TgyI Termékek

Belek #2 kapszulák (250db)

A Belek #2 –  Béltisztító gyógynövénykészítmény (250 vegán kapszula)

  • Kivonja a mérgező anyagokat és helyreállítja a bélrendszert!
  • Erőteljes vákuum, amely kivonja a toxinokat, baktériumokat, gyógyszermaradványokat, higanyt és ólmot.
  • Erős gyulladásgátló és nyugtató hatású.

Összetevők: Lenmag (Lat.Linum usitatissimum, Ang.Flax Seed), Indiai útifű mag (Lat.Plantago psyllium, Ang. Psyllium Seed), Almapektin (Apple Pectin), Fehér fűz faszén (Lat.Salix alba, Ang.Willow Charcoal), Orvosi ziliz gyökér (Lat.Althaea officinalis, Ang.Marshmallow Root), Gyógyszerészeti bentonit agyag (Pharmaceutical-Grade Bentonite Clay), Szilfakéreg (Lat.Ulmus rubra, Ang.Slippery Elm Bark), Menta (Lat.Mint x piperita, Ang.Peppermint Leaf), Erős paprika (Capsicium annuum, Cayenne Pepper Blend).

15,790 Ft

Hatása: 

Ez a formula eltávolítja a régóta lerakódott hulladékanyagokat a vastagbél faláról. Emellett eltávolítja a mérgeket, toxinokat, nehézfémeket, például ólmot és higanyt, valamint a radioaktív anyagokat, például a Stroncium-90-et. Emellett eltávolít nagyjából 2000 ismert gyógyszerészeti vegyi anyag- és gyógyszer maradványát.

Természetes lágyító hatása ellazítja a megszilárdult székletet, megkönnyítve ezzel az ürítést, valamint enyhíti a has és a belek gyulladását.

A Belek #2 a három legerősebb és leghatékonyabb abszorbert és semlegesítőt tartalmazza: gyógyszerészeti bentonit agyagot, fehér fűzszenet és pektint. A bentonit agyag súlyának akár 40-szeresére is megnövekedhet, mert felszívja a bél ürülékét és hulladékát. Ezenkívül elfojtja és megsemmisíti az összes bélparazitát. A fehér fűzfa faszén az összes ismert toxin és méreg legnagyobb abszorbense. Több mint 3000 ismert gyógyszermaradékot, peszticidet, rovarirtót és szinte az összes ismert káros vegyszert ártalmatlanná teszi. Ez az oka annak, hogy ma szinte minden vízszűrő tartalmaz aktív alkotórészt. Az almapektin számos káros anyagot vonz be a bélből, különösen a nehézfémeket, például a higanyt és az ólmot, valamint a rákkeltő és radioaktív anyagokat. Az orvosi ziliz gyökér és a psyllium magvak (indiai útifű magvak) hozzáadásával ragacsos anyag alakul ki. Ez azt jelenti, hogy a víz és a gyógynövények keveréke „ráragadhat” a bélre, átitatva a vastagbél belső falait, meglágyítva és lebontva a régi, száraz és kemény ürülékből származó hulladékokat, amelyek évek óta ott heverhettek. A Belek #2 formula, egy erős tisztító- és bél-vákuum, amely kivonja a régi és elavult ürüléket és nyálkát a vastagbél és a divertikulum falából. Rendkívül fontos formula azok számára, akik érzékeny bélrendszeri betegségben, görcsös székletürítésben, kolitiszben, Crohn-betegségben, divertikulitiszben vagy bármilyen más betegségben szenvednek, amelyek hőemelkedést, izzadást, irritációt vagy vérzést, valamint hasmenést okoznak. Kiváló formula az ételmérgezés kezelésére is, mivel felszívja a káros baktériumokat és mérgeket. A Belek #2 megöli és megsemmisíti a parazitákat. Az egyik páciensünk megszabadult egy 1 méter hosszúságú féregtől a formula használatának segítségével, és több ezer páciens is megszabadult már a bélben lakozó összes bélparazitától.

Belek 2

ábra 1: 1,5 m hosszú bélsár (kádba helyezve) az ötnapos béltisztítító program alkalmazázásnak eredményeként

A Belek #1 és a Belek #2 formula az ötnapos béltisztító program alapja. Azt javasolják, hogy mindenki évente legalább kétszer végezzen vastagbéltisztítást – vagy akár még gyakrabban is, ha székrekedés vagy bélbetegség veszélyezteti Önt.