetes nélkülözhetetlen együtthatókat tartalmaz. A csipkebogyó is szintén kiváló C-vitamin forrás, a C-vitamin komplexum rendkívül fontos természetes tápanyagait tartalmazza, mint amilyenek a bioflavonoidok, hesperidin és rutinek.

Ne feledje, nem arról van szó, hogy mennyit eszünk, hanem arról, hogy mennyi tápanyagot építünk be a vérbe. Bárhol és bármikor bevehet két nagy evőkanállal az azonnali energia megnövelése érdekében. Összetevőinek mindegyike egysejtű növényekből származik, vagyis kevesebb, mint 10 perc alatt könnyen beépül közvetlenül a véráramba és a sejtekbe, pontosan ott, ahol szükség van táplálékra. Röviden: a SzuperÉtel Plus azonnal energiát nyújt az Ön számára!

Összetevők: Spirulina algák, AFA kék-zöld algák, Chlorella algák, Búzafű, Dulse tengeri moszat, Árpafű, Lucerna fű (Alfalfa), Citromhéj, Narancshéj, Spenót, Cékla, Inaktív táplálkozási élesztő saccharomyces cerevisiae, Acerola, Csipkebogyó.

Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot. A készítmény nem szolgál betegség kezelésére, gyógyítására. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Gyermek elől elzárva tartandó! 

SzuperÉtel Plusz (100g)

,