TgyI Termékek

Belek #1 por (100g)

A Belek #1 porban – gyógynövénykészítmény a bélműködés javítására.

  • Elősegíti a rendszeres és teljes bél ürítését!
  • A legjobb béltisztító gyógynövénykészítmény.
  • Stimulálja és erősíti a bélizmok mozgását.
  • Tisztítsa meg és távolítsa el testéből a felhalmozódott lerakódásokat!

Összetevők: Közönséges kutyabenge (Frangula alnus, korábban Rhamnus frangula), Egyiptomi szenna hüvelyek és levél (Senna alexandrina), Gyömbér (Zingiber officinale), Fokhagyma gerezd (Allium sativum), Erős paprika (Capsicium annum), Közönséges mahónia (Mahonia aqufolium).

5,990 Ft

Hatása:

A Belek #1 porban található szenna és közönséges kutyabenge erős fitokémiai (növényi vegyi anyagot) azaz Emodint tartalmaz, amely stimulálja a bél természetes ritmikus összehúzódásait, melyeket perisztaltikus mozgásként emlegetünk, ezzel serkentve a vastagbél izmainak mozgását. A fokhagyma antibakteriális, antivirális és gombaölő hatású. Az erős paprika és a gyömbér a vastagbélműködés hatékony serkentői. A gyömbér továbbá segíti a gázok felszabadítását, míg az erős paprika erőteljes segítője a bél gyógyulásának. A mahónia erős és keserű anyagokat tartalmaz, amelyek az ún.alkaloidok, beleértve a berberint is, amely serkenti a máj működését és az epehólyag funkcióit. Elősegíti a rendszeres ürítést, eltávolítja a székrekedést, megakadályozza a Candida-fertőzés kialakulását.

Tapasztalat a Belek #1 alkalmazásáról

A négyéves gyerekemet a Belek #1 formula mentette meg, mert csecsemőként súlyos székrekedési problémái voltak. Ez a probléma később egyre súlyosabb lett, amíg a gasztroenterológiai gyermekgyógyászok rábeszéltek az irigográfiára és végül a vastagbél műtétre. Szerencsére a rokonomtól hallott információk megmentették a fiamat, mert a rokonom is a lányát az Ön formulájával gyógyította meg. A problémát sikerült orvosolni, és most a kicsinek normáis a széklete a formula használata nélkül is. És ez korábban még sosem fordult elő.

M. C. 2017