TgyI Termékek

Az igazság a fokhagymáról – Beszélgetés Dr. Schulze-cal

fokhagyma vs virus

– A fokhagymáról szóló összes cikkben, amelyet olvastam, azt írták, hogy legalább napi három gerezd fokhagymát kell elfogyasztani. Viszont, ha úgy gondolja, hogy egy vagy két gerezd fokhagymával meggyógyul, akkor mélységesen csalódni fog.

Amikor azt mondja gerezd, bizonyára nem azokra a kicsikre gondola. Igaz?

– Nem, egyáltalán nem. Körülbelül 2,5 cm hosszúnak és 1,25 cm szélesnek kell lennie egy igazi gerezdnek.

Ó, ez valóban nagy fokhagymagerezd!

– Igen, ez egy átlagos méret: 2,5 x 1,25 cm. Manapság sok helyen rossz fokhagymát árulnak, vagyis olyat, amelynek feje 50 gerezdből áll. Ez nem jó fokhagyma. Nem a megfelelő módon termesztették.

Kipréselheti, de ki fogja préselni és meghámozni az ilyen fokhagymát? A kiváló minőségű fokhagyma mérete egy kisebb citrom méretéhez hasonlítható és körülbelül 15 gerezdet tartalmaz. Ilyen fokhagymára van Önnek is szüksége. Néha megesik, hogy a gerezdek még nagyobbak. Körülbelül 2,5 cm széles és 2,5 cm hosszúak, de általában körülbelül 2,5 x 1,25 cm. Ha ilyen fokhagymát használ, akkor az a minimális, hogy naponta 3 gerezdet fogyaszt el belőle. Ennyivel kell kezdenie.

És mi az ideális intézkedés, ha súlyos betegségről van szó?

– Nos, napi 8-10 gerezd. Egyszer egy influenza járvány tombolt Los Angelesben, és amint a barátom megérezte, megevett 12 gerezd fokhagymát, és már meg is oldotta. Tehát naponta 8–12 gerezdre van szükség a súlyosabb betegségekkel szemben.

Tudják, egy nő egyszer felhívott minket és azt mondta: „Nem szeretem a fokhagymát.”

De ha természetesen szeretne meggyógyulni, akkor ne tépelődjön a szájából áradó fokhagymaillat miatt, amelyet esetleg a barátai megérezhetnek. Tulajdonképpen itt most életek megmentéséről beszélünk.

Reggel elkészítettem az energiaitalomat 5-8 gerezd apróra vágott fokhagymából és egy maréknyi gyömbérből, amelyet egy tálban összekevertem. Hozzáadtam egy kis almalét, elkevertem, és hagytam, hogy a lé 10 percig áztassa a fokhagymát és a gyömbért, majd megittam. Az almalé csökkentette a fokhagyma kellemetlen illatát. Naponta egyszer vagy kétszer iszom ilyen energiaitalt.

Néha egy kicsit sok fokhagymát teszek a „szuperitalomba”, amelyet turmixgéppel készítek el. Szerintem jobb, ha turmixgépet használunk a keveréshez.

– Nos, ez egy igazi ital! Az ókori népek, mint például a görögök, a rómaiak és az egyiptomiak, egész fokhagymát, 10-15 gerezdet használtak. Valójában mi sütjük is a fokhagymát, egy egész fejet, és mindenki elfogyaszt egyet-egyet.

Meg kell tisztítani őket sütés előtt?

– Nem, csak annyit kell tennie, hogy a fokhagymát bekeni kicsit olívaolajjal és beteszi a sütőbe, mint ahogyan a héjában sült burgonyát készítik. Semmi mást nem kell tennie. Amikor kisült, akkor csak nyomja meg a gerezdet és már ki is jön a finom krém, ami olyan mint a mogyoróvaj.

Tény, hogy a magas hőmérséklet miatt csökken a fokhagyma hatékonyága, de így megehet könnydén 20-30 gerezdet. Egy szelet teljes kiőrlésű kenyeret is megkenhet fokhagymakrémmel és úgy is fogyaszthatja. Keverheti zöldségekkel és feltálalhatja azoknak az embereknek, akik nem szoktak hozzá a nyers étrendhez. Számukra készíthetnek egy kis sült fokhagymát.

De aki a gyógyíthatatlan betegség programban vesz részt, csak nyersen szabad fogyasztania!

Forrás: Sam Biser – Save your life c. könyv

Nemrég közzétett

Echinacea vs. Korona-vírus

Az Echinacea angustifolie gyökér az Echinacea purpuree magvaival, fokhagyma juice-szal és erős paprikával együtt hatékonyabban növeli a T-sejtek számát, mint bármi más! Például az amerikai

Még több »

Amikor rosszul érzi magát

„Amikor rosszul érzi magát, hagyja abba a táplálkozást és térjen át a gyümölcs- és zöldséglevek fogyasztására.” – Amikor egy állat beteg, nem eszik. Ők önmaguktól

Még több »
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: email