TgyI Termékek

A gyógyíthatatlan betegség program egy része

nap- és légfürdő

Naponta 1-15 percet kell a napon és a levegőn töltenie („nap- és légfürdő”). Mindannyiunknak kimosták az agyát azzal, hogy mennyire veszélyes a nap. A nap gyógyító hatással rendelkezik – amennyiben a megfelelő módon alkalmazzuk. A 20. század elején olyan klinikák működtek Európában, ahol a súlyos betegségeket napfénnyel kezelték. Helioterápiának nevezték el ezt a gyógymódot. Minden nap kimehetnek a természetbe és mezítláb járkálhatnak a fűben és akár le is dőlhetnek a földre, hogy minél közelebb legyenek a természethez, hogy érezzék azt. Lélegezzenek mélyeket miközben a levegőn vannak. A friss levegő segít a gyorsabb gyógyulásban. Napozzon naponta 1-3 alkalommal és ha szükséges, még többször. De ne túl sokáig, mert elálmosodnak tőle. Ha fáradtság fogja el, akkor jobb, ha többször és rövidebb ideig pihen a nap folyamán. Sok beteg azt kérdezi Dr. Richard Schulze-tól, hogy mit tegyen, hogy több energiája legyen, és sokan azt mondják neki, hogy fáradtak ebéd után. Mi lehet a baj itt? Étkezés után egy kicsit sétálni kell.
Csak természetes szappanokat, samponokat és fogkrémeket használjon. Soha ne használjon parfümöket, dezodorokat, kölnit stb. A tiszta illóolajok alkalmazhatóak a kellemetlen szagok ellen. Viseljenek természetes anyagokból – pamut, len, gyapjú és selyemből készült öltözetet. Poliészter, nejlon és kevert anyagok nélkül.

Fogyasszák az alábbiakban említett kálium levest, ahányszor csak szükséges: tisztítsa meg szervezetét a nem kívánt sóktól és savaktól, miközben a kálium leves koncentrált mennyiségű vitamint és ásványi anyagot biztosít az Ön számára. Töltsön meg egy nagy tálat reszelt burgonyahéjjal (25%), reszelt sárgarépával és apróra vágott céklával (25%), apróra vágott vöröshagymával és fokhagymával (25%), valamint zellerrel és különféle zöldségekkel (25%). Ízlés szerint hozzáadhat erős paprikát. Töltse meg vízzel, hogy elfedje a zöldségeket és tegye fel a tűzhelyre, nagyon alacsony hőmérsékleten legalább egy-két órán keresztül főzze. Szűrje le és igya meg a levest, a zöldségeket pedig tegye a komposztba (ha van). Készítsen két napra elegendő levest és a fennmaradó részt tartsa a hűtőszekrényben. Ha rendelkezésére áll, akkor érdemes bio zöldségeket használni. A szervezettisztító és méregtelenítő program során nem javasoltak a toxikus rovarirtószerek és a kémiai műtrágyák jelenléte (bármilyen formában).

Forrás: Sam Biser – Save your life c. könyv

Nemrég közzétett

Alvással az egészségért!

A pihenés számos előnnyel jár. Amikor testünk kiegyensúlyozatlan, számunkra semmi sem tűnik normálisnak. Az alvással és az egészséggel kapcsolatos több száz kísérlet elvégzése után a

Még több »

Vitaminok

A vitaminok olyan szerves anyagok, amelyekre testünknek kis mennyiségben szüksége van, ám önmagában nem termeli ezeket. Ezért nyers élelemmel, vagy még inkább frissen facsart bio

Még több »

Az emberek közti kapcsolat

Sokféle módon javíthatjuk a kommunikációt szeretteinkkel, de mindenki mással is, és megérthetjük a tartós öröm titkát, mivel a jó interperszonális kapcsolat előfeltétele a boldog életnek.

Még több »
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: email