TgyI Termékek

Agy (60ml)

Javítja a memóriát és élénkíti a koncentrációt!

Emelett:

  • serkenti az agy vérkeringését és csökkenti az agyi elzáródást
  • növeli az agy oxigén- és véráramlatát
  • biztosítja az egészséges hallást és látást

Összetevők: Ginkgo- Páfrányfenyő (Ginkgo biloba), Rozmaring virág és levél (Rosmarinus officinalis), Erős paprika (Capsicum annuum), Kóladió (Cola acuminata).

6,290 Ft

Gyógynövénykészítmény az agyi funkciók javítására!

Hatása:

A ginkgo avagy páfrányfenyő növeli a vér és az oxigén áramlását az agyba. Kutatások támasztják alá, hogy jótékony hatást fejt ki az agyra. Növeli az emlékezőképesség hatékonyságát, segít megelőzni az elmebajt, elősegíti a fizikai és érzelmi jólétet, biztosítja az egészséges hallást és látást, és még sok minden mást. Dr. Schulze személyes tanúja volt a növény csodálatos gyógyító erejének, amit klinikáján tett próbára. Először akkor látta a ginkó és más hasonló növény gyógyító képességét, amikor az agy vérkeringésén és működésén dolgozott. Erőteljes és hatékony segédeszköznek bizonyult a gyenge vérkeringés serekntésében és a pozitív mentális hozzáállás segítésében. A ginkó javítja az agy vér- és oxigénellátását, megakadályozza a vérrögök kialakulását, javítja a hallást és látást, illetve fokozza a koncentrációt.

Dr. Schulze évek óta használja klinikáján a Ginkgo bilobát, aminek köszönhetően lenyügőző eredmények születtek. Ám, csak akkor mutatkozott meg a Ginkgo biloba csodálatos gyógyító ereje, amikor erős paprikával együttesen használta. Az egészséges agy jól működő vérkeringéssel könnyedén jut tápanyagokhoz, míg a káros anyagokat elkerüli. A rosszul működő vérkeringéssel rendelkező agy tápanyaghiányban szenved, így könnyen felhalmozódhatnak a káros anyagok.

Miért van szükségünk rá?

Az agynak, mint bármely más szervnek, fel kell szívnia a tápanyagokat, majd el kell távolítania a káros anyagokat. Ha az agyban felhalmozódnak a káros anyagok, méreganyagok, szennyeződések, plakk stb, akkor elzáródás következik be, ami ezer betegséget vonz maga után. Ilyen betegség az Alzheimer-kór, elmebaj, érzékenység, hallási és látási rendellenességek, sőt még a bénulás is.

Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot. A készítmény nem szolgál betegség kezelésére, gyógyítására. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Gyermek elől elzárva tartandó!