TgyI Termékek

Belek #1 kapszulák (100db)

A Belek #1 kapszulák –  Gyógynövénykészítmény a bélmozgás javítására.

  • Erőteljesen elősegíti a teljes és rendszeres bél ürítését!
  • A legjobb béltisztító gyógynövénykészítmény.
  • Stimulálja és erősíti a bélizmok mozgását.
  • Tisztítsa meg és távolítsa el testéből a felhalmozódott lerakódásokat!

Összetevők: Szúrós aloé levél (Aloe Ferox), Gyömbér (Zingiber officinale), Közönséges kutyabenge kérge (Frangula alnus, korábban Rhamnus frangula), Fokhagyma gerezd (Allium sativum), Egyiptomi szenna hüvelyek és levél (Senna alexandrina), Erős paprika (Capsicium annum), Közönséges mahónia (Mahonia aqufolium), növényi kapszula.

Tartalmaz aloé-t, amely hozzájárul a normális bélműködéshez, gyömbért, amely hozzájárul a normális emésztőrendszerhez, és közönséges kutyabengét , amely segíti a normál bélműködést.

13,290 Ft

MEGJEGYZÉS:

50 db vegán kapszula olyan emberek számára alkalmas, akiknek egy székletük van napjában, de szeretnék elvégezni az ötnapos béltisztító programot. A 100 darabos vegán gyógynövénykészítményt azoknak ajánljuk, akiknek nincs napi egy székletürítésük sem.

Hatása:

Serkenti a bél székletürítését, megerősíti a vékonybél falát, elősegíti a rendszeres székletürítést, eltávolítja a székrekedést, a gázokat és megakadályozza a Candida-fertőzés kialakulását.

Aloe ferox

„A bolygó legerősebb és leghatékonyabb béltisztítója!”

Az aloé egy erős fitokémiai (növényi vegyi anyagot) azaz Emodint tartalmaz. Az Emodin nagyon erős stimuláló hatást gyakorol a simaizmokra a bél környékén. Amikor ez a vegyi anyag érintkezésbe kerül a bél felületével, azonnali és intenzív izom-összehúzódásokat okoz, bár ritkán lehet érezni ezt. Az Emodin olyan erős gyógynövény, amely bélösszehúzódásokat vált ki, függetlenül attól, hogy székrekedése van valakinek vagy sem, mit evett korábban és hogy milyen bélbetegsége van. Az Aloé Emodin nevű anyaga minden esetnél 100% -ban elvégezte feladatát.

Gyömbér

„Az egyik legjobb emésztési segédanyag!”

A gyömbérből készült orvosi fitokémiai szer a világ egyik legjobb szélhajtója és segíti az emésztést is. A szélhajtó tevékenysége lehetővé teszi a gázok mozgását és felszabadítását. Ez a képessége miatt vált a formula nagyon fontos alkotóelemévé. Ennek oka az, hogy a bél méregtelenítése során (amikor eltávolítja a régi, felhalmozódott ürüléket a bélből), ezek az anyagok keveredhetnek az emésztő folyadékokkal és gázokat képezhetnek. Ennek a hatásos szélhajtónak a jelenléte semlegesíti a gázokat, és eltávolítja azokat az emésztőrendszerből.

Fokhagyma

„A fokhagyma a természet csodája több mint 4000 éve!”

A fokhagyma megvédi az egész emésztőrendszert és kiválszató szervrendszert a káros és mérgező baktériumoktól. Bármely méregtelenítő és béltisztító művelettel eltávolíthatják a régi lerakódásokat. A fokhagyma megöli a bélbe került betolakodókat, amelyek akár évekig is ott tartózkodnak. A fokhagymában található allicin megnehezíti a támadók szaporodását, ami különösen akkor fordulhat elő, ha az étrendben magas az egyszerű cukrok mennyisége.

Közönséges mahónia gyökér

 „Ez a keserű gyógynövény megtisztítja a májat és a bélt!”

A mahónia gyökér természetes módon, káros mellékhatások nélkül megszabadítja Önt a baktériumoktól és gombáktól, például a giardia-tól, a candida-tól, a vírusos hasmenéstől, sőt a kolerától és az E.coli-tól. Az emésztőrendszer folyamatosan találkozik ezekkel az ellenséges vírusokkal, baktériumokkal és gombákkal.

Erős paprika

„Minél erősebb a paprika, annál egészségesebb!”

