TgyI Termékek

Mit jelent valójában, amikor az orvosok azt mondják: „Hat hónapja van hátra”?

Hat hónapja van hátra

Milyen hatással vannak az orvosok szavai az immunrendszerére, amikor azt mondják, hogy hat hónapon belül meg fog halni?

– Nos, tudja, hogy a depresszió minden immunfunkcióra hatással van és meggyengíti azt.

Tehát ezekkel a szavakkal elpusztítják az immunrendszert?

– Így van. Akkor az agy kémiai üzenetet küld az immunsejteknek: „Meg fogunk halni. Meg fogunk halni. Hagyjuk abba a harcot.”

Mit mond Ön a betegeinek?

– Az egyik dolog, amit mondani szoktam az embereknek, hogy minden ami létrejön a testben, ki is dobható onnan. Ez azonnal arra készteti őket, hogy elgondolkodjanak és azt mondják magukban: „Oké, belehúztam magam ebbe a káoszba, de akkor most ki is fogom magam innen hozni.”
Azt mondom nekik, hogy az orvosuk által említett szavak azokra vonatkoznak, akik továbbra is úgy akarnak élni, mint egy átlagos amerikai. A hagyományos (konvencionális) orvoslás orvosai nem az olyanokra gondolnak, akik növényi alapú ételeket fogyasztanak és fizikailag aktívak, akik rendszeresen végeznek bél- és májtisztítást. Nekik fogalmuk sincs ezekről a fontos dolgokról.

Szóval így vélekednek ők erről – valaki hat hónapon belül meghal, ha továbbra is úgy él, mint a legtöbb ember.

– Igen, ez a helyzet abban az esetben, ha minden este megiszik egy rekesz sört, spanyol sorozatokat néz a TV-n, ha fizikailag nem aktív és csak ül a kényelmes székében, negatív dolgokon gondolkodik, székrekedése van, akár egy átlagos amerikainak, majd végül hat hónap alatt meghal hasnyálmirigyrákban.
Tudja mit, az orvosoknak igazuk is van, abszolút igazuk van: ezek az emberek meg fognak halni.
Ez azonban nem vonatkozik azokra, akik amint hazaérnek, kidobják a TV-jüket, előveszik a turmixgépet, felkészülnek a májtisztítására, fizikailag aktívak, olyan könyveket olvasnak, amelyek inspirálják őket, alapvető beöntéseket alkalmaznak, gyógynövényeket használnak, hideg-meleg zuhanyt alkalmaznak és akik ragaszkodnak a növényi étrendhez. Még nem íródott meg az a könyv az orvosok számára, hogy mi történik, ha mindezt megteszi valaki.
Tehát, mivel fogalmuk sincs az orvosoknak erről és nem ismernek senkit, aki megtette mindezt, így csak azt tudják mondani, hogy három-hat hónap alatt meg fog halni.

De vajon könnyebb lesz-e az embernek, miután beszél velük?

– Természetesen. Mert logikusnak tűnik számukra a magyarázatom.
A lényeg, hogy hagyja figyelmen kívül a negatív tanácsokat és azonnal kezdje meg a gyógyíthatatlan betegségeket gyógyító programot.

Forrás: Sam Biser – Save your life c. könyv

Nemrég közzétett

Az A-vitamin

A színes növényekben (sárgarépa, paradicsom…) az A-vitamin provitamin, béta-karotin formájában található meg, amelyet testünk A-vitaminná vagy retinollá alakít. Az A-vitamin funkciói: – Látási pigmentek képződése

Még több »

Magnéziumhiány

Ha rosszul alszik, vagy túlzott stressz alatt áll, akkor a teste magnéziumhiányban szenvedhet. Mivel a testünk nem termeli ezt az ásványi anyagot, az étrend által

Még több »

A teremtőbe vetett hitünk

Az egészség egyik alapszövete a bizalom. Ezért azt a következtetést vonhatjuk le, hogy bármely betegség mögöttes szövete a bizalmatlanság. – A bizalmatlanság a nyugtalanság, az

Még több »
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: email