TgyI Termékek

Mit jelent valójában, amikor az orvosok azt mondják: „Hat hónapja van hátra”?

Hat hónapja van hátra

Milyen hatással vannak az orvosok szavai az immunrendszerére, amikor azt mondják, hogy hat hónapon belül meg fog halni?

– Nos, tudja, hogy a depresszió minden immunfunkcióra hatással van és meggyengíti azt.

Tehát ezekkel a szavakkal elpusztítják az immunrendszert?

– Így van. Akkor az agy kémiai üzenetet küld az immunsejteknek: „Meg fogunk halni. Meg fogunk halni. Hagyjuk abba a harcot.”

Mit mond Ön a betegeinek?

– Az egyik dolog, amit mondani szoktam az embereknek, hogy minden ami létrejön a testben, ki is dobható onnan. Ez azonnal arra készteti őket, hogy elgondolkodjanak és azt mondják magukban: „Oké, belehúztam magam ebbe a káoszba, de akkor most ki is fogom magam innen hozni.”
Azt mondom nekik, hogy az orvosuk által említett szavak azokra vonatkoznak, akik továbbra is úgy akarnak élni, mint egy átlagos amerikai. A hagyományos (konvencionális) orvoslás orvosai nem az olyanokra gondolnak, akik növényi alapú ételeket fogyasztanak és fizikailag aktívak, akik rendszeresen végeznek bél- és májtisztítást. Nekik fogalmuk sincs ezekről a fontos dolgokról.

Szóval így vélekednek ők erről – valaki hat hónapon belül meghal, ha továbbra is úgy él, mint a legtöbb ember.

– Igen, ez a helyzet abban az esetben, ha minden este megiszik egy rekesz sört, spanyol sorozatokat néz a TV-n, ha fizikailag nem aktív és csak ül a kényelmes székében, negatív dolgokon gondolkodik, székrekedése van, akár egy átlagos amerikainak, majd végül hat hónap alatt meghal hasnyálmirigyrákban.
Tudja mit, az orvosoknak igazuk is van, abszolút igazuk van: ezek az emberek meg fognak halni.
Ez azonban nem vonatkozik azokra, akik amint hazaérnek, kidobják a TV-jüket, előveszik a turmixgépet, felkészülnek a májtisztítására, fizikailag aktívak, olyan könyveket olvasnak, amelyek inspirálják őket, alapvető beöntéseket alkalmaznak, gyógynövényeket használnak, hideg-meleg zuhanyt alkalmaznak és akik ragaszkodnak a növényi étrendhez. Még nem íródott meg az a könyv az orvosok számára, hogy mi történik, ha mindezt megteszi valaki.
Tehát, mivel fogalmuk sincs az orvosoknak erről és nem ismernek senkit, aki megtette mindezt, így csak azt tudják mondani, hogy három-hat hónap alatt meg fog halni.

De vajon könnyebb lesz-e az embernek, miután beszél velük?

– Természetesen. Mert logikusnak tűnik számukra a magyarázatom.
A lényeg, hogy hagyja figyelmen kívül a negatív tanácsokat és azonnal kezdje meg a gyógyíthatatlan betegségeket gyógyító programot.

Forrás: Sam Biser – Save your life c. könyv

Nemrég közzétett

Az emberek közti kapcsolat

Sokféle módon javíthatjuk a kommunikációt szeretteinkkel, de mindenki mással is, és megérthetjük a tartós öröm titkát, mivel a jó interperszonális kapcsolat előfeltétele a boldog életnek.

Még több »

A táplálkozás

A táplálkozás kétségkívül nagy mértékben befolyásolja az egészségünket, mivel a táplálkozás egész életünk során folyamatosan jelen van. Dr. William Osler, a híres kanadai orvos azt

Még több »

Amikor rosszul érzi magát

„Amikor rosszul érzi magát, hagyja abba a táplálkozást és térjen át a gyümölcs- és zöldséglevek fogyasztására.” – Amikor egy állat beteg, nem eszik. Ők önmaguktól

Még több »

Vitaminok

A vitaminok olyan szerves anyagok, amelyekre testünknek kis mennyiségben szüksége van, ám önmagában nem termeli ezeket. Ezért nyers élelemmel, vagy még inkább frissen facsart bio

Még több »
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: email