Az erős paprika serkenti a vérkeringést, hogy a bélszövetek és a nyálkahártyák helyreállhassanak. Megnövelik a perisztaltikát, az izom összehúzódásokat, amelyek feloszlatják a székrekedést, és elősegítik a rendszeres bél ürítését. A normál, egészséges bél naponta néhány teáskanálnyi vért bocsát ki. Ha azonban a belek eldugultak és erősen szennyezettek, akkor meglehetősen nagyobb mértékben fognak vérezni tisztítás közben. A formulában szereplő erős paprika egyik orvosi tevékenysége az, hogy megakadályozza, hogy ez bekövetkezzen a bélben.

Szenna hüvelyek és levél 

„Nagyon megbízható székletlágyító és béltisztító!”

Manapság a legtöbb vállalat a legolcsóbb és leggyakoribb szenna leveleket  a szennyezett országokból, például Indiából és Kínából szerzi be, ahol az importálás előtt mérgező és rákkeltő baktériumölő szerekkel permetezik őket. – „Nem kérek belőle, köszönöm.”
Ezenkívül csak a leveleket használják fel, holott őseink mind a leveleket, mind a hüvelyeket felhasználták, amelyek erőteljes gyógyító hatásúak. Az őseinkhez hasonlóan magam is használom egyaránt a leveleket és hüvelyeket, mivel rájöttem, hogy sokkal jobban működnek közösen, mint a szenna levelek egymagukban. A szenna serkenti a bél gyorsabb mozgását, lehetővé téve, hogy több víz maradjon a székletben, ahelyett, hogy felszívódna újból a testbe. Ezáltal könnyebb és lágyabb lesz a széklet és a bél is gyorsabban működik.

Közönséges kutyabenge kéreg

„A természetben ritkán talál olyan dolgot, amely ilyen gyors megkönnyebbülést és megbízható eredményeket nyújt!”

A közönséges kutyabenge stimulálja a bél természetes ritmikus összehúzódásait, melyeket perisztaltikus mozgásként emlegetünk. Ezenkívül erősíti az izomfalakat, miközben hatékonyan megerősítik a bélizomokat. Ritkán találhatunk más megoldást, amellyel gyors megkönnyebbülést és megbízható eredményeket kaphatunk. A közönséges kutyabenge  rendszeres és kielégítő bélmozgást eredményez, amelyet manapság kevés ember ér el naponta, pontos kiszámíthatósággal.

Hogyan hat?

Szabaduljon meg a lerakódásoktól

Az emberi test anyagcsere-motor. Minden rendszere, minden szerve és sejtje a testnek üzemanyagot használt fel a munkavégzéshez és a hulladék eltávolításához. Ennek a hulladéknak a nagy része a bélben tárolódik. Sőt, az átlag ember 5-6 kilónyi ürüléket tárol a belében. Ha ezt a felhalmozott mérgező hulladékot nem ürítik rendszeresen, akkor a test mérgekkel tömődhet el, ezáltal lassúvá és egészségtelenné válik.

A székrekedés sok problémát okoz

Testünknek csodálatos építésze volt. Mindennek megvan a helye, és nincs felesleges hely. A szervek nem működnek jól, ha meg vannak törve, mert a keringés megszakad. Minden szervnek megfelelő keringésre van szüksége, hogy tápanyagokat és hulladékot szállítson az egészséges lét fennmaradásáért. A belek annyira nagyok, hogy összekapcsolódtak vagy érintőleges közelségben állnak a test minden nagyobb szervével, kivéve az aggyal. Továbbá érintkezésben állnak a legtöbb véredénnyel és ideggel is. A székrekedés miatt a bél megduzzad és ekkor eltömítheti a tüdőt, a szívet, a májat, az epehólyagot, a hasnyálmirigyet, a veséket, a mellékveséket, a méhet vagy a prosztatát. Az eldugult bél szinte végtelen számú látszólag független betegséget és problémát okozhat. Belek #1 kiküszöböli a székrekedést és elősegíti a rendszeres és teljes bélürítést.

Legyen Ön is egészséges! Végezzen béltisztítást!

