TgyI Termékek

Amikor rosszul érzi magát

gyümölcs- és zöldséglevek

„Amikor rosszul érzi magát, hagyja abba a táplálkozást és térjen át a gyümölcs- és zöldséglevek fogyasztására.”

– Amikor egy állat beteg, nem eszik. Ők önmaguktól bőjtölnek. Ugyanígy, amikor az ember beteg, először abba kell hagynia az étkezést. Ennek számos oka van. Az étel emésztéséhez hatalmas mennyiségű energia szükséges, azaz vér és energia. Emésztőrendszerünk, főleg az izmok és szövetek, vérrel vannak feltöltve. Ha nem eszik, akkor az emésztőrendszer nyugalmi állapotban van, és az összes vér és energia átirányulhat a gyógyulást igénylő helyekre.

Az emberek azt kérdezik tőlem: „Mit tegyek ezzel a betegséggel szemben?”- Azt mondom nekik, hogy böjtöljenek gyümölcsleveken. „Mit tegyek a degeneratív betegségekkel szemben?” – A válaszom léböjt. „Mit kell tennem szívbetegség esetén?” – Böjtöljön gyümölcsleveken.
Ha továbbra is ételeket fogyaszt, akkor csak még fáradtabbá válik. A szervezetnek hatalmas mennyiségű élelmet kell megemésztnie, ami éppen ellenkezője annak, amit éppen tennie kellene, ha rosszul érzi magát.

Dr. Richard Schulze

Forrás: Sam Biser – Save your life c. könyv

„A gyümölcsleveken történő böjt biztosítja a hormonális egyensúlyt és kompenzálja a hiányzó vegyi anyagokat.”

– Sok ember beteg, mert testük nem termel elegendő inzulint. Vagy a pajzsmirigy nem termel elegendő tiroxint. Vagy nem termelnek interferont vagy antitesteket az immunrendszer erősítése érdekében, illetve elegendő mennyiségű ösztrogént, progeszteront vagy tesztoszteront. Ezeket az anyagokat a tápanyagokon keresztül juttatják a szerveztbe. És a gyümölcslevek hatalmas mennyiségű tápanyaggal rendelkeznek. Ezzel tartják fenn az anyagcsere, az endokrin hormonok, a pajzsmirigy, a hasnyálmirigy és a reproduktív szervek egyensúlyát. A gyümölcslevek hozzájárulnak egy nagyon fontos dologhoz: az Ön számára sokat tesznek a gyógyulási folyamatban.

Nemrég közzétett

Echinacea vs. Korona-vírus

Az Echinacea angustifolie gyökér az Echinacea purpuree magvaival, fokhagyma juice-szal és erős paprikával együtt hatékonyabban növeli a T-sejtek számát, mint bármi más! Például az amerikai

Még több »

A stressz a halál csókja vagy?

A „stressz” és a „stresszor” megkülönböztetése A stressz kezelésében a legtöbbünk már előre két dologgal rendelkezünk saját magunk ellen. Az egyik a beszéd, amelyet általában

Még több »

A KÁVÉ

A KÁVÉ Becslések szerint Horvátországban a lakosság több mint 50%-a rendszeresen iszik kávét. A barna italokat fogyasztók útja megegyezik a Titanik útjával, amely mint tudjuk,

Még több »

Az emberek közti kapcsolat

Sokféle módon javíthatjuk a kommunikációt szeretteinkkel, de mindenki mással is, és megérthetjük a tartós öröm titkát, mivel a jó interperszonális kapcsolat előfeltétele a boldog életnek.

Még több »
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: email