TgyI Termékek

Belek #3 (50ml)

A Belek #1 formula enyhébb folyékony változata, minden korosztályban levő gyermekek számára alkalmazható.

  • Elősegíti a rendszeres és egészséges emésztést.
  • Erősíti a vastagbél izmait.
  • Nagyszerű ízű formula, gyerekek számára.

Összetevők: Bio szenna levelek és szenna hüvelyek (Senna alexandrina), Vadon szedett varjútövis (Rhamnus purshiana), Bio szegfűszeg (Syzygium aromaticum), Bio ánizs (Pimpinella anisum), mandarinolaj, füge.

5,990 Ft

Hogyan működik:

Ez a kiváló ízű készítmény folyékony hashajtóként alkalmazható az egész család számára. Noha Dr. Schulze eredetileg gyermekek számára tervezte ezt a gyógynövény alapú vastagbéltisztítót, felnőttek számára is hatásos. Valójában sok felnőtt alkalmazza a #1 formula helyett, mert enyhébb rekaciót vált ki.

Amint a Belek #1 formula tartalmaz széna levelet és hüvelyeket, valamint varjútövist, a #3-ban is megtalálhatóak ezek, és egyaránt tartalmaznak Emodin nevű fitokémiai antrakinon vegyületet, amely növeli a bélrendszeri működést, különösen a vastagbél normál izom-összehúzódásait (perisztaltikáját).

Ez a formula elősegíti a könnyed emésztést és elősegíti a vastagbél megerősítését a jövőbeni könnyebb ürítés érdekében.

Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot. A készítmény nem szolgál betegség kezelésére, gyógyítására. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Gyermek elől elzárva tartandó!