TgyI Termékek

Ötnapos vese- és húgyhólyagtisztító program

Miért van szükség a vese és a húgyhólyag tisztítására?

A vesék kiegyensúlyozott állapota elengedhetetlen tényezője az egészség megőrzésének. Minden egyes szerv jóléte a vesék működésének hatékonyságától függ. A test összes sejtje igényli a tápanyagbevitelt, ahogyan a salakanyagok eltávolítását is. Ezért a vese lehetővé teszi ezt a szervezet számára. Az eldugult és lassú vesék a test minden rendszerét befolyásolják.  Kulcsfontosságú szerepük van a veséknek a vitaminok és oxigén sejtekbe történő szállításában Valamint a szervezetben lévő salakanyagok és méreganyagok kiválasztásában. A szilárd hulladékok a vastagbélbe jutnak, a folyékony hulladékok pedig a vesék és a húgyhólyag segítségével ürülnek ki. A kifinomultabb szervek közé tartoznak a vesék. Körülbelül kétmillió komplex, mikroszkopikus egységből állnak, nevezetesen nefronokból (vesetestecskék), amelyek kiszűrik a test folyékony hulladékainak nagy részét. A végső hulladéktermék a vizelet, amely 95% folyadékot és 5% oldott anyagot tartalmaz, például ásványi anyagokat, sőt vért, gennyet, baktériumokat és mikroszkopikus parazitákat.

Egy ötnapos vese- és húgyhólyagtisztító program a következőket tartalmazza:

 1. Vese- és húgyhólyagtisztító tea (200g)
 2. Vese és húgyhólyag tinktúra csepegtetővel (100ml)
 3. Detox csepegtetővel (100ml)
 4. SzuperÉtel Plusz (100g) (elhagyható)

Ajándék

 1. Vérkeringés-tinktúra (2,5ml)
 2. Gyomor-tinktúra (2,5ml)
 3. Használati utasítás

20,990 Ft26,990 Ft

Törlés

Miért van szükség a vese és a húgyhólyag tisztítására?

 A vesék kiegyensúlyozott állapota elengedhetetlen tényezője az egészség megőrzésének. VeseMinden egyes szerv jóléte a vesék működésének hatékonyságától függ. A test összes sejtje igényli a tápanyagbevitelt, ahogyan a salakanyagok eltávolítását is, ezért a vese lehetővé teszi ezt a szervezet számára. Az eldugult és lassú vesék a test minden rendszerét befolyásolják. A veséknek kulcsfontosságú szerepük van a vitaminok és oxigén sejtekbe történő szállításában, valamint a szervezetben lévő salakanyagok és méreganyagok kiválasztásában. A szilárd hulladékok a vastagbélbe jutnak, a folyékony hulladékok pedig a vesék és a húgyhólyag segítségével ürülnek ki. A vesék a kifinomultabb szervek egyike. Körülbelül kétmillió komplex, mikroszkopikus egységből állnak, nevezetesen nefronokból (vesetestecskék), amelyek kiszűrik a test folyékony hulladékainak nagy részét. A végső hulladéktermék a vizelet, amely 95% folyadékot és 5% oldott anyagot tartalmaz, például ásványi anyagokat, sőt vért, gennyet, baktériumokat és mikroszkopikus parazitákat.

A toxémia (túlzottan szennyezett vér) károsítja leginkább a vesét és annak vértisztító Vese 2képességét, amely az egészségtelen életmód következménye. Ha a vérében túl sok mérgező hulladék van, a veséje nagyon nehéz helyzetbe kerül. Ennek következménye lehet a székrekedés, a bélben lévő régi ürülékből a mérgek felszívódnak és a vérbe kerülnek (ezt autointoxikációnak is nevezik). Lehet, hogy étrendje túl sok „Junk Food”-ot, azaz egészségtelen ételt tartalmaz, amely gazdag tartósítószerekből és rovarirtó szerekből származó mérgező vegyi anyagokban. Mivel a felgyülemlett hulladék és az étrend miatt a véráramban magas a mérgezési szint, a veséinek nincs esélye, és nem is képesek megtisztítani a vért. Ők egyszerűen túlterheltek. Olyan, mintha elvárná az autójában lévő olajszűrőtől, hogy végezze el a munkáját, de közben nem cseréli az olajat a lehajtott 150 000 km után, ami tele van szennyeződésekkel. Így az olajszűrő (vese) meghibásodik, és az olaj (vér) addig szennyezett marad, amíg a motor (test) fel nem mond.

A vese tisztításának öt legjobb módja:

A vesék sokkal több munkát végeznek, mint gondolnánk. A legtöbb ember úgy gondolja, hogy a vese csak a vér szűrését, illetve a vizelet előállítását végzi, de valójában ennél SOKKAL TÖBB feladatot lát el.

 1. Az Ön veséi ÓRÁNKÉNT tisztítják meg a testében áramló összes vért!
 2. Kiegyensúlyozzák a test folyadékszintjét, megállítva a vízvisszatartást és a kiszáradást.
 3. Amerikában a hypertonia az első számú ok, ami miatt sokan szívrohamban és stroke-ban halnak meg. A vesék szabályozzák a vérnyomást!
 4. A vese felelős a vitamin véráramban történő feloldódásáért.
 5. Vesék szabályozzák és ellenőrzik a vörösvértestek termelődését, amelyek a test minden sejtjébe oxigént szállítanak. 

Az alábbiak közül előfordult-e Önöknél hasonló tünet vagy betegség?

Vesekő, inkontinencia, hólyagfertőzések, magas vérnyomás, hypoglykaemia, vérszegénység, cukorbetegség, gyakori fejfájás, fáradtság, álmosság, alacsony energiaszint, hirtelen súlygyarapodás vagy fogyás, krónikus ödéma, puffadás, vízvisszatartás, szemhéjduzzanat, boka vagy láb duzzanat, égő, csípő és gyakori éjszakai vizelés, sötét vizelet, véres vizelet, véraláfutások és vérzés, köszvény, gyakori hányinger, izomrángás, görcsök, ájulás, légszomj…

Ezeket az első pillantásra független problémákat, hogyan oldhatjuk meg a vese– és húgyhólyag tisztítással?

A vesebetegség, valamint a vese alulműködése végtelen számú tünetet és betegséget eredményezhet. Az egészséges vesék és az egészséges húgyhólyag segíti a többi szerv hatékony működését. Az egészséges vércukorszint fenntartása révén sokkal több vitamin és oxigén jut az agyba. Az egészséges és hatékonyan működő vese nem lehetőség, hanem elengedhetetlen tényezője az Ön egészségének.

A vese tömege mintegy 150 g, nagysága pedig körülbelül az öklének nagyságával egyezik meg, és mégis naponta leszűr 96 liter vért!

Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot. A készítmény nem szolgál betegség kezelésére, gyógyítására. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Gyermek elől elzárva tartandó! 

SzuperÉtel Plusz (100g)

,