TgyI Termékek

30 Napos Detox Program

A 30 napos detox program azoknak szól, akik teljes mértékben meg akarják változtatni életmódjukat és javítani szeretnének fizikai, érzelmi és szellemi egészségükön, függetlenül attól, hogy milyen egészségügyi problémájuk van vagy éppen nincs. Ez a program mindazoknak szól, akik pozitív változásokat akarnak elérni életükben.

30 nap elteltével fizikailag, érzelmileg és lelkileg egy másik ember néz vissza Önre a tükörből, egy új, egészséges személy. Ez garantált!

30 napos méregtelenítés:

TISZTÍTJA és DETOXIKÁLJA az összes főbb szervet az erősebb és ragyogóbb egészségért.

Segít a felesleges testsúly leadásában, AZ ENERGIA ÉS A VITALITÁS NÖVELÉSÉBEN.

Megállítja az egészségügyi problémákat, még mielőtt azok felmerülnének.

Dr. Schulze 30 napos méregtelenítő programja a következőket tartalmazza:

  1. SzuperÉtel Plusz (400g) 2x
  2. Ötnapos béltisztító program 2x
  3. Ötnapos májtisztító program 1x
  4. Ötnapos vese- és húgyhólyagtisztító program 1x
  5. Echinacea Plusz (60ml) 2x

A 30 napos detox program azoknak szól, akik teljes mértékben meg akarják változtatni életmódjukat és Detoxjavítani szeretnének fizikai, érzelmi és szellemi egészségükön, függetlenül attól, hogy milyen egészségügyi problémáik vannak vagy éppen nincsennek. Ez a program mindazoknak szól, akik pozitív változásokat akarnak elérni életükben.

30 nap elteltével fizikailag, érzelmileg és lelkileg egy másik ember néz vissza Önre a tükörből, egy új, egészséges személy. Ez garantált!

30 napos méregtelenítés:

TISZTÍTJA és DETOXIKÁLJA (méregteleníti) az összes főbb szervet az erősebb és ragyogóbb egészségért.

Segít a SÚLYFELESLEG LEADÁSÁBAN, AZ ENERGIA ÉS A VITALITÁS NÖVELÉSÉBEN.

Megállítja az egészségügyi problémákat, még mielőtt azok felmerülnének.

Hogyan működik?

Dr. Schulze 30 napos méregtelenítő programja elsősorban tiszta vízből, friss gyümölcs- és zöldségléből és nyers ételekből áll. Ami egyedivé teszi a programot – az erőteljes méregtelenítő, egészségjavító és életmódosító programot –, Dr. Schulze táplálkozási gyógynövényes receptjeinek hozzáadása, amelyek fokozzák az immunitást és kiürítik a toxinokat. Az alábbiakban röviden ismertetjük a 30 napos méregtelenítő program tartalmát, azt hogy hogyan működik, és miért fontos mindazok számára, akik egészségesek akarnak lenni és maradni.

A SzuperÉtel Plusz nagy mennyiségű vitamint és tápanyagot juttat a véráramba, amelyek növelik az energiát és a vitalitást (életerőt). És ezzel egészségét is megóvja, azaz  ellenállóbbá teszi a külső hatásoktól.

Dr. Schulze ötnapos béltisztító programja elősegíti a test egészségéhez szükséges rendszeres, egészséges és teljes emésztést. Eltávolítja a régi felhalmozódott mérgeket és hulladékokat a bélből, több energiát biztosít, segít könnyebbnek éreznie önmagát és a hasa is laposabb lesz tőle.

Dr. Schulze ötnapos parazitaellenes májtisztító programja tisztítja és méregteleníti a májat és az epehólyagot, eltávolítja az idegen anyagokat és mikroorganizmusokat, védi a májsejteket, segíti a lepedék lebontását és eltávolítását, tisztítja és méregteleníti a vért. Az egészséges máj a két fő haláltokozó betegségtől is megvédi Önt: a szívbetegségtől és a ráktól.

Egy ötnapos vesetisztító program tisztítja és méregteleníti a veséket és a húgyhólyagot, lebontja és megszünteti a veselerakódásokat, fenntartja a normál vérnyomást, növeli a tápanyagok felszívódását és még sok minden mást.

Az Echinacea + serkenti az immunrendszert. Serkenti és fokozza az egész szervezet működését, és szó szerint növeli az immunsejtek számát a testében és a véráramban.

Ez a legjobb támadó erő és védelem mindenki számára, aki megpróbál egészségesen élni egy szennyeződésekkel, stresszel és megkérdőjelezhető minőségű ételekkel teli világban.

Ha jobban szeretné érezni magát, mint évekkel ezelőtt, és azt szeretné, ha több energiája lenne, mint korábban, akkor ezt a programot Önnek találták ki!

A klinikámon töltött három évtizedet követően most már tudom, hogy mi vár a jövőben a többség számára, és a hírek a legkevésbé sem kecsegtetőek. Ezért kérem Önöket, hogy figyeljenek rám. Ha Ön középkorú, akkor itt az ideje megállni és a tükörbe nézni. Ne engedje meg magának a lassú, de biztos megsemmisülést. STOP! Helyette csináljon valami különlegeset, térképezzen fel egy új utat, változtassa meg eddigi rutinjait, és szentelje idejét a mélyebb vonatkozások felfedezésére, hogy életének hátralévő részét boldogságban és egészségben töltse el!

A 30 napos méregtelenítő programom egy igazán nagy teljesítményű, életet megváltoztató program. Azoknak szól, akik nagy változást akarnak elérni az életükben, le szeretnének fogyni, meg szeretnék előzni a betegségeket, erős immunrendszert kívánnak létrehozni. Ezzel az újszerű hozzáállással  egy új életmódot alakítanak ki maguknak, amellyel mindez elérhetővé válik!

Ne veszítse el a reményt! Ez a program olyan eredményeket hoz, amely életeket menthet meg!

Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot. A készítmény nem szolgál betegség kezelésére, gyógyítására. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Gyermek elől elzárva tartandó!