A lomha bél eltömítheti a körülötte levő közeli szerveket, ezzel betegségeket és fertőzéseket okozva a test bármely részén. Ez magyarázza azt, hogy a betegek 80% -ánál, akik a Belek #1 gyógynövénykészítményt alkalmazták az ötnapos méregtelenítés alatt, egészségesebb szív, normalizálódott vérnyomás és cukortartalom, kiegyensúlyozottabb hormonok jellemezték őket. Nem voltak termékenységi- és májproblémáik, normalizálódott a koleszterinszintjük, egészséges immunrendszer alakult ki náluk. A húgyműködésük is normális lett, a mellékvesék is megerősödtek, megnövekedett az energiájuk, egészségesebb lett a prosztatájuk, megtisztult az emésztőrendszerük, a deréktájuk is megerősödött és a lábakban is normalizálódott a vérkeringésük. Nem számít, milyen messze található a probléma a béltől, először tisztítsa meg a beleket, majd nézze meg mi történik.

KLINIKAI TAPASZTALAT

A Belek #1 az ötnapos béltisztító program első része. Fő orvosi feladata, hogy megszabadítsa Önt a székrekedéstől, és segítse a rendszeresebb és teljesebb székletürítést. A legjobb módja, hogy visszanyerje egészségét és egészséges tudjon maradni, ha rendszeresen megtisztítja és méregteleníti a beleket. Azok a pácienseim, akik rendszeresen végeztek időközönkénti méregtelenítő programot, sokkal jobban lettek. Mielőtt bármilyen egészséges életmódváltást megkezdene, ellenőriznie kell, hogy a kiválasztó csatornák nincsennek-e eltömődve. A bél az elsőszámú hely a kezdéshez. Ha először béltisztítással kezd, akkor minden egészségügyi program során nagyszerűen fogja érzi magát és akkor is, amikor a program befejeződik. A klinikámon minden betegem gyógyítását a Belek #1 formulával kezdtem meg.

Miért van szüksége rá?

Belek #1 megszabadítja a székrekedéstől, és segíti a rendszeresebb és teljesebb bélmozgást. Ezenkívül a bél izmait természetes úton stimulálja és erősíti. Megállítja a rothadást, megnyugtatja, gyógyítja és javítja az emésztést, felszabadítja a gázokat és a görcsöket.

Növeli az epeáramlást, amely megtisztítja az epehólyagot, az epevezetéket és a májat, és ezzel elősegíti az egészséges bélflórát. Sőt megakadályozza azt is, hogy a bélben lévő kórokozók megmaradjanak.

Miért érdemes használni a Belek #1-et?

1. tény:

Az átlag ember 5-6 kilónyi ürüléket tárol a bélben, ami határozottan nem egészséges.

2.tény:

A székrekedés szinte végtelen számú látszólag független betegséget és problémát okozhat.

Tapasztalat a Belek #1 formula alkalmazásáról

Ez a formula valóban áttörés, és ténylegesen segít, annak ellenére, hogy évek óta használtam a Dulcolax tabletták. Nélkülük nem is tudtam meglenni! Sajnos az én megboldogult édesanyám sem, aki 40 éven keresztül itta a Dulcolax-ot, és végül emésztőrendszeri rák és májrák alakult ki nála, és már mindenre kiterjedt a metasztázis. Az ő sorsa késztette engem arra, hogy megszüntessem a hashajtó függőségem és a természetben keressek segítséget. Véletlenszerűen hallottam egy kollégámtól az Belek #1 kapszulákról és a Belek #2-ről, amint a középiskola óta gyötrő problémámról panaszkodtam neki. Azt mondta, hogy nézzek utána az interneten a Belek #1 kapszuláknak, mert az emberek nagyon jó tapasztalatokról számoltak be róla, és ez valóban igaz! Ez segített rajtam is, hála Istennek. Volt, hogy 7 napig is székrekedésem volt, de most csak 2 kapszula használatával rendszeres székletürítésem van.  A kapszulák mellett 2,5 liter tiszta vizet kezdtem el fogyasztani és a belek rendkívül jól működnek. Úgy gondolom, hogy megmenekültem, mert ez tényleg működik, és nagyon örülök, hogy a Dulcolax tabletták már a múlt…végre megmenekültem, köszönöm!

L.V.

MEGJEGYZÉS: Kisgyermekektől elzárva tartandó. Nem engedélyezett túllépni az ajánlott napi adagokat.

Fekélyes vastagbélgyulladásban, érzékeny bél szindrómában és krónikus betegségekben szenvedő embereknek nem engedett a Belek #1 formula használata, hanem azonnal a Belek #2-t kell alkalmazniuk.

Tárolási feltételek: Tárolja száraz és sötét helyen, legfeljebb 25˚C hőmérsékleten.