TgyI Termékek

Allergiás vagyok a fokhagymára?!

fokhagymaa

Tisztelt doktor úr,

allergiás vagyok a fokhagymára, és ezért nem használtam az Echinacea +-t. Gondolja, hogy használhatom a terméket kezdetben kis mennyiségben, majd lassan növelni az adagot, és ezáltal toleranciát teremteni?

– T.B.

Tisztelt doktor úr,

allergiás vagyok a fokhagymára. Érdekel, hogy a termékeiben lévő fokhagyma sült formában van-e, mert az a benyomásom, hogy a sült fokhagyma nincs nagy hatással a belekre. Ha fokhagymát eszem felpuffadok olyan mértékben, hogy mellkasi fájdalmaim vannak, és a bélfájdalmam is elég aggasztó…5-7 napig tart a teljes helyreállás. Azt mondták nekem, hogy ez hasonló, mint amikor a tehén rossz füvet eszik és felduzzad. Várom válaszát.

– Jan C.

Kedves T.B.,

A fokhagyma erős méregtelenítő és gyógyítja a testet. Erőteljes méregtelenítő lévén rosszul érezheti magát, érzékeny és hányingere lehet és még sok más tünetet érzékelhet. Ez NEM allergia, hanem a méregtelenítés hatása (pl. Candida…). Az elképzelése helyes, kezdje kis mennyiséggel, és fokozatosan növelje az ajánlott adagomat. Legfeljebb 2–4 hére lesz szüksége.

Kedves Jan!

Az előző válasz, amit T.B.-nek adtam, Önre is vonatkozik, egy hozzáadott megjegyzéssel. A termékeimben lévő fokhagyma nem sült; nyers, szerves és nagyon erős. Az ok, amiért a teste tolerálja a sült fokhagymát, egyszerűen azért van, mert kevés vagy egyáltalán nincs hatása.

A fokhagyma egyik legerősebb fitokemikáliája az allicin. Az allicin a fokhagyma felvágásával vagy zúzásával, a szálas sejtek és olajmirigyek összekeverésekor, enzimreakcióval keletkező kémiai reakcióval jön létre. Elmondható, hogy a fokhagyma szinte egyáltalán nem tartalmaz allicint, de a fokhagyma összetörése során létrejövő kémiai reakció által mégis létrejön.

garlic 635375 960 720

Továbbá ez az erőteljes fitokémiai anyagnak erős fokhagyma illata van, így ha valaki azt mondja, hogy létezik hatékony és aktív, de szagtalan orvosi fokhagyma – az hülyeség, mert ez lehetetlen. A jó és erős fokhagymának erős illata van.

Ami az allergiáját illeti, ez csak túlérzékenység és áldás. A fokhagyma nagyon különleges növény az Ön számára, tisztításra és méregtelenítésre.

Íme a javaslatom, Jan. Először is, mivel a reakció az emésztésen keresztül mutatkozik meg, javaslom, hogy kezdje el használni a Belek #1 gyógynövénykészítményemet kapszulák formában, amelyek megtisztítják az egész emésztőrendszert. Ez a formula kis mennyiségű fokhagymát is tartalmaz, amely nem okoz különösebb nehézségeket. Néhány héttel az első használat után ajánlom az 5 napos béltisztító program (Belek #2 alkalmazása) elvégzését. A következő hónapban egy 5 napos májtisztító programot csinálnék fokhagymával, valamint alkalmaznám a fokhagymát is tartalmazó Máj és epehólyag tonikot. Lehet, hogy csökkentenie kell a fokozott fokhagyma mennyiségét a tonikban, de lehet, hogy nem. Addigra minden rendben kellen, hogy legyen. Meglátjuk, mi lesz.

garlic 3791503 960 720

Ne feledje, hogy MINDENKI allergiás az ember által előidézett méreganyagokra, például a kőolaj-vegyszerekre vagy rovarirtó szerekre, de ha egy természetes növény vagy élelmiszer valamilyen reakciót vált ki a szervezetében, az azt jelenti, hogy tisztít, méregtelenít és bármi is az oka az adott növény iránti túlérzékenységnek, Ön megtalálta azt a növényt, amely segít a teste méregtelenítésében.

Kezdje kis mennyiséggel, majd fokozatosan növelje, amíg el nem éri a normál adagot. Semmi sietség. Kérem tudassa velem az eredményeket.

Üdvözlettel

Nemrég közzétett

Vitaminok

A vitaminok olyan szerves anyagok, amelyekre testünknek kis mennyiségben szüksége van, ám önmagában nem termeli ezeket. Ezért nyers élelemmel, vagy még inkább frissen facsart bio

Még több »
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